Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,783
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

12716GR Nitro Gas Ön Amortisör 217.00 tl+kdv *2
NISS040B Ön Helezon Tk 259.00 tl+kdv *1
12717GR Nitro Gas Arka Amortisör 130.00 tl+kdv *2

peki o zaman kitin üstüne get koyacağım şu üst salıncağı biraz oynayalım antalyada kim yapacak bilmiyorum

Etiketler

antalyada kım yapar bılmemkı

açıkçası ben çıplak gözle görmedim ama sanırım şöyle birşey bu spacer:

trimpacker.jpg

abi benimki böyle birşey 3.5cm alüminyum 3 delikli ve tornada yapıldı etli flanş diyebiliriz

grnt001fx.jpg

o mavi parça plastik galiba ve civata yerleri görmedim üstünde ama bizimkisi sanayi işi oldu o daha çok düşünülmüş dizayn edilmiş birşeye benziyor neyse , ben şu anda spacer almaktan vazgeçtim ama kiti alıyorum

ben gordum malzemeyı dogus koyamazsın ıkısını bır sendekı spacer larla aynı sey....... adnan abı ıkısını bır takınca bızım navaralarda ust salıncak kuleye carpıyo..... bu sefer araba esnemıyo onun ıcın bız ust salıncakla oynayıp ıkısınıde takabıldık ama standart halıyle olmuyor malesef

tolgas' Alıntı:
ben gordum malzemeyı dogus koyamazsın ıkısını bır sendekı spacer larla aynı sey....... adnan abı ıkısını bır takınca bızım navaralarda ust salıncak kuleye carpıyo..... bu sefer araba esnemıyo onun ıcın bız ust salıncakla oynayıp ıkısınıde takabıldık ama standart halıyle olmuyor malesef

bizim malzeme polyüratan, Tolga bu konuda çok bilgili, hem parçaları gördü, hem de kendi aracına bir kısmını uyguladı,

iyi günler nette dolaşırken COIL SPRING REAR 0-35mm Lift Ironman for Nissan Pathfinder1995 ON R50 bu parçayı gördüm bunun hevy dut olanı var d diye geçiyor getirme imkanı varmı birde fiyatı ne olur.araç nissan pathfinder r50 2000 model 4 kişi + yük bindiğinde kasislerde yaylar vurma yapıyor yardımcı olursanız memnun olurum ayrıca bu araca arka kaliteli amörtisör de varmıdır o ne kadardır.

kemal52' Alıntı:
iyi günler nette dolaşırken COIL SPRING REAR 0-35mm Lift Ironman for Nissan Pathfinder1995 ON R50 bu parçayı gördüm bunun hevy dut olanı var d diye geçiyor getirme imkanı varmı birde fiyatı ne olur.araç nissan pathfinder r50 2000 model 4 kişi + yük bindiğinde kasislerde yaylar vurma yapıyor yardımcı olursanız memnun olurum ayrıca bu araca arka kaliteli amörtisör de varmıdır o ne kadardır.

Sn Kemal Akkuş, bahsettiğiniz bunlar sanırım,
http://ironman4x4.com/html/nissan/53.html
amortisör yok malesef, 260tl+kdv ön helezon tk, 260tl+kdv arka helezon tk için liste fiyatı var, stokta yok malesef, kesin siparişi müteakip 90-120 günde gelir.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Altan Bey, bir adet LC 80 stepne taşıyıcısı sizindir, toplam 5 adet geliyor, acaba adeti artırsam mı ?
Taşıyıcıları gümrükten çekince buraya yazarım.
Malesef sadece LC100 için LC yazısı var şnorkelde
Adnan bey,siz stepne tasiyicilarin bilgisini verdiginizde ilk siparisi sanirim ben vermistim,fiyatiniz da 270-280tl+kdv olacakdi,maliniz geldiginde haberiniz olmadan hepsinin satildigini yazmistiniz bir yerlerde, simdi bu urunun fiyatina 485tl yazmissiniz ,
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR