Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,790
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ironman 4x4, LC80 modelinin en çok kit sattıkları arasında olduğunu söylüyor, yükseltme kiti olarak da 2", 4" ve 6" seçenekleri varmış, bu seçenekler Nissan GU ve GQ için de varmış.
-------------

Dear Adnan,

For LC80, it’s one of our best & fast moving model for our Suspension & Accessories program, not only in Australia but around the world.

I would like to send you some more photo of LC80 with Ironman products.

The White Car LC80 has 4” Ironman Lift Kit ( we have 2”, 4” and 6” for LC80 /LC105 and Nissan GU / GQ ), BBC “Black Commercial” ( The BBCD Deluxe Commercial will be the same but with extra light package ) , IVEGA Light, Winch, Snorkel, and etc

The Dark Green Car has 2” Ironman Lift Kit with BBC , Heavy Duty Roof Rack, Awning and etc. ( this car belongs to our Distributor in Philippines )

Re: Your New Order
We are having many new products for your new order, I’ll send you the update list shortly.

Cheers.

Best regards

Atinat Intharaprasong
General Manager
Ironman 4x4 ( Thailand ) Ltd
Bangna Towers
Tower A, #1708, 17th Floor
2/3 Moo 14 Bangna Trad Road, Km 6.5
Bangkaew, Bangplee
Samutprakarn 10540
Thailand

Ph: +66819791708
Tel: +6627519021-4
Fax: +6627519025
http://www.ironman4x4.com/

Etiketler

Ironman 4X4 Land Cruiser 80 için Heavy Duty port bagaj.

IRONMANRoofRackVX803.jpg

IRONMANRoofRackVX801.jpg

aslanaybars' Alıntı:
evet adnan abi dogru söylüyosunuz bizim ustalarımızda cok iyi işler yapıyor keza antalyada ahmet usta var biliyorsunuzdur müthiş işler yapıyor...neyse biz sizin işlerinizide takip etmeye devam edelim ve ilerleyen zamanlarda mutlaka yolumuz kesişcek ;)bu arada vx 80 tamponuda bekliyoruz görselleri ;) kolay gelsin...

Bilmez olur muyum, yakınen tanıyorum, aslında seri üretime geçse keşke de biz dünyaya buradan satsak.

sonucda adnan abi ıronman in tr ye gelmesi cok güzel bi olay...sonucda ne istersek alabiliyoruz ve montajınıda yaptırabiliyoruz sizler tarafından bu cok önemli bence ne arzu edersek gerceklestirebiliyoruz...bu da bu işlere gönül vermiş bizleri mutlu ediyo gercektende..sonucda kolaylastırıyo araclara yaptıracagımız işleri tampondur snorkeldir kittir hepsi bi arada degilmi he bide port bagaj ve daha neler neler ;)
bunların olması benim gibi kırsal kesimde oturanlar için cok önemli ben böyle düsünüyorum bilmiyorum bu yüzden tesekkür ediyorum size bu yaptıgınız işten dolayı gercekten bunlar dertti benim için gercekten de onu oraya yaptır bunu burdan yok su daha iyi vay efendim burdan alalım daha saglam vsvs...
cok oldu neyse ;)saygılar

Adnan bey,

Daha önce Bearmach ın olduğu gibi Ironman ın da katoloğu olacakmı ? Ironman ın sayfasını ve katologlarını daha öncede inceledim ve inceleyenlerle konuştum biraz karışık gibi.... !!!??

07gokhanlc' Alıntı:
Adnan bay merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun,toyota ile ilgili parça ve aksesuarlara girmenize çok sevindim.
LR kullanıcısı iken benzer parçaları sizin ve Koray beyin yardımı ile temin edebiliyorduk.İnşallah bundan sonrada sizden temin edeceğiz.
selamlarımla ...

