İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,006
Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

Tekrar geçmiş olsun Nadir. Fakat "mekan" müthiş gözüküyor... Doğal bir "off-road parkuru" gibi.
Böyle mekanlara örnek olarak bir de "Soğucak Yaylası" kalmış aklımda. Hatta burası daha bir "ıslak"...

Etiketler

Yola koyulma vakti.Orada kalanlara teşekkür ettik , vedalaştık.Bu arada bana '' Abi , Acmat yedekte de gitse onu kullanmaya kimse cesaret edemiyor.Sen Acmat'a geç '' dediler.Peki dedim.Cezmi Unimog'ta , arkasında bağlı olarak Acmat'ta ben.Benim Focus'u Sinan aldı.Cezmi Usta'nın Mitsubishi kamyoneti de abisi İsmail.Böylece ekip tamamlandı ve yola koyulduk.

944305.jpg

944322.jpg

944330.jpg

Mustafa haklısın.Ürkütücü , ama zevkli mekanlar.Fakat madenciler arazilerine girilmesinden pek hoşlanmazlar.Yoksa Karadeniz sahillerinde müthiş yerler var.Ancak böyle eş-dost ilişkileri ile girebiliyoruz.

Herkes herkesi kurtarır ..Ama Nadir abiyi ancak paletli kurtarabilir :D

Nadir abi zaten o halatın görüntüsünden iyi iş yapacağı belliydi, şehir hatları vapurunu bile çeker :smiley:

Kara Delikler sadece uzayda değil , benim Acmat'ta da mevcut.İşte bana bir Nokia N90 ile bir Magellan XL gps'e mal olan iki koltuk arasındaki kara delik. ;D
Ortadaki kahverengi kısım yol veya asfalt.Görünen madeni aksamda şaftın bir parçası.Her geziden evvel '' Ulan şu deliği bir karton veya mukavva ile kapatayım'' diyorum sonra ya üşeniyorum , ya da unutuyorum.
Cumartesi kara deliği merak eden İlker ve Tayfun Acmat'a tırmandılar ve aşağı baktılar.
Valla arkadaşlar dedim , ben 95 kg. ile oradan düşmem ve geçemem ama, sizin turumunuz kiritik.Yollarda bi de sizleri aramayayım.Yattık yerlere. ;D

944350.jpg

Bu adamlardan hangisi Nadir abi deseler hiç düşünmeden deri ceketli Kara Murat bakışlı olan derim :D

fotolar başlandı işlenmeye...

Ocaktan çıkıp asfalta kavuştuk.Cezmi Atalay şantiyesinin önünden geçerken havalı korna ile bir resital verdi.Ben ise arkada Acmat ile en keyifli yolculuklarımdan birini yapıyordum.En azından bol bol resim çekme imkanı buldum.
Bu araç çekme ile ilgili çok komik bir anım var.Bir buluşmada hatırlatırsanız anlatırım.

944464.jpg

944488.jpg

Bolluca merkezi

944507.jpg

Araçları Cezmi'nin dükkan önüne park ettikten sonra ben oradan ayrılıyorum.

944512.jpg

Nadir abi tekrar geçmiş olsun.Ben cep telefonunu düşürdüğünü biliyordum ama XL GPS ide duyunca üzüldüm..Abi o delik malzemeleri bitirmeden icabına bir bak. :smiley:

Nadir abi Cezmi nin hızına hayran kaldım,sabah seninle konuştuğumıuz saatlerde bende evden çıkıp oraya gelmek üzereydim. Böyle renkli bir operasyonu yerinde göremediğim diye üzüldüm.Buradan bende resimden gördüğüm kadarıyla yardıma gelen tüm ekibe çok teşekkür ederim.
Nadir abi bir karar verelim sen mi beni çekeceksin ben mi seni? :smiley: Taşocağının içinde ben mağdur durumdaydım,asfalta çıkınca sayemde sen mağdur durumda kaldın...

İlker bu işlerin mağduru , kazananı , kaybedeni yok.Aracı faal olan , bozuk olana yardımcı olacak.Kural bu.
Biz bu yola bayramlık iş elbisemizle çıktık. ;D
Ayrıca yaptığımızdan ve yapılanlardan keyif alıyoruz.
O Acmat orada toptan dağılsa bile umurumda değildi.Bu her yer , her kişi ve her ortam için geçerlidir.

mogzilla' Alıntı:
İlker bu işlerin mağduru , kazananı , kaybedeni yok.Aracı faal olan , bozuk olana yardımcı olacak.Kural bu.
Biz bu yola bayramlık iş elbisemizle çıktık. ;D
Ayrıca yaptığımızdan ve yapılanlardan keyif alıyoruz.
O Acmat orada toptan dağılsa bile umurumda değildi.Bu her yer , her kişi ve her ortam için geçerlidir.

haklısın Nadir abi bu işin kaybedeni yok ama kazananı var diye düşünmekteyim :smiley:
Her yolda kalıdığımda, aracımın bir yeri kırıldığında, battığımda mutlaka dostlarım yardımıma koştu, yalnız kalmadım
Bu bence çok büyük bir kazanç

araçlardaki hasar hariç her yanıyla super bir olay olmuş...

büyük araçlar, mücadele, dost yardımlaşması, alçak gönüllülük ve insanlık...

birde hasar olmasaymış tam süper olacakmış...

ellerinize yüreğinize sağlık...

nadir abi baba adamsın vesselam. can ıle maslakta yemek yerken telefonda ozlemını belırtmıstın. ben de senı ozledım abı. su an yıne yurtdısındayım. geldıgımde kofte golden - shot yapmak uzere kendıne iyi bak baba..

ibrahim nerelerdesın ya sen.. biliyorum tabi biseyler ama yine de ozlettın kendını.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR