Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,783
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

tolgameltem' Alıntı:
Teşekkür ederim.

Gökhan bey sizin ve benim aracın kitleri farklı oluyor değil mi? Mesela benim aracın arka dif üstüne takoz konulacak bir yer yok.
grand vıtarının 3'' kıtındede var defransıyel uzatma kolları ;) zaten ben exradan 4.5 yada 6' sıparısımı grand vıtara ıcın verdım

Etiketler

gokhan5234' Alıntı:
grand vıtarının 3'' kıtındede var defransıyel uzatma kolları ;) zaten ben exradan 4.5 yada 6' sıparısımı grand vıtara ıcın verdım

Çok iyi.Haber bekleyeceğiz o zaman :smiley:

gokhan5234' Alıntı:
adnan bey getlede yapsak kıtlede yapsak 2'' ın ustune defransıyel uzatma kollları ve aks flansları ve arka defransıyele takoz gerekıyor suan benım aracımda 3''var ve bıldıgım tum aracarda var bu konuyu suzukının ehlı ustalarada sımdı arayıp sordum defransıyel uzatmaları ve dıgerlerının tamamı olmalı yoksa sorun kesınlıkle yasanırdedıler sızın kttde 3'' onu ana fırmayla gorusursenız sevınırım bu arada bende kendıme amerıkadan bakıyodum ama sıze sorayım suzukı ıcın 4.5'' yada 6'' kıt getırme ımkanımız varmı
ironman in kiti 35mm yani 3.5cm 1.37 inch yapar dolayısıyla kollara gerek yok

sahin05' Alıntı:
ironman in kiti 35mm yani 3.5cm 1.37 inch yapar dolayısıyla kollara gerek yok
bılgım var o nedenle 1.35 ıpıyasada fazla tutulmayacagını adnan beyle goruserek anlattım cunku getlede okadar yukseltmeler sorunsuz yapıla bılır suan 3-4.5-6'' lerı ıthal edecek

RedlinE' Alıntı:
Adnan bey nette 80 tamponu aramakdan gobegim çatladi gerci yarin gorcem ama varmidir elinizin altinda bir resim birde tamponlar iki çeşite ayriliyor anladigim kadariyla 80 için olanlar sisli deluxmudur?

Mücahit Bey, çok iyi bir ambalajlama yapmışlar, 3 kişi 20dk sürdü açmamız, evet bu sisli Deluxe tampon, fotolar birazdan.

Biz LC 80 açacağımıza yanlışlıkla Hilux tamponu açmışız :(.

Toyota Hilux 2005- için BBCD002 Deluxe Vinç Bull Bar

BBCD00212.jpg

BBCD00210.jpg

BBCD0029.jpg

BBCD0024.jpg

BBCD0025.jpg

güzel işler bunlar bizim neyimiz eksik elin adamından...vx 80 tamponda cok şık ve kullanışlı bu arada ;)

evet adnan abi dogru söylüyosunuz bizim ustalarımızda cok iyi işler yapıyor keza antalyada ahmet usta var biliyorsunuzdur müthiş işler yapıyor...neyse biz sizin işlerinizide takip etmeye devam edelim ve ilerleyen zamanlarda mutlaka yolumuz kesişcek ;)bu arada vx 80 tamponuda bekliyoruz görselleri ;) kolay gelsin...

Adnan bay merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun,toyota ile ilgili parça ve aksesuarlara girmenize çok sevindim.
LR kullanıcısı iken benzer parçaları sizin ve Koray beyin yardımı ile temin edebiliyorduk.İnşallah bundan sonrada sizden temin edeceğiz.
selamlarımla ...

Antalya Gökhan

Adnan Çetinel' Alıntı:
Fatih Bey, bizim imalatçılar fabrikasyon üretime geçemiyor birtürlü, yoksa bizde çok daha güzelleri yapılabilir.

adnan bey hayırlı olsun. bizleri kaydedin. LC FJ 70 serisi için tampon kit vs parçalar gelirse haberdar edersiniz iyi olur. selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR