Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,818
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Adnan bey merhaba;

Elinizdeki en uzun amortisör için tam kapalı ve tam açık halinin ölçüleriyle birlikte 4 adet fiyat bilgisini verebilir misiniz ? Marka model farketmez.

Etiketler

altay41' Alıntı:
Adnan bey,siz stepne tasiyicilarin bilgisini verdiginizde ilk siparisi sanirim ben vermistim,fiyatiniz da 270-280tl+kdv olacakdi,maliniz geldiginde haberiniz olmadan hepsinin satildigini yazmistiniz bir yerlerde, simdi bu urunun fiyatina 485tl yazmissiniz ,
selamlar

Altan Bey, haklısınız, ama aylar önceydi, sonradan kur artışı ve menşei zammı geldi üzerine malesef :(

adnan bey jeep zj cılerı unuttunuz galiba bize göre ürün yokmu :(

moonwalker_arc' Alıntı:
Adnan bey merhaba;

Elinizdeki en uzun amortisör için tam kapalı ve tam açık halinin ölçüleriyle birlikte 4 adet fiyat bilgisini verebilir misiniz ? Marka model farketmez.

Toyota Land Cruiser 80 için 6" yükseltme kitinin amortisörü var, sanırım en uzun odur, yarın fiyatını ve ölçülerini yazarım. cell-foam amortisör olduğu için fiyatlı olabilir tabii.

altunsu53' Alıntı:
adnan bey jeep zj cılerı unuttunuz galiba bize göre ürün yokmu :(

unutur muyuz :smiley:, ZJ için 40mm yükseltme kiti var, şnorkel var, havalı kilit var :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-jeep-zj-zg-40mm-yukseltme-kiti-ironman-4x4-46451568/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-jeep-grand-cherokee-zj-snorkel-sjzja-ss1120hf-57329093/detay/

http://humaoto.sahibinden.com/?aff=776232&search_text=kilidi

Adnan Çetinel' Alıntı:
Toyota Land Cruiser 80 için 6" yükseltme kitinin amortisörü var, sanırım en uzun odur, yarın fiyatını ve ölçülerini yazarım. cell-foam amortisör olduğu için fiyatlı olabilir tabii.

İlginize teşekkür ediyorum, sizden ürün resmiyle fiyat ve uzunluk bilgisi bekliyorum.Bu arada cell-foam yeni bir sistem galiba buna da yabancıyım adnan bey bu konuda da bizi aydınlatabilir misiniz ?

Adnan Çetinel' Alıntı:
Altan Bey, haklısınız, ama aylar önceydi, sonradan kur artışı ve menşei zammı geldi üzerine malesef :(
evet cok haklisiniz,sorumluluk boyle bir sey,bizde safsaf yaziyoruz soyle yapin boyle yapin diye,
en azindan kurfarki ilave edip vermenizi beklerdim

moonwalker_arc' Alıntı:
İlginize teşekkür ediyorum, sizden ürün resmiyle fiyat ve uzunluk bilgisi bekliyorum.Bu arada cell-foam yeni bir sistem galiba buna da yabancıyım adnan bey bu konuda da bizi aydınlatabilir misiniz ?

Uğur Bey, fiyat ve ölçüleri birazdan vermeye çalışacağım, off-road amortisörleri için bilgi veren aşağıdaki link videoyu seyretmenizi öneririm. Özet olarak söylediği, off-road sırasında amortisör içerisindeki yağ ısınır ve köpürür, ısıyı atamaz, ısınan amortisör özelliğini kaybeder, foam-cell olanlarda hem daha fazla (%50) yağ olduğu hem de hava kabarcığı ile yağı ayırma sistemi olduğu için ısıyı ortama rahatça verebilir.

http://youtu.be/y_B4htm26nc

moonwalker_arc' Alıntı:

Uğur Bey, iki tarafı çivi olan: 56cm-87cm, 419tl+kdv
Bir tarafı çivi olan: 52.5cm-83cm, 419 tl+kdv

foto;

ironman7.jpg

sevindirici bir haber sitesini gezdim bayagüzel parçalar var paylaşım içn tşk ederiz

Adnan Çetinel' Alıntı:
Uğur Bey, iki tarafı çivi olan: 56cm-87cm, 419tl+kdv
Bir tarafı çivi olan: 52.5cm-83cm, 419 tl+kdv

foto;

ironman7.jpg

Adnan bey ilginize ve yaptığınız bilgilendirmeye çok teşekkür ederim.

Ancak verdiğiniz fiyat takım fiyatımı adet fiyatımı anlayamadım

Teşekkürler.

Adnan Bey merhaba ,Bayramdan once Antalya dan Toyota Landcruiser 2006 100 vx diesel icin yukseltme hakkinda tel de gorusmustuk. Ironman sitesini inceledigimde 100 vx diesel icin benzinli ve diesel olarak iki farkli tip kit sunuyor ,asagida link i olan kit elinizde mevcutmudur.

http://www.ironman4x4.com/html/toyota/94.html

Performance ve heavyduty olarak iki tip midir ve fiat farki nedir.
Landcruiser 100 vx diesel icin kit alternatifi sadece 2'' midir ,

URFI GORKEY' Alıntı:
Adnan Bey merhaba ,Bayramdan once Antalya dan Toyota Landcruiser 2006 100 vx diesel icin yukseltme hakkinda tel de gorusmustuk. Ironman sitesini inceledigimde 100 vx diesel icin benzinli ve diesel olarak iki farkli tip kit sunuyor ,asagida link i olan kit elinizde mevcutmudur.

http://www.ironman4x4.com/html/toyota/94.html

Performance ve heavyduty olarak iki tip midir ve fiat farki nedir.

Landcruiser 100 vx diesel icin kit alternatifi sadece 2'' midir ,

Sn Urfi Görkey, Land Cruiser 100 vx diesel için sadece 25mm yükseltme seçeneği mevcuttur, verdiğiniz linkteki LCR15 veya LCR30 kullanarak 3cm veya 6 cm daha yükseklik elde edebilirsiniz. Linkteki parçalar stoklarımızda mevcuttur.
Eğer aracınızda sürekli 200-400 kg arası yük ile kullanacaksanız arkada TOY025C helezonları kullanmanız gerekecek, bunun diğerine göre fiyatı 200tl+kdv daha yüksektir.

moonwalker_arc' Alıntı:
Adnan bey ilginize ve yaptığınız bilgilendirmeye çok teşekkür ederim.

Ancak verdiğiniz fiyat takım fiyatımı adet fiyatımı anlayamadım

Teşekkürler.

Uğur Bey, bu tek fiyatı malesef :(
foam cell amortisör ile ilgili bilgi veren bir video var:

http://youtu.be/y_B4htm26nc

[attachment=2]2007 model yeni ford ranger aracıma yükseltme kiti taktırmak istiyorum. elinizde var mı. bana maliyeti ne kadar olur. özellikle arabanın önünü yükseltmek istiyorum. selamlar.

albüm 17 859.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri