Adnan Çetinel' Alıntı:Mirhan Bey, merhaba, buraya üye olduğunuzu bilmiyordum, sevindim, yükseltme kitinin montajını bitirdiniz mi ?
L200 için Deluxe tampon Avustralya'da kalmamıştı o yüzden biz de Commercial tampon getirttik, fotosu aşağıda, halen Deluxe yok ellerinde.
Trafikte ve muayene sırasında sıkıntı çıkar mı hiç fikrim yok açıkçası, kusura bakmayın, bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mitsubishi-triton-ml-2006-ironman-4x4-vinc-tamponu-bbc016-46436579/detay/
MOBİDİK' Alıntı:izmirde ben bu araçla muayeneye girdim ve sorunsuz geçince ,ben bile şaşırdım.kişiden kişiye değişiyor anlaşılan..
mirtos' Alıntı:İyi günler, kiti önümüzdeki hafta içinde usta müsait olunca taktıracağım.İsterseniz takıldıktan sonraki fotoğrafları yükleyip, yol tutuş üzerine etkisi ile ilgili izlenimlerimi burada paylaşabilirim.
Adnan Çetinel' Alıntı:Haluk Bey, bilgi için çok teşekkürler, sizin tamponunda maşallahı var hani
MOBİDİK' Alıntı:adnan bey..vizeye giderken vinç ruhsata kayıtlı olmadığı için ne olur ne olmaz diye vinci söktüm ama tampona hiç ellemedim.ordaki görevli vinci sökmenin gereği olmadığını aksesuar saydıklarını belirtti.bende şaşırdım. daha önce aracında bir hayli sorun yaşayıp defalarca gönderilip, her defasın da görevlinin basit bir nedenden dolayı aracı tekrar tekrar reddetmesi sonucunda geri dönüp görevli iki kişiyi öldürmesine bağlıyorum. ha bu arada toyota Lc orjinal fabrika çıkışı böyle..
Adnan Çetinel' Alıntı:Haluk Bey, LC'nin orijinal tamponu olduğunu bilmiyordum, şaşırdım, Toyota sağlam araç derler, hakkını vermişler gerçekten.
MOBİDİK' Alıntı:Evet .tamponun bu heybeti 12000lik orjinal toyota vinçten kaynaklanıyor.bu arada bu araçla ilgili aksesuar yada yedek parça geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim.sizin bu sitede bizlere yardımlarınız büyük şans..teşekkürler..
çok teşekkürler Fatihaslanaybars' Alıntı:adnan abi bu tyt fj 70 saygılar
ozgursenyurt' Alıntı:Adnan bey vx 100 stepne taşıyıcılar ne zaman geliyor acaba....
Sizden bu hafta bi tane 12500lbr luk t max vinç aldımm ve taktım.
Şimdi hasretle stepne taşıyıcıyı bekliyorum...
adnan bey çok güzel vallaAdnan Çetinel' Alıntı:Özgür Bey, vinciniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Stepne taşıyıcının 45-50 günü var daha malesef, 100 için snorkel, yükseltme kiti, deluxe tampon, port bagaj vs de geliyor.
Adnan Çetinel' Alıntı:Haluk Bey, ilgi ve anlayışınıza asıl ben çok teşekkür ederim.
Cahilliğimi mazur görün ltf, yeni yeni LR harici marka ve modelleri öğrenmeye çalışıyoruz, bu LC kaç ?
aslanaybars' Alıntı:adnan abi bu tyt fj 70 saygılar