Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,790

Etiketler

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

RedlinE' Alıntı:
senin için yanliz.....!

Ne lazim kurşat aliriz sikinti yapma :smiley:

Mücahit Bey, camiamız aslında çok küçük, zaten herkes birbirini iyi kötü tanıyor, ama ben yine de bilinsin istedim, Kürşat kardeşimin her iki firmamda oldukça yüklü cirosu vardır, bugüne kadar birkere bile ne gelip ne de telefon açıp bana fiyat dahi sormamıştır bırakın özel indirim istemeyi.
Siz de sağolun, tamponu alırken haberim bile olmadı, hatta ben siz göremeden başakasına satıldı diye üzülürken sizin satın aldığınızı öğrendim.
İstanbul dışında olanların olayları daha iyi değerlendirmesi açısından gerekli olabilir diye yazıyorum.

rauf_468' Alıntı:
merhabalar Adnan Bey,Bir markayı daha elimizin altına getirdiğiniz için teşekkürler,kazançlı alışverişler diliyorum...
Ben 2007 toyota hilux 4x4 için şnorkel ve varsa 3'' veya 4'' yükseltme fiyatlarını öğrenebilirmiyim ???
Çok teşekkürler şimdiden, :smiley:

Rauf Bey, ilginize çok teşekkürler, bugün akşama kadar yazmaya çalışacağım.

Harbiden silmiş resimleri...
Adnan hocam sen bize takilma cem le kursat tencere kapak bende tutamak olarak devam ediyoruz hayatimiza hafta sonuda beraberdik. Arkadaşin far ampulu kesikti ona cani sikilmiştir. Ben alirim gazini :smiley:

Tampon hakkinda ki dusunceler:
Hafta sonu camia bir aradaydi bakipda kotu olmuş diyen olmadi tampon çok şik ve işlevsel ha tek sorun kanca takmak için hiç bir şey yok adam iki mapa koyar gerçi orasini anlamadim çirtlarina kadar koymuş mapa neden yok? BEn paraya kiyarim alirim diyecek arkadaşlara tavsiye ederim pişman olmazsiniz.

Mücahit yakışmış.Mapa işini bende anlamadım, malzemedenmi çalmış joni acaba:smiley::smiley:

Şimdi kaynak falan bozar güzelim malı.Vidalı birşey tak.

Aynen vidali olcak zaten yerleri var atta boşluk dikkat edersen.
Ya malzemeden çalacak adam rondelesine kadar koyup gondermezki on paneldeki işikli dumeyide gondermiş hemde orj 100 lerin sis dumesi gibi uzerinde ibarede var.
Ayrica alt muafaza var takili degil benim araçda vidalari gozukuyor takmadim.

rauf_468' Alıntı:
merhabalar Adnan Bey,Bir markayı daha elimizin altına getirdiğiniz için teşekkürler,kazançlı alışverişler diliyorum...
Ben 2007 toyota hilux 4x4 için şnorkel ve varsa 3'' veya 4'' yükseltme fiyatlarını öğrenebilirmiyim ???
Çok teşekkürler şimdiden, :smiley:

Rauf Bey, Toyota Hilux 2007 model için Ironman 4x4'de sadece 45mm yükseltme kiti var, referans olması açısından fiyatları çıkarttım. 1404.43 TL+kdv

PARÇA NO AÇIKLAMASI ADET B.FIYAT TOPLAM
12710GR NITRO GAS / AMORTİSÖR-ÖN 2 145,07 290,15
TOY055B HELEZON TK/ÖN-PERFORMANS 1 173,20 173,20
12650GRC NITRO GAS ARKA AMORTISOR (KONFORLU SURUS) 2 86,77 173,54
TOY057A ARKA MAKAS (KONFOR) 2 257,91 515,82
678UBK U-CIVATA KITI (TOY057A için) 2 22,98 45,96
767UK POLYURETHANE BURÇ KITI, YAY BURÇLARI TAM 1 70,65 70,65
386-3 GRESÖRLÜKLU BAĞLANTI 2 35,33 70,65
387-3 PIM 2 32,24 64,48
1.404,43

HILUXLIFTKIT3-2005.jpg

ADNAN bey cherokee xj 1991 model için de yükseltme kiti fiyatını ögrenebilirmisniz?full kit istiyorum.tesekkürler

erhankarael' Alıntı:
ADNAN bey cherokee xj 1991 model için de yükseltme kiti fiyatını ögrenebilirmisniz?full kit istiyorum.tesekkürler

Erhan Bey, ilginize çok teşekkür ederim, ne fark var bilmiyorum ama katalogda XJ için 1994 model ve sonrasına kit veriyor, 1991 model yok malesef.

XJLIFTKIT.jpg

Adnan Çetinel' Alıntı:
Erhan Bey, ilginize çok teşekkür ederim, ne fark var bilmiyorum ama katalogda XJ için 1994 model ve sonrasına kit veriyor, 1991 model yok malesef.

XJLIFTKIT.jpg
tesekkürler ADNAN bey bunun fiyatı nedir?

adnan bey merhaba xj için 4.5 yukseltme kıtı lazım mevcutmudur acaba fıyatı ve içerigini söyleyebılırmısınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR