İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,008
Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

ibrahim paşa resimler harika olmuş ,o günü bana tekrar yaşattığın için teşekkür ederim.

Nadir abicim çok sağol...Bende gözüm kapalı aynı şekide davranırdım.Davranırım,Davranacağım :smiley:

Bu arada junior mogzilla dan hiçbir yorum ,ses seda çıkmaması asabımı bozuyor.Acaba babası gibi düşünmüyormu ne :smiley:

Etiketler

moger' Alıntı:
Nadir abicim çok sağol...Bende gözüm kapalı aynı şekide davranırdım.Davranırım,Davranacağım :smiley:

Bu arada junior mogzilla dan hiçbir yorum ,ses seda çıkmaması asabımı bozuyor.Acaba babası gibi düşünmüyormu ne :smiley:

O artık Yeditepe kampüsünde offroad yapıyor. ;D

sosyetik ofroadçu..
insan girer 2 kelam yazı yazar dimi abi :D

Korhan abicim selamlar again :smiley: reloaded olduk sorma :D

İlker abicim ni demek KKD İmrahor Trophy 'in part II kısmı var daha.. :D

valla kıskanmamak elde değil sizleri,ama gözüm yok yanlış anlaşılmasın :smiley: süper maceralı bu arada mogcu abilerimize geçmiş olsun, ama bu da işin tuzu biberi.
benim mog boyada bi çıksa hayırlısıyla sizinle tanışma fırsatına kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum,
"bu arada şu cümleleri kuran nadir abimize"

"bu işlerin mağduru , kazananı , kaybedeni yok.Aracı faal olan , bozuk olana yardımcı olacak.Kural bu.
Biz bu yola bayramlık iş elbisemizle çıktık.
Ayrıca yaptığımızdan ve yapılanlardan keyif alıyoruz.
O Acmat orada toptan dağılsa bile umurumda değildi.Bu her yer , her kişi ve her ortam için geçerlidir."
tek kelimeyle anlayış ve anlatış tarzınıza hayran kaldım saygılar abii.

mogzilla' Alıntı:
O artık Yeditepe kampüsünde offroad yapıyor. ;D
Range Rover i de çekti altına.....Ohhhh sosyete offroadçusu :smiley: selamlar Junior Can.........
(Bu arada İbrahim senin yazını okumadan hemen Nadir Abinin yazısına alıntı yaptım ve Sosyete offroadçusu dedim.İki satır altta sende aynı ifadeyi kullanmışın :smiley:

Cannnnnnn !!!! bize vaktinde demişti ki ehliyetimi alayım okula Unimogu çekicem.:smiley:
Eeee sennnnnn Range çektin.....Range Delikanlıyı bozar :smiley:.....Güle güle kullan.Kazasız belasız......Ama yolda kalırsan babanla bizi çağırma :smiley:

expres' Alıntı:
valla kıskanmamak elde değil sizleri,ama gözüm yok yanlış anlaşılmasın :smiley: süper maceralı bu arada mogcu abilerimize geçmiş olsun, ama bu da işin tuzu biberi.
benim mog boyada bi çıksa hayırlısıyla sizinle tanışma fırsatına kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum,
"bu arada şu cümleleri kuran nadir abimize"

"bu işlerin mağduru , kazananı , kaybedeni yok.Aracı faal olan , bozuk olana yardımcı olacak.Kural bu.
Biz bu yola bayramlık iş elbisemizle çıktık.
Ayrıca yaptığımızdan ve yapılanlardan keyif alıyoruz.
O Acmat orada toptan dağılsa bile umurumda değildi.Bu her yer , her kişi ve her ortam için geçerlidir."
tek kelimeyle anlayış ve anlatış tarzınıza hayran kaldım saygılar abii.
Mehmet bey selamlar.....Bu sitede Unimogu olan, bizimle tanışmak isteyen biri olduğunu görünce heyecanlandım..En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz....

yücel' Alıntı:
haklısın Nadir abi bu işin kaybedeni yok ama kazananı var diye düşünmekteyim :smiley:
Her yolda kalıdığımda, aracımın bir yeri kırıldığında, battığımda mutlaka dostlarım yardımıma koştu, yalnız kalmadım
Bu bence çok büyük bir kazanç

Yücel her zaman yanındayız dostum....Gücümüz yettiğince...:smiley:

İbrahim... fuayeden geldim elimde mısır kola....eeee filmin ikinci yarısı nerde ?

Hosgeldin ibrahimcim. Site boş kalmıştı nece zaman.. :smiley:

İbrahim ellerine sağlık
Fotoğraflar için teşekkürler

İbrahim süper fotolar.....Unimogun arka kasayı kapattırırken,sana dışarıya seyyar açılır kapanır kemerli bir koltuk yaptıracağım..Dış çekimler için ..heheehheee :smiley:..İyi fikir..doğayla ,çamurla baş başa :smiley:

İlker ve Nadir abi araçlardaki hasarlar için üzüldüm geçmiş olsun, gezi baya aksiyon dolu olmuş, mogun limitlerini de görmüşsünüz :smiley:

Deep' Alıntı:
İlker ve Nadir abi araçlardaki hasarlar için üzüldüm geçmiş olsun, gezi baya aksiyon dolu olmuş, mogun limitlerini de görmüşsünüz :smiley:

Valla Mert oradan değil unimog, tatra-kamaz-ural hangisi gelse hiçbiri çıkamazdı.

Nadir abi Can RR ye ne yapmış öyle ya? araba benliğini kaybetmiş, ince yanak lastikler, kromaj egzost, ne oldu bu çocuğa yahu? arazide kafayı bi yere mi çarptı? :smiley: siteye de uğramıyo

baştan sona okudum çamur maceranız biraz sorunlu bitmiş fakat önemli olan bu mucadeleye devam etmeniz ve daha hazırlıklı olmanız bakımlı olması gereken araclarınızında bakımlarını yaptıktan sonra sizi ne balcık nede başka bişey durdurabilir

İbraam , nerde oğlum kalan resim ve videolar.
KKD'ye şikayet ederim bak , hiç şansın kalmaz sonra. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR