Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,774
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Adnan Çetinel' Alıntı:
yaklaşık liste fiyatları:

lc80 çamurluk kaşı: 345.00 tl+kdv
lc80 port bagaj: 415.00 tl+kdv
lc 80 ön tampon: 970.00 tl+kdv
[/quote

tamam .teşekkür ederim adnan bey..

Etiketler

bide şöle bişide gelse dadından yinmez ;D

http://www.youtube.com/watch?v=sycKzrP1Cno

ozgursenyurt' Alıntı:
erkut hocama katılıyorum özellikle çamurluk kaşı lazım bana....

Özgür Bey, çamurluk kaşı yokmuş malesef, Land Cruiser 100 için, şimdilik, seçeneklerimiz;

Stepne Taşıyıcı, oem
Ön Tampon, Ironman 4x4
25mm yükseltme kiti, ironman 4x4
port bagaj, oem

ileride seçenekleri artırmayı umuyoruz.

Adnan bey malzeme alımı yaptığınız sitede bu yassı bidonun 20lt olanları ile ilgili fiyat bilgisi ve en yakın gelme tarihi hakkında bilgi varmı ???

[attachment=1]
Ayrıca kendi imkanlarımla bu alt resimdekine benzer bir sistem yapıyorum,,,, arazide su kullanımı için ideal....yararlı olacağını düşünüyorum...
[attachment=2]
selamlar

Horizontal-Gasoline-Tank-x[1].jpg

SZ-104B-x[1].jpg

07gokhanlc' Alıntı:
Adnan bey malzeme alımı yaptığınız sitede bu yassı bidonun 20lt olanları ile ilgili fiyat bilgisi ve en yakın gelme tarihi hakkında bilgi varmı ???

[attachment=1]
Ayrıca kendi imkanlarımla bu alt resimdekine benzer bir sistem yapıyorum,,,, arazide su kullanımı için ideal....yararlı olacağını düşünüyorum...
[attachment=2]
selamlar

Gökhan Bey, 10lt olanından elimizde var, 20 lt olanından kalmadı ama iki aya kadar geliyor. Diğerine de bakayım, siperişe eklemeye çalılşacağım.

warmaster' Alıntı:
Adnan bey LC 100 için daha fazla atraksiyon istiyoruz ki çok kullanıcısı var Birde port bagaj kaç kilodur (VX80) 100 e adaptasyonu mümkün müdür?

Erkut Bey, Land Cruiser 100 için de port bagaj var, görüntü 80 için olanın aynısı, ağırlık bilgisi de geldi, 25 kg. düşünürseniz siparişe ekletmeye çalışacağım.

İyi günler Adnan Bey.L200 için deluxe tampon var mı ? Varsa fiyatı nedir? Bu tamponları takınca trafikte yada muayenede sıkıntı yaratıyorlar mı?

mirtos' Alıntı:
İyi günler Adnan Bey.L200 için deluxe tampon var mı ? Varsa fiyatı nedir? Bu tamponları takınca trafikte yada muayenede sıkıntı yaratıyorlar mı?

Mirhan Bey, merhaba, buraya üye olduğunuzu bilmiyordum, sevindim, yükseltme kitinin montajını bitirdiniz mi ?
L200 için Deluxe tampon Avustralya'da kalmamıştı o yüzden biz de Commercial tampon getirttik, fotosu aşağıda, halen Deluxe yok ellerinde.
Trafikte ve muayene sırasında sıkıntı çıkar mı hiç fikrim yok açıkçası, kusura bakmayın, bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mitsubishi-triton-ml-2006-ironman-4x4-vinc-tamponu-bbc016-46436579/detay/

blackcommercial6.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR