Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,003
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Öncelikle camiaya yeni bir marka kazandırdığınız için teşekkür ederim Allah utandırmasın... Acaba 99-04 WJ-WG kasa için yükseltme varmıdır hazırda yoksa nezamana gelir ve maliyeti ne olur...

Kolay gelsin iyi çalışmalar..

Özgür Bey, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Evet, 1999 - 6/2005 Model arası WJ ve WG için de Ironman 4X4 yükseltme kiti var, 40mm yükseltiyor, 4 adet Performans Helezon ve 4 adet Nitro Gas Amortisörden oluşuyor, bizim stokta yok malesef, 60 güne kadar gelir, toplam fiyatı 690.00 tl+KDV.

Etiketler

MOBİDİK' Alıntı:
adnan bey. gördüğüm kadarıyla adamlar metall, erkek dişi olmak üzere kalıp yapıp sıcak presle o tamponları üretmişler.o metal kalıplar burdada yapılır. fakat çok pahallı ve sürümü olmayan işler için kimse böyle bir şeye girişmez. yurt dışında ofroada meraklı o kadar çok kişi varki, yapılan kalıpların maliyeti, üzerine basılan binlerce tamponun satılmasıyla zaten sıfıra inip birde sonraki basımlarda direkt kara dönüşüyor.burda ise kalıpla metal levhalar kesilip kaynaklanarak yapılıyor.tabiilki kalıptan çıkmış gibi mükemmel olmayabiliyor.sürümü olmadığı içn bu yola başvurmaktan başka çare görünmüyor.yoksa aynı mükemmellikte üretecek hem ustalarımız,hemde teknik bilgi ve beceriye sahip teknik adamlarımız var.... bilgilendirme... selamlar..

Haluk Bey, size tamamıyle katılıyorum, ama ben o sözü yazarken aklımdan "keşke bizim iyi ustalarımız biraraya gelebilip sermayelerini birleştirseler, dünya markası olabilecek, kaliteli ürünler üretseler de biz de yurtdışındaki ilişkilerimizi kullanarak göğsümüzü gere gere ihracat yapsak" geçiyordu.

MOBİDİK' Alıntı:
adnan bey hayırlı olsun. bizleri kaydedin. LC FJ 70 serisi için tampon kit vs parçalar gelirse haberdar edersiniz iyi olur. selamlar..

Haluk Bey, Bj FJ 70 için 50mm yükseltme kiti var Ironman 4X4'de, henüz stoklarımızda yok, getirtmemiz gerek, üç farklı kit var, biri konforlu yumuşak sürüş, ikincisi standart, üçüncüsü ise Foam Cell amortisörlü, Nitro Gas amortisörlüler için kit fiyatları aşağı yukarı yakın, 700.00 tl+kdv gibi. .

ADNAN BEY cherokee XJ 1991 için yükseltme kiti fiyatı alabilirmiyim.elinizde mevcutmudur?

Kolay gelsin Adnan bey herkeze yetişmeniz zor olacak benim bile bir kaç sorum var ama benim gibi kaç kisi daha var kendi sitenizde bu listeyi fiyatı ile yayınlarsanız daha daha etkili olur olmayan parçalar ve elimizdeki parcalarida belirtesiniz herkez kafasındaki soruları büyük miktarda gidermiş olursunuz şimdiden kolay gelsin

altay41' Alıntı:
Adnan bey,
vx80 icin 2' ve 4" yukseltme kiti fiyatlari nasildir

Altan Bey, henüz bizim stokta yok ama getirtebiliriz, 4" ve 6 kitlerde Foam Cell amortisörler kullanılıyor, direksiyon amortisörü de Foam Cell, 4" için ayarlanabilir offset burç kiti, 6" için ise 5 derece offset plakaları veriyor, 4" ve 6" için öne ve arkaya ayarlanabilir Panhard Rod (Türkçesini hatırlayamadım, özür) , arkaya viraj demiri, ön/arka fren hortumları vs veriyor, çok kabaca, yaklaşık fiyatlar;
Toyota Land Cruiser 80 serisi 4" Ironman 4X4 yükseltme kiti: 2200.00 tl+kdv
Toyota Land Cruiser 80 serisi 6" Ironman 4X4 yükseltme kiti: 2600.00 tl+kdv

erhankarael' Alıntı:
ADNAN BEY cherokee XJ 1991 için yükseltme kiti fiyatı alabilirmiyim.elinizde mevcutmudur?

Erhan Bey, şimdi tekrar baktım, ne fark bilmiyorum ama bizim kitler malesef 1994 model sonrası XJ'ler için, ve 40mm yükseltiyor. Bu kitin arka yayları hariç stoğumuzda mevcut.

kevin' Alıntı:
Kolay gelsin Adnan bey herkeze yetişmeniz zor olacak benim bile bir kaç sorum var ama benim gibi kaç kisi daha var kendi sitenizde bu listeyi fiyatı ile yayınlarsanız daha daha etkili olur olmayan parçalar ve elimizdeki parcalarida belirtesiniz herkez kafasındaki soruları büyük miktarda gidermiş olursunuz şimdiden kolay gelsin

Ahmet Bey, aslında ürünlere bu denli ilgi olması çok hoşuma gidiyor, herkese yetişmeye çalışıyorum, gecikmeler için kusura bakmayın, bir türlü listeyi yapmaya fırsat bulamadım ama bu haftasonu tamamlarım sanırım.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Altan Bey, henüz bizim stokta yok ama getirtebiliriz, 4" ve 6 kitlerde Foam Cell amortisörler kullanılıyor, direksiyon amortisörü de Foam Cell, 4" için ayarlanabilir offset burç kiti, 6" için ise 5 derece offset plakaları veriyor, 4" ve 6" için öne ve arkaya ayarlanabilir Panhard Rod (Türkçesini hatırlayamadım, özür) , arkaya viraj demiri, ön/arka fren hortumları vs veriyor, çok kabaca, yaklaşık fiyatlar;
tesekkurler Adnan bey,bir degerlendirme yapalim :smiley:

Adnan Çetinel' Alıntı:
Haluk Bey, Bj FJ 70 için 50mm yükseltme kiti var Ironman 4X4'de, henüz stoklarımızda yok, getirtmemiz gerek, üç farklı kit var, biri konforlu yumuşak sürüş, ikincisi standart, üçüncüsü ise Foam Cell amortisörlü, Nitro Gas amortisörlüler için kit fiyatları aşağı yukarı yakın, 700.00 tl+kdv gibi. .

adnan bey. temenni ettiğiniz o günleri görürüz inşallah.devrim otomobilleri gibi talihsiz olmasında...önerdiğiniz kiti değerlendiriyorum. yalnız benim araçta helezon yok. önler ve arkalar makaslı. resimleri araçlar landcruıser bölümünde var.bizim camia bu konulara ne kadar açmiş değilmi? size kolaylıklar diliyorum.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Kürşad, malesef yok, eğer istersen 60 güne kadar getirtebilirim, fiyat aynı 1775.00 tl+KDV.

Çok teşekkürler Adnan abi. Araştırayım biraz uyumlulugunu

Adnan Çetinel' Alıntı:

Land Cruiser 80 için, bir de aşağıdaki gibi 4" ve 6" kit var, fiyatı daha makul olabilir, araştırıp döneceğim.

competitionsuspensionkits1b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.