Antalya Gökhan

Gökhan Bey, çok teşekkürler, sizin Toyota'ya geçtiğinizi bilmiyordum, hayırlı olsun.
ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, en çok seçenek Land Rover için var :smiley:.

aslanaybars' Alıntı:
sonucda adnan abi ıronman in tr ye gelmesi cok güzel bi olay...sonucda ne istersek alabiliyoruz ve montajınıda yaptırabiliyoruz sizler tarafından bu cok önemli bence ne arzu edersek gerceklestirebiliyoruz...bu da bu işlere gönül vermiş bizleri mutlu ediyo gercektende..sonucda kolaylastırıyo araclara yaptıracagımız işleri tampondur snorkeldir kittir hepsi bi arada degilmi he bide port bagaj ve daha neler neler ;)
bunların olması benim gibi kırsal kesimde oturanlar için cok önemli ben böyle düsünüyorum bilmiyorum bu yüzden tesekkür ediyorum size bu yaptıgınız işten dolayı gercekten bunlar dertti benim için gercekten de onu oraya yaptır bunu burdan yok su daha iyi vay efendim burdan alalım daha saglam vsvs...
cok oldu neyse ;)saygılar

Fatih Bey, sonuçta bu iş hobi, en iyisini almak istiyorsunuz ve bunu da en uygun fiyata almak istiyorsunuz haklı olarak, belirli bir standart olmazsa bu kimi olsa rahatsız eder, umarım bundan sonra bizim piyasaya da bir standart gelir, hem fiyat hem de kalite olarak.

07gokhanlc' Alıntı:
Adnan bey,

Daha önce Bearmach ın olduğu gibi Ironman ın da katoloğu olacakmı ? Ironman ın sayfasını ve katologlarını daha öncede inceledim ve inceleyenlerle konuştum biraz karışık gibi.... !!!??

Gökhan Bey, Ironman 4X4 kataloğu var ama çok karışık gerçekten, ben ziyarete gittiğimde adamlar tek tek anlattıda ancak biraz anlayabildim, birşey gerekirse bana sorun lütfen, ben işin içinden çıkamazsam bile sorarım, hemen cevap veriyor adamlar.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Toyota LC80 Heavy Duty port bagaj, devamı
Bu araçta 2" yükseltme kiti varmış.

LC80-002.jpg

Merhaba Adnan bey;

Daha önce resimde görünen 80 kasa aracım vardı sonra onu satıp vx100 aldım.Resimdeki gibi orjinal stepne taşıyıcı arıyorum.Acaba çalıştığınız IRONMAN firmasında vx100 için varmıdır,varsa kaç TL olur.Teşekkürler.

Bu arada etrafımda ve özellikle bu siteden bir çok kişi bu stepne taşıyıcısından arıyor bilginize.Birkaç model ekledim umarım işinize yarar.

189758_135790099824782_100001813788736_228109_4435129_n.jpg

L6_22122009464.jpg

181789_129269190476873_100001813788736_187064_571156_n.jpg

Beyler 80 tamponunu bizzat açtik. Baktik bagaja koyduk :smiley:
Dumesinden rolesine kadar civatalarina kadar tam takim yarim alt muhafazada var. tamponun takma aparatlarinda ileri geri opsiyonuda var. Her şekilde takilabilir yani.
Ben aldim bayramada sipariş verdik. Bu aksam takacaktim ama eve geldim feci hastayim bizim rum geldi abicim oraya ozenti uzerine giymiş lc montunu tabiii goz etti beni ve tamponumu eger iyileşirsem sanayide aksam mesayi var. yarin koyarim resimleri
Bu arada beni bilenler bilir titiz ve inatciyimdir. İki sene tampon yapmamamin sebebi alinınyum yapmak istememdir. İsil işlem gormemis ithal sert malzeme alinmiş depodaki yerini almişti. Ama ele boyle bir firsat geçince degerlendirdim. arb fiyatlarini herkez biliyodur.

RedlinE' Alıntı:
Beyler 80 tamponunu bizzat açtik. Baktik bagaja koyduk :smiley:
Dumesinden rolesine kadar civatalarina kadar tam takim yarim alt muhafazada var. tamponun takma aparatlarinda ileri geri opsiyonuda var. Her şekilde takilabilir yani.
Ben aldim bayramada sipariş verdik. Bu aksam takacaktim ama eve geldim feci hastayim bizim rum geldi abicim oraya ozenti uzerine giymiş lc montunu tabiii goz etti beni ve tamponumu eger iyileşirsem sanayide aksam mesayi var. yarin koyarim resimleri
Bu arada beni bilenler bilir titiz ve inatciyimdir. İki sene tampon yapmamamin sebebi alinınyum yapmak istememdir. İsil işlem gormemis ithal sert malzeme alinmiş depodaki yerini almişti. Ama ele boyle bir firsat geçince degerlendirdim. arb fiyatlarini herkez biliyodur.

Hayırlı olsun Müco yakışır senin arabayada...............

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR