Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,819
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

kaptan-1' Alıntı:
[attachment=2]2007 model yeni ford ranger aracıma yükseltme kiti taktırmak istiyorum. elinizde var mı. bana maliyeti ne kadar olur. özellikle arabanın önünü yükseltmek istiyorum. selamlar.

Sn kaptan-1, 2007 model Ford Ranger için yükseltme kiti stoklarımızda kalmadı, iki-üç aydan önce gelmeyecek malesef.

Etiketler

Adnan bey merhaba,

90-95 arası Patrol GQ ile ilgili mevcutta ne var elinizde...??

selamlar Antalya Gökhan

07gokhanlc' Alıntı:

http://ironman4x4.com/html/nissan/51.html

Ironman 4x4 Nissan Patrol GQ Y60 Uzun Şasi LWB Wagon 50mm yükseltme.
12091GR Nitro Gas Ön Amortisör 137.43 tl *2
NISS009C Ön Helezon Tk 277.75 tl *1
1144SK Offset Burç Tk 229.79 tl *1
12094GR Nitro Gas Arka Amortisör 137.43 tl *2
NISS010C Arka Helezon Tk 316.18 tl *1
---------------------
1143.65
kdv 205.85
G.Toplam 1349.50 TL

ürünler yolda, 30 güne kadar gelir.

Adnan Çetinel' Alıntı:
yok yok :smiley:
Avustralya'dan cevap bekliyorum, saat farkı dolayısıyle Pazartesine kalma ihtimali yüksek.

tamam şöyle izah edeyim. bana kitin içerisindeki makaslar ve U saplamaları lazım değil. gerek olanlar diğer parçalardır.

O kadar olsun Kasım ... Bunca "merhaba" mız var....

Ben ingiliz tayları :smiley: ile uğraşırken sağolsun Adnan bey ve Koray beyi okadar meşgul ediyorduk onlarda yardımcı oluyorlardı....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR