Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,774
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Adnan bey selamlar,
2004 Nissan Patrol 4.8 için (5 kapı) :
-4inch yükseltme kiti,
-Bullbar,
-Snorkel,
-Rock slider.

Getirtmek mümkün müdür? Fiyat ve tahmini teslim süresi verebilir misiniz?
Saygılar
Gökhan Aslan

Etiketler

ben navara 40mm yükseltme kiti istiyorum fakat makasları istemiyorum yani ön arka amortisör ve ön helezon yayı bunlar elinizde tek tek varmı

sailor06' Alıntı:
Adnan bey selamlar,
2004 Nissan Patrol 4.8 için (5 kapı) :
-4inch yükseltme kiti,
-Bullbar,
-Snorkel,
-Rock slider.

Getirtmek mümkün müdür? Fiyat ve tahmini teslim süresi verebilir misiniz?
Saygılar
Gökhan Aslan

ya Nissan biraz karışık, ben de Land Rover harici markalara halen alışamadım, yani sizin araba Nissan GU Y61 Wagon mu oluyor, kusura bakmayın, doğru mu ? eğer buysa parçalar bunlar; http://www.ironman4x4.com/html/nissan/49.html
kontrol edip bana yazma şansınız olursa çok sevinirim

navara d40 kasa olarak geçiyor frontier olarakda bilinir amerikada titanın küçük kardeşi

darktreys' Alıntı:
ben navara 40mm yükseltme kiti istiyorum fakat makasları istemiyorum yani ön arka amortisör ve ön helezon yayı bunlar elinizde tek tek varmı

Açıkçası zaten biz de tek tek getirtmeyi tercih ediyoruz, sizin araç için istedikleriniz stokta mevcut.

http://www.ironman4x4.com/html/nissan/57.html

40mm yükseltme kiti
12716GR Nitro Gas Ön Amortisör 217.00 tl+kdv *2
NISS040B Ön Helezon Tk 259.00 tl+kdv *1
12717GR Nitro Gas Arka Amortisör 130.00 tl+kdv *2
ayrıca 30 mm daha yükseltmek isterseniz (40+30) HILFR15 spacer 57.00 tl+kdv *2

hepsi stoktan teslim.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Açıkçası zaten biz de tek tek getirtmeyi tercih ediyoruz, sizin araç için istedikleriniz stokta mevcut.

http://www.ironman4x4.com/html/nissan/57.html

40mm yükseltme kiti

hepsi stoktan teslim.

30mm daha yükseltme get ile oluyor orjinal kilitn üzerine konuluyor fakat bendede şu anda get var aracın kendi sistemi üzerine konulmuş üst salıncak vuruntu yapıyor sert kasislerde asıl değiştirme amacım o sizin sattığın spacerde vuruntu oluyorsa hiç gerek yok yoksa onud alacağım k.kartı ile alış verişi hangi siteden yapabiliriz ? gitti gidiyor vs başka bir sitede ilannız varmı tşk.

darktreys' Alıntı:
30mm daha yükseltme get ile oluyor orjinal kilitn üzerine konuluyor fakat bendede şu anda get var aracın kendi sistemi üzerine konulmuş üst salıncak vuruntu yapıyor sert kasislerde asıl değiştirme amacım o sizin sattığın spacerde vuruntu oluyorsa hiç gerek yok yoksa onud alacağım k.kartı ile alış verişi hangi siteden yapabiliriz ? gitti gidiyor vs başka bir sitede ilannız varmı tşk.

eğer 70mm ihtiyaç varsa, bence alıp deneyin spacerı, amortisör üzerinde yeri var, vuruntu yapacağını sanmam, yaparsa iade alırız, biz de ürünü öğrenmiş oluruz, ama L200'de hiç sorun olmadı, bunda da olacağını sanmam, ama denemekte yarar var tabii.
siz hangilerini istiyorsanız ltf bana yazın adnan@humaoto.com ben size sahibinden.com GET açarım isterseniz.

bunlar tamam o zaman ama benim de getlerim var eğer uyacaksa onları kullanayım

senın getınle aynı onlar doguş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR