Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,774
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

mirtos' Alıntı:
İyi akşamlar,tolgas nickli arkadaşın bahsettiği çökme olayının olabileceğini yükseltme kitini takan usta bana da söylemişti bu yüzden bir 1 hafta sonra sistemi bir kontrol edecek.Yine bu sitede prontobrasso nickli arkadaş önlere 4 cm lik flanş takarak 10cm lik yükseltme elde etmişti ve bunun aks kollarındaki açıların değişimi ile açıklamıştı.

Mirhan Bey, bilgi için teşekkürler, ama bir hafta sonraki ölçüm sonucu da yazarsanız çok memnun olurum.

Etiketler

mdr' Alıntı:
Adnan bey günaydın,

86 model Toyota LJ70 dizel aracıma snorkel düşünüyorum.
Araştırmalarım neticesi aşagıdaki tipler uygun gibi.yardımcı olur musunuz. model ve fiyat ne olur ?

[attachment=1]

[attachment=2]

İsmail Bey, hayırlı olsun yeni aracınız, iyi günlerde kullanın, LC80 satıldı herhalde alan da güle güle kullansın.
LC70 konusu biraz karışık geldi bana ben de hiç sipariş etmedim, yaklaşık 25 çeşit şnorkel geliyor ama arasında LC70 yok malesef.
Listelerde dar ön (narrow front), geniş ön (wide front), bunun 75 için olanı var, 78 için olanı var filan bakınca korktum hiçbirini sipariş etmedim :(.
Ama siz bu bilgiler doğrultusunda tam modelini bana yazarsanız belki eklettirebilirim. Eğer varsa Safari parça no yazın ltf, o daha çok yardımcı olur bana.

Şöyle yapalım o zaman,
gelecek hafta istanbulda işim var zaten..hem sizle tanışırız hemde bakar ona göre sipariş veririz..yada olandan biri olursa alırız..

haa..vx80 duruyor..daha satılmadı..

mdr' Alıntı:
Şöyle yapalım o zaman,
gelecek hafta istanbulda işim var zaten..hem sizle tanışırız hemde bakar ona göre sipariş veririz..yada olandan biri olursa alırız..

ismail bey yeni aracınız hayırlı olsun.sizde bizim modele döndünüz.bu araçlar çok güzel. efsane..hayırlı olsun..aklın yolu bir,,:smiley: :smiley: :smiley:

mdr' Alıntı:
Şöyle yapalım o zaman,

arcın fotolarını bekliyoruz?????

Haluk bey merhaba,

aracın fotografları az da olsa aşagıdaki topikte verdim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75583.0

"Kara panter " topigi gibi uzun uzadıya vermeyecegim artık..Agzım yandı...

Az öz 3-5 foto ile idare edecegiz artık.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

IMAG0483.jpg

Beyaz (308).jpg

mdr' Alıntı:
Şöyle yapalım o zaman,

İsmail Bey, çok memnun olurum, beklerim, görüşmek üzere.

mdr' Alıntı:
Haluk bey merhaba,

aracın fotografları az da olsa aşagıdaki topikte verdim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75583.0

"Kara panter " topigi gibi uzun uzadıya vermeyecegim artık..Agzım yandı...

Az öz 3-5 foto ile idare edecegiz artık.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

ismail bey yanılmıyorsam bu araç ı tanıyorum..önler helezonlu değilmi???

mdr' Alıntı:

tamam ..bildim.. ama ne ilginçtir eski sahibi ''araç hala bende '' der..şaşırdım ve anlamadım..neyse önemli değil..hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanın.biliyorsunuz .bendede aynı aracın benzinlisi var..yedek parça konusunda gelişmelerden haberdar olursam,minettar kalırım..salam ve saygı...

Adnan bey merhabalar,
Buradan da hatırlatmak istedim snorkeli...
http://www.safarisnorkel.com/snorkel/ss11hf/ss11hf.htm
Sevgi ve saygılar..

mirtos' Alıntı:
Aracımın yükseltme kiti takıldıktan sonraki hali;

Mirhan Bey, çok güzel görünüyor, hani derler ya, zıpkın gibi maşallah, montajı yapan ustayı da tebrik ederim, Ironman 4x4 yükseltme kitlerinin Türkiye'deki ilk montajını yaptı, sağolsun, siz de çok sağolun, görüşmek üzere.

PatrolCat' Alıntı:
Adnan bey merhabalar,
Buradan da hatırlatmak istedim snorkeli...
http://www.safarisnorkel.com/snorkel/ss11hf/ss11hf.htm
Sevgi ve saygılar..

Murat Bey, çok teşekkürler, kontrol ettim, 5 adet siparişimiz var, şnorkelleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69447.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR