Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,816
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

İyi günler, kiti önümüzdeki hafta içinde usta müsait olunca taktıracağım.İsterseniz takıldıktan sonraki fotoğrafları yükleyip, yol tutuş üzerine etkisi ile ilgili izlenimlerimi burada paylaşabilirim.

Etiketler

Adnan Çetinel' Alıntı:
Mirhan Bey, merhaba, buraya üye olduğunuzu bilmiyordum, sevindim, yükseltme kitinin montajını bitirdiniz mi ?
L200 için Deluxe tampon Avustralya'da kalmamıştı o yüzden biz de Commercial tampon getirttik, fotosu aşağıda, halen Deluxe yok ellerinde.
Trafikte ve muayene sırasında sıkıntı çıkar mı hiç fikrim yok açıkçası, kusura bakmayın, bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mitsubishi-triton-ml-2006-ironman-4x4-vinc-tamponu-bbc016-46436579/detay/

blackcommercial6.jpg

izmirde ben bu araçla muayeneye girdim ve sorunsuz geçince ,ben bile şaşırdım.kişiden kişiye değişiyor anlaşılan..

toyota 015.jpg

toyota 014.jpg

mirtos' Alıntı:
İyi günler, kiti önümüzdeki hafta içinde usta müsait olunca taktıracağım.İsterseniz takıldıktan sonraki fotoğrafları yükleyip, yol tutuş üzerine etkisi ile ilgili izlenimlerimi burada paylaşabilirim.

Mirhan Bey, zahmet olsa çok memnun olurum, inanın çok faydası olur.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Haluk Bey, bilgi için çok teşekkürler, sizin tamponunda maşallahı var hani :smiley:

adnan bey..vizeye giderken vinç ruhsata kayıtlı olmadığı için ne olur ne olmaz diye vinci söktüm ama tampona hiç ellemedim.ordaki görevli vinci sökmenin gereği olmadığını aksesuar saydıklarını belirtti.bende şaşırdım. daha önce aracında bir hayli sorun yaşayıp defalarca gönderilip, her defasın da görevlinin basit bir nedenden dolayı aracı tekrar tekrar reddetmesi sonucunda geri dönüp görevli iki kişiyi öldürmesine bağlıyorum. ha bu arada toyota Lc orjinal fabrika çıkışı böyle..

MOBİDİK' Alıntı:
adnan bey..vizeye giderken vinç ruhsata kayıtlı olmadığı için ne olur ne olmaz diye vinci söktüm ama tampona hiç ellemedim.ordaki görevli vinci sökmenin gereği olmadığını aksesuar saydıklarını belirtti.bende şaşırdım. daha önce aracında bir hayli sorun yaşayıp defalarca gönderilip, her defasın da görevlinin basit bir nedenden dolayı aracı tekrar tekrar reddetmesi sonucunda geri dönüp görevli iki kişiyi öldürmesine bağlıyorum. ha bu arada toyota Lc orjinal fabrika çıkışı böyle..

Haluk Bey, LC'nin orijinal tamponu olduğunu bilmiyordum, şaşırdım, Toyota sağlam araç derler, hakkını vermişler gerçekten.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Haluk Bey, LC'nin orijinal tamponu olduğunu bilmiyordum, şaşırdım, Toyota sağlam araç derler, hakkını vermişler gerçekten.

Evet .tamponun bu heybeti 12000lik orjinal toyota vinçten kaynaklanıyor.bu arada bu araçla ilgili aksesuar yada yedek parça geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim.sizin bu sitede bizlere yardımlarınız büyük şans..teşekkürler..

MOBİDİK' Alıntı:
Evet .tamponun bu heybeti 12000lik orjinal toyota vinçten kaynaklanıyor.bu arada bu araçla ilgili aksesuar yada yedek parça geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim.sizin bu sitede bizlere yardımlarınız büyük şans..teşekkürler..

Haluk Bey, ilgi ve anlayışınıza asıl ben çok teşekkür ederim.
Cahilliğimi mazur görün ltf, yeni yeni LR harici marka ve modelleri öğrenmeye çalışıyoruz, bu LC kaç ?

Adnan bey vx 100 stepne taşıyıcılar ne zaman geliyor acaba....
Sizden bu hafta bi tane 12500lbr luk t max vinç aldımm ve taktım.
Şimdi hasretle stepne taşıyıcıyı bekliyorum... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

ozgursenyurt' Alıntı:
Adnan bey vx 100 stepne taşıyıcılar ne zaman geliyor acaba....
Sizden bu hafta bi tane 12500lbr luk t max vinç aldımm ve taktım.
Şimdi hasretle stepne taşıyıcıyı bekliyorum... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Özgür Bey, vinciniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Stepne taşıyıcının 45-50 günü var daha malesef, 100 için snorkel, yükseltme kiti, deluxe tampon, port bagaj vs de geliyor.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Özgür Bey, vinciniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Stepne taşıyıcının 45-50 günü var daha malesef, 100 için snorkel, yükseltme kiti, deluxe tampon, port bagaj vs de geliyor.
adnan bey çok güzel valla
ankara da özellikle toyotaya göre hiç bişey yok
Böyle giderse anıl otodan turgut beyle dostluğumuz çok uzun olacak :D :D :D :D

Adnan Çetinel' Alıntı:
Haluk Bey, ilgi ve anlayışınıza asıl ben çok teşekkür ederim.
Cahilliğimi mazur görün ltf, yeni yeni LR harici marka ve modelleri öğrenmeye çalışıyoruz, bu LC kaç ?

estağfurullah. bizde yeni yeni öğreniyoruz.90 öncesi modellerde benzinliler fj ,,dizeller bj olarak geçiyor.benzin;fj 40 ,60,70,73,75 olarak, dizel;bj 60,70 75 ,,ayrıca hj modelide var..90 sonrası vx80 vx 100 olarak geçiyor.2000 den sonra prado modeli çıktı..benimki 87 fj 73...bana sorarsanız offroadun kralı vx80 ve 80 öncesi modeller..internette biraz araştırma yaparsanız ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.. selamlar..

eyvallah pardon teknik bi hata özür :-\adnan abi tekrar saygılar ;)
aatar degişir ya yakında ;D
toyotanın en baba modelide bj 60 dır bence baba land...
off road da da fj 70-73 baska tanımam gerisi bence dert tasa e sanayide aksama kadar 20 bardak cay ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR