İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,011
Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

Halatçıbaşı Zaloğlu İbraam Pelvan eski günler gibi yine görev yerindeydi.Ve artık hep bizlerle olacak.

939620.jpg

939622.jpg

Etiketler

'' Fakirin ters giderse işi , muhallebi yerken kırılır dişi '' deyişi boşuna çıkmamış.
İlkerin vincini de çalıştırıp Acmat'a bağladıkİki vinç tersli yüzlü çalışmaya başladıi.
Ve ilkönce Unimog vinç şaftını kesti.Yine iş tek başına Acmat'a kaldı.
Ben de Acmat'ı fazla zorlayınca o da arazi şaftını kesti.
Ve hep beraber '' şaft kesti, şaft kesti , aman da arazide şaft kesti '' türküsünü söylemeye başladık. ;D

939627.jpg

939630.jpg

Artık akşam olmağa başladığından ve etrafta da o an için herhangi bir iş makinesi bulunmadığından araçları orada bırakmaya ve daha sonra gelip kurtarmaya karar verdik ve araçlarımızı ocak bekçilerine emanet edip oradan ayrıldık.

939633.jpg

939636.jpg

939637.jpg

939638.jpg

939642.jpg

939647.jpg

Eeeee?? sonra ne oldu? :eek: heyecanla filmin sonunu beklerken araç şaft;Nadir bey yayın kesti ???

drares' Alıntı:
Eeeee?? sonra ne oldu? :eek: heyecanla filmin sonunu beklerken araç şaft;Nadir bey yayın kesti ???

Ben zaten oradan ayrıldık derken noktayı koymuştum.İki aracı orda bırakıp ayrıldık.Gerisi bugüne veya yarına kaldı.Yakınlardan temin edebileceğimiz bir iş makinesinin durumuna göre hareket edeceğiz.Tahminimce orada 4x4 traktör, JCB ve ufak loaderlerin pek faydası olmaz.Biraz çaplı bir alet olması lazım.Kurtarma ile ilgili gelişme olursa burada belirtirim.Bir de diğer arkadaşların çektiği resimler var.Yakında herhalde onlarda gelir.

aylar sonra ilk defa katıldığım gezi çok zevkli geçti
tabi ocakta bıraktığımız iki araç dışında
Nadir abi ve İlker abi tekrar geçmiş olsun
burdan Oktay a ve Kamil e çok teşekkür ederim, bakımını yapıp birazda yükselttikleri range bütün gezi boyunca lpg ile çalıştı ve hiç bir sorun çıkarmadı
uzun zaman sonra ilk defa bir gezide ne kaput açtım ne battım :smiley:
RR tahminimden iyi çıktı umarım böyle devam eder :smiley:
katılan bütün arkadaşlarına abilerime teşekkür ederim, hep beraber güzel bir gün geçirdik :smiley:

Hepinize geçmiş olsun da... eee... evet... devamı?...

Geçmiş olsun ağalar. Yalnız keyifli bir ortam olmuş :smiley:

geçmiş olsun...

super bir gezi olmuş...

sarı unimoga hasta oldum:smiley: nazar değmesin çok güzel olmuş...

Allah bana da nasip eder inşallah:smiley::smiley:

bu arada o sarı unimogun maliyeti nedir bilgi verebilir misiniz?

kurtulma haberini merakla bekliyoruz...

tekrar geçmiş olsun...

Sarı unimog'un hem maddi hem manevi maliyetlerini bekliyoruz İlker Bey ::smiley: ;D

Güzel gezi olmuş arkadaşlar ve abilerim. Her taraf yemyeşil, doğa harika. İlker ve Nadir abi sizede ayrıca geçmiş olsun.
Bugün operasyonu yapmışınzdır abi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çok güzel bir gezi olmuş..Bu gezinin resimlerini Gelibolu gezimiz dönüşünde otobüste laptopu açarak hep beraber seyrettik :smiley:

Nadir abi ve İlker'e büyük geçmiş olsun diyorum..Keşke olmasaydı diyorum..Katılan tüm arkadaşlara selamlar...

Bu arada mis köftede hala siftahım yok ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR