KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Elinizdeki en uzun amortisör için tam kapalı ve tam açık halinin ölçüleriyle birlikte 4 adet fiyat bilgisini verebilir misiniz ? Marka model farketmez.
Adnan bey,siz stepne tasiyicilarin bilgisini verdiginizde ilk siparisi sanirim ben vermistim,fiyatiniz da 270-280tl+kdv olacakdi,maliniz geldiginde haberiniz olmadan hepsinin satildigini yazmistiniz bir yerlerde, simdi bu urunun fiyatina 485tl yazmissiniz ,
selamlar
Elinizdeki en uzun amortisör için tam kapalı ve tam açık halinin ölçüleriyle birlikte 4 adet fiyat bilgisini verebilir misiniz ? Marka model farketmez.
Toyota Land Cruiser 80 için 6" yükseltme kitinin amortisörü var, sanırım en uzun odur, yarın fiyatını ve ölçülerini yazarım. cell-foam amortisör olduğu için fiyatlı olabilir tabii.
Toyota Land Cruiser 80 için 6" yükseltme kitinin amortisörü var, sanırım en uzun odur, yarın fiyatını ve ölçülerini yazarım. cell-foam amortisör olduğu için fiyatlı olabilir tabii.
İlginize teşekkür ediyorum, sizden ürün resmiyle fiyat ve uzunluk bilgisi bekliyorum.Bu arada cell-foam yeni bir sistem galiba buna da yabancıyım adnan bey bu konuda da bizi aydınlatabilir misiniz ?
İlginize teşekkür ediyorum, sizden ürün resmiyle fiyat ve uzunluk bilgisi bekliyorum.Bu arada cell-foam yeni bir sistem galiba buna da yabancıyım adnan bey bu konuda da bizi aydınlatabilir misiniz ?
Uğur Bey, fiyat ve ölçüleri birazdan vermeye çalışacağım, off-road amortisörleri için bilgi veren aşağıdaki link videoyu seyretmenizi öneririm. Özet olarak söylediği, off-road sırasında amortisör içerisindeki yağ ısınır ve köpürür, ısıyı atamaz, ısınan amortisör özelliğini kaybeder, foam-cell olanlarda hem daha fazla (%50) yağ olduğu hem de hava kabarcığı ile yağı ayırma sistemi olduğu için ısıyı ortama rahatça verebilir.
Adnan Bey merhaba ,Bayramdan once Antalya dan Toyota Landcruiser 2006 100 vx diesel icin yukseltme hakkinda tel de gorusmustuk. Ironman sitesini inceledigimde 100 vx diesel icin benzinli ve diesel olarak iki farkli tip kit sunuyor ,asagida link i olan kit elinizde mevcutmudur.
http://www.ironman4x4.com/html/toyota/94.html
Performance ve heavyduty olarak iki tip midir ve fiat farki nedir.
Landcruiser 100 vx diesel icin kit alternatifi sadece 2'' midir ,
Adnan Bey merhaba ,Bayramdan once Antalya dan Toyota Landcruiser 2006 100 vx diesel icin yukseltme hakkinda tel de gorusmustuk. Ironman sitesini inceledigimde 100 vx diesel icin benzinli ve diesel olarak iki farkli tip kit sunuyor ,asagida link i olan kit elinizde mevcutmudur.
http://www.ironman4x4.com/html/toyota/94.html
Performance ve heavyduty olarak iki tip midir ve fiat farki nedir.
Landcruiser 100 vx diesel icin kit alternatifi sadece 2'' midir ,
Sn Urfi Görkey, Land Cruiser 100 vx diesel için sadece 25mm yükseltme seçeneği mevcuttur, verdiğiniz linkteki LCR15 veya LCR30 kullanarak 3cm veya 6 cm daha yükseklik elde edebilirsiniz. Linkteki parçalar stoklarımızda mevcuttur.
Eğer aracınızda sürekli 200-400 kg arası yük ile kullanacaksanız arkada TOY025C helezonları kullanmanız gerekecek, bunun diğerine göre fiyatı 200tl+kdv daha yüksektir.
[attachment=2]2007 model yeni ford ranger aracıma yükseltme kiti taktırmak istiyorum. elinizde var mı. bana maliyeti ne kadar olur. özellikle arabanın önünü yükseltmek istiyorum. selamlar.