Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,783
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

gokhan5234' Alıntı:
her mar5rkanın varmı yoksa bellı markalara mı

Gökhan Bey, her markanın her modeli değil ama çok satılan bazı modellerin bir miktar off-road malzemeleri var, sizin araç Suzuki sanırım, onun için de yükseltma kiti vs var. Şu an için bizde sadece Suzuki Vitara SWB için yükseltme kiti var, talep olursa diğer modellerin kitlerini de getirebiliriz tabii.

Etiketler

Adnan Çetinel' Alıntı:
Gökhan Bey, her markanın her modeli değil ama çok satılan bazı modellerin bir miktar off-road malzemeleri var, sizin araç Suzuki sanırım, onun için de yükseltma kiti vs var. Şu an için bizde sadece Suzuki Vitara SWB için yükseltme kiti var, talep olursa diğer modellerin kitlerini de getirebiliriz tabii.
adnan bey kıtınızı ınceledım yanlız bır yanlıslık var sanırım kıttın fıyatı cok guzel ve ekonomık ama kıtt sadece amortısor ve helezon yaylardan olusuyor faturasunda acaba kutusunun ıcınde defransıyel uztma kolları ve burcları varmı

RedlinE' Alıntı:
Adnan hocam Allah utandirmasin yeni bir dala daha el atmişsiniz. Sizden iki ricam var. Birincisi ayrintilara daha fazla onem vermeniz. Mesela lc 80 tamponunu gormek isterim. İkincisi burc ve viraj lastiklerinide getirmeniz. O konuda cok sikinti çekiyoruz. Elin Avusturaylalisiyla mahkemelik olduk. Hatta marka marka burda getirdikleriniz mallari listeliyebilirsiniz.

Mücahit Bey, ilginize ne kadar teşekkür etsek azdır, biz bu işi bilmiyoruz, öğrenmeye çalışıyoruz, lütfen bol bol uyarınız, bol bol yönlendiriniz, inanın tüm uyarılarınız/yönlendirmeleriniz dikkate alınacaktır, şimdiden çok teşekkürler, yarın akşama kadar fotoları koymaya çalışacağım.
Polyurathane Burç kiti getirdik açıkçası ama çok az, bir sonrakine daha yüksek adetde getiririz.

gokhan5234' Alıntı:
adnan bey kıtınızı ınceledım yanlız bır yanlıslık var sanırım kıttın fıyatı cok guzel ve ekonomık ama kıtt sadece amortısor ve helezon yaylardan olusuyor faturasunda acaba kutusunun ıcınde defransıyel uztma kolları ve burcları varmı

Gökhan Bey, tahminimi söylüyorum, 35mm yükseltme için bahsettiğiniz kollar ve burçlar gerekli olmayabilir, linki; http://www.ironman4x4.com/html/suzuki/62.html
Dört helezon ve dört amortisörden başka birşey yok kit içerisinde.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Gökhan Bey, tahminimi söylüyorum, 35mm yükseltme için bahsettiğiniz kollar ve burçlar gerekli olmayabilir, linki; http://www.ironman4x4.com/html/suzuki/62.html
Dört helezon ve dört amortisörden başka birşey yok kit içerisinde.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
adnan bey getlede yapsak kıtlede yapsak 2'' ın ustune defransıyel uzatma kollları ve aks flansları ve arka defransıyele takoz gerekıyor suan benım aracımda 3''var ve bıldıgım tum aracarda var bu konuyu suzukının ehlı ustalarada sımdı arayıp sordum defransıyel uzatmaları ve dıgerlerının tamamı olmalı yoksa sorun kesınlıkle yasanırdedıler sızın kttde 3'' onu ana fırmayla gorusursenız sevınırım bu arada bende kendıme amerıkadan bakıyodum ama sıze sorayım suzukı ıcın 4.5'' yada 6'' kıt getırme ımkanımız varmı

gokhan5234' Alıntı:
adnan bey getlede yapsak kıtlede yapsak 2'' ın ustune defransıyel uzatma kollları ve aks flansları ve arka defransıyele takoz gerekıyor suan benım aracımda 3''var ve bıldıgım tum aracarda var bu konuyu suzukının ehlı ustalarada sımdı arayıp sordum defransıyel uzatmaları ve dıgerlerının tamamı olmalı yoksa sorun kesınlıkle yasanırdedıler sızın kttde 3'' onu ana fırmayla gorusursenız sevınırım bu arada bende kendıme amerıkadan bakıyodum ama sıze sorayım suzukı ıcın 4.5'' yada 6'' kıt getırme ımkanımız varmı

Gökhan Bey, firmaya 4.5" veya 6" yükseltme kiti var mı diye soracağım, cevabı buraya yazarım

Adnan bey nette 80 tamponu aramakdan gobegim çatladi gerci yarin gorcem ama varmidir elinizin altinda bir resim birde tamponlar iki çeşite ayriliyor anladigim kadariyla 80 için olanlar sisli deluxmudur?

Adnan bey 2004 g.vitara kit gelecekmi? Yoksa sipariş ile mi getireceksiniz? Bu arada hayırlı olsun,Allah utandırmasın.

tolgameltem' Alıntı:
Adnan bey 2004 g.vitara kit gelecekmi? Yoksa sipariş ile mi getireceksiniz? Bu arada hayırlı olsun,Allah utandırmasın.
ben ozelden gorustum adnan bey ana fırmayla gorusup bıze donecek

gokhan5234' Alıntı:
ben ozelden gorustum adnan bey ana fırmayla gorusup bıze donecek

Teşekkür ederim.

Gökhan bey sizin ve benim aracın kitleri farklı oluyor değil mi? Mesela benim aracın arka dif üstüne takoz konulacak bir yer yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR