İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balikay' Alıntı:
size arkadaşımın resimlerini göstereyim. ikimizinde aracı aynı

bizim ayaklar büyük ihtimalle bu çıtalara uyar, grand vitaranın da çıtalar köşeli, göründüğü gibi yuvarlak değiller.

bu üzerindeki portbagajı sökecek misiniz?

konu ile ilgili şemsettin usta ile bir beyin jimlastiği yapıp yarın buradan dönerim size.

Etiketler
sehzata' Alıntı:
bizim ayaklar büyük ihtimalle bu çıtalara uyar, grand vitaranın da çıtalar köşeli, göründüğü gibi yuvarlak değiller.

bu üzerindeki portbagajı sökecek misiniz?

konu ile ilgili şemsettin usta ile bir beyin jimlastiği yapıp yarın buradan dönerim size.
1- resimdeki araç benim değil, arkadaşımın size fikir versin diye onun aracının resimlerini yolladım.
2- opel fronteradaki tavan bagaj çıtaları yuvarlak yada köşeli (kare) değildir.
3-opel fronteradaki tavan bagaj çıtaları aşağıda resim örneğinde görüldüğü üzere delinip iskoç vida atılan yerden başlayarak ön bağlantıya kadar üçgen şeklinde devam eder.

IMG_0618.JPG_thumb.jpg

balikay' Alıntı:
1- resimdeki araç benim değil, arkadaşımın size fikir versin diye onun aracının resimlerini yolladım.
2- opel fronteradaki tavan bagaj çıtaları yuvarlak yada köşeli (kare) değildir.
3-opel fronteradaki tavan bagaj çıtaları aşağıda resim örneğinde görüldüğü üzere üçgen şeklindedir

ok konu tam olarak anlaşılmıştır,

yarın benden haber bekleyin,

yarın ilk işim yoldan bir kaç tane frontera çevireceğim :D :D sonra inceleyeceğim.

sonra sizin ile iletişime geçerim. iyi geceler herkese..

sehzata' Alıntı:
ok konu tam olarak anlaşılmıştır,

yarın benden haber bekleyin,

yarın ilk işim yoldan bir kaç tane frontera çevireceğim :D :D sonra inceleyeceğim.

sonra sizin ile iletişime geçerim. iyi geceler herkese..
eyvallah iyi geceler...

Beyaz frontera üzerindeki çok güzel... bende en boy uyarsa grand cherokee zjye istiyorum... ayak önemli değil...
aracın enine geçen demirlere takmak istemiyrum, çok yüksek oluyor kaçak kat gibi :smiley:

tavanda boyuna geçen sağ ve sol çıta üzerine oturtmak istiyorum... bu çıtaları yukardan aşağı tavana sabitleyen civatalar var. çitaların arkasındaki (iç kısımlarından) deliklerden geçiyor... bu civataların uzunu var piyasada.

Sepet, boyuna geçen çitaların üzerine konur, araçaki orjinal çita deliklerine çita arada kalacak şekilde sabitlenir diye düşünüyorum...

Beyaz fronteranınki görünüş olarak bana uyar...

kolay gelsin...

balikay' Alıntı:
eyvallah iyi geceler...

levent bey bugün yada müsait bir zamanda 0 532 476 12 30 dan şemsettin ustayı arayabilir misiniz? yada siz telefonunuzu verin biz de arayabiliriz. elimizde boş zaman varken sizin fronteraya çalışma yapalım. sizden birkaç ölçü isteyecegiz. uzaktaysanız gelmeden halletmeye çalışalım.

ikinci konu aracınızda muhtemelen sunroof var, kısa portbagaj da olabilir, uzun da olabilir. karar sizin.

Alfonse' Alıntı:
Beyaz frontera üzerindeki çok güzel... bende en boy uyarsa grand cherokee zjye istiyorum... ayak önemli değil...
aracın enine geçen demirlere takmak istemiyrum, çok yüksek oluyor kaçak kat gibi :smiley:

tavanda boyuna geçen sağ ve sol çıta üzerine oturtmak istiyorum... bu çıtaları yukardan aşağı tavana sabitleyen civatalar var. çitaların arkasındaki (iç kısımlarından) deliklerden geçiyor... bu civataların uzunu var piyasada.

Sepet, boyuna geçen çitaların üzerine konur, araçaki orjinal çita deliklerine çita arada kalacak şekilde sabitlenir diye düşünüyorum...

Beyaz fronteranınki görünüş olarak bana uyar...

kolay gelsin...

merhaba,

frontera üzerindeki ürün bize ait değil, bizim ürünler ilk sayfada yer almakta. neyse konuya dönersek,

aracınızda sağdan sola 2 adet çıta olması gerekiyor, bu çıtaların içinde boşluklar var, ayaksız montaj olursa her çukurda bu bağlantı yerlerindeki boşluklardan ses yapıyor. daha önce denediğimiz için bilgi vermek istedim.

diğer konu ise yeni ayaklar üzerinde çalışıyoruz, ayak boylarını kısaltıyoruz. eskisi gibi yüksek olmayacak.

seçim size kalmış yine ayaksız olsun derseniz yaparız, ama sonuç belli :smiley:

sizin aracınızdan elimizde var, büyük ihtimalle hafta sonu jeep grand cherokee ye göre ölçü çıkaracağız.

buradan haberleşiriz.

Yaptığınız ürünlerde Frontera nın sepetindeki gibi delikli sac kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim.İnternetten HAS DELİKLİ SAC olarak aratıp ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin.

apollo7474' Alıntı:
Yaptığınız ürünlerde Frontera nın sepetindeki gibi delikli sac kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim.İnternetten HAS DELİKLİ SAC olarak aratıp ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin.

teşekkürler aklımdasınız ;) [SIZE=78%], bu yönde talep olursa size ulaşırım.[/SIZE]

Şehzat bey elinize sağlık çok güzel ve kaliteli ürünler merakla takip ediyorum..

kasirga1' Alıntı:
Şehzat bey elinize sağlık çok güzel ve kaliteli ürünler merakla takip ediyorum..

Tesekkur ederim mahmut bey, comet ürünlerden hala var mı elinizde? Bir ara goruselim konu hakkinda, sepet üstünde hella isteyen arkadaslar var

Usta aklimda bambaska birsey var ama konusmamiz lazim. Gerci anladigim kadari ile su an tavan sepeti yuzunden bayagi bir mesgulsunuz ama olsun :smiley:

Frontera ust sepeti ile ilgili olculer uzunluk 140cm genislik 95cm yanlis hatirlamiyorsam yukseklik 12 ile 15 cm arasi ancak cumartesi kesin olculeri yazarim ayricz dha fazla foto da yuklerim.

Sonucta her iki bar arasina tam ve tasmasiz ve esnetmesiz olarak oturuyor ve 4 adet vida ile sabitledik ustune de ciktik zipladik gayet saglam. Biraz agir ama saglam :smiley:

Ozellikle bagaj ve kaput ustu icin aliminyum dusunuyorum ama dedigim gibi gorusmemiz lazim...

Ilk foto baska bir aci ikinci foto ne dusundugumle alakali.

IMG_20120314_030217.jpg

24.jpg

sehzata' Alıntı:
merhaba,

frontera üzerindeki ürün bize ait değil, bizim ürünler ilk sayfada yer almakta. neyse konuya dönersek,

aracınızda sağdan sola 2 adet çıta olması gerekiyor, bu çıtaların içinde boşluklar var, ayaksız montaj olursa her çukurda bu bağlantı yerlerindeki boşluklardan ses yapıyor. daha önce denediğimiz için bilgi vermek istedim.

diğer konu ise yeni ayaklar üzerinde çalışıyoruz, ayak boylarını kısaltıyoruz. eskisi gibi yüksek olmayacak.

seçim size kalmış yine ayaksız olsun derseniz yaparız, ama sonuç belli :smiley:

sizin aracınızdan elimizde var, büyük ihtimalle hafta sonu jeep grand cherokee ye göre ölçü çıkaracağız.

buradan haberleşiriz.

Teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR