İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,008
Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

Geçmiş olsun. Unimog'larda yolda kalırmıydı hiç :smiley: Tecrübeleri, kurtarma çalışmaları ve maceralarıyla enfes bir offroad olmuş :smiley: Darısı ben light offroadcularına başına

Etiketler

Abiler arabayı günlük kullandığım için biraz "on-road" yapayım dedim o kadar ;)
Egsoz çıkışları ustanın tercihi, ben supercharged'in ki gibi ince ve düz istiyordum aslında.Olmadı bir ara uğrar değiştirtirim, benim de aklımı kurcalıyor bazen.

can yoldan çıkmışın sen görmeyeli :D daha doğrusu yola girmişsin :D

nadir abicim tüm fotoları yükledim fakat admin arkadaşlardan biri yanlışlıkla silmiş sanırsam çöp tenekesine bi baksanız belkim silinmemiştir kompilen.

O admin arkadaş ben oluyorum ;D İbrahimcim mesajı tekrar yükler misin sana zahmet, bana eziyet ::smiley:

Anlaşıldı ben Navarayı Satayım bitane Tatra Alayım Yada VOLAT falan olmadı Paletli bi cat falan ben batınca tekme tokat çıkarıyoruzda ACMAT yatda unimog batarsa ıhhhh ....

Nadir abi büyük geçmiş olsun senin keyfini kaçıramaz böyle şeyler ama biraz yormuştur :smiley: ..

navaraextreme' Alıntı:
Anlaşıldı ben Navarayı Satayım bitane Tatra Alayım Yada VOLAT falan olmadı Paletli bi cat falan ben batınca tekme tokat çıkarıyoruzda ACMAT yatda unimog batarsa ıhhhh ....

Nadir abi büyük geçmiş olsun senin keyfini kaçıramaz böyle şeyler ama biraz yormuştur :smiley: ..

abi sana bir d-9 yakışır ;D

Keşki formunuzda daha önçe olaydım İmrahor ormanlarının ve maden ocaklarının 1/1000 lik 1/5000 lik olmak üzere Tüm jeoloji haritaları ve Detaylı olarak patikalar ve orman yolları dahil haritaları gps aktarımına hazır elimde mevcuttu. Ah diyorum Stajımı o maden sahalarında Yapmıştım...

Cok güzel bir gezi olmuş. Nadir bey kendir halatı sadece klemens ile tutturulmus gibi görünüyor. Kendir halatlarda klemens yerine dikis yapılsaydı ve üzerinide ince kendir halatla kapatsaydınız hem daha saglıklı hem daha sık dururdu. Ayrıca lashingde kullanılan icinde kendir lifi olan halatlar bu kosullarda isinizi daha iyi görür düsünüyorum. Malum kendir halatlar pek suyu sevmez.
Elime gecerse isteyene bu halatlardan temin edebilirim; ayrıca kendir halata da dikis yaptırabilirim. Kavacık'a yolunuz düserse getirin yeter. Klemensten sıyırırsa Allah muhafaza mermi gibi gider. ( Offroadta değil ama gemilerde gidiyor :D)
Ayrıca merakımı mazur göründe vinclerde cekerken neden karnıyarık bloklardan(makara) kullanmıyorsunuz? Vincin cekiş gücünü ikiye katlar.

Arkadaşlar tebrikler, mükemmel bir gezi olmuş. İnşallah birgün sizlerle beraber bir gezi yaparız. Gerçi benim araç narin, öyle hard off road yapamaz ama, size geçici olarak (Kabul buyurursanız tabii) co pilotluk yapabilirim ;)
Kazasız, belasız, nice geziler diliyorum...

nadir abi ilker geçmiş olsun fotoroman gibi valla keyifle okudum.yücel hayırlı olsun RR allah mesut etsin 8) 8) 8)
can'ı sanayide bende gördüm yadırgadım doğrusu vah vah dedim hiç oldumu dedim, kendisine zaman tanımak lazım doğru yolu bulacaktır :eek: :eek: :eek:

güzel gezi olmuş hepinize gecmiş olsun umarım cok üzmemişlerdir sizi araclar bende cok gezerim madende karaburunda birgün bi program yapalım abiler ne dersiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR