İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,320
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakaryada arazi araçları modifikasyonu yapan x firmadan fiyat almışdım hem yükseltme hem flanş fiyatı çok yüksek gelmişdi.bi arkadaşım sizi tavsiye etti fiyatlarınızdan ve işçiliğinizden memnun kaldım kısmet olursa aracıma kupa yükseltmeside yapdırmak istiyorum...şnorkel montajıda yaparmıyız teşekkürler

Etiketler
sehzata' Alıntı:
teşekkürler :D :D :D

amacımız 5 e mal edip 10 a satmak değil,

herkes gibi fabrika üretimi çin malı satmakta değil,

maksat ürün kendini kurtarsın, dükkandaki elemanlara boş zamanları için harçlık çıksın,

son olarak ta GEZENBİLİR dostlarına makul fiyattan olsun ;D

umarım ürün görsel olarak herkesin hoşuna gider, varsa hatamız eleştirilere açığız, ürünü daha da geliştirmeye çalışıyoruz.

güzel çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle ;)

elimizden geldiğince fotoğrafları güncelleyeceğim.
Ürününüz güzel fiyatı makul sizi tebrik ederim

küçük ağa' Alıntı:
Ürününüz güzel fiyatı makul sizi tebrik ederim

Bu mesajlarınız ile bizleri mutlu ettiniz, tesekkurler.

Zamanında herkes gibi bizde araçlarımıza yukseltme-vinç-sepet-snorkel vb. İşlemleri cok yüksek fiyatlara yaptırdık, sonra oturup bu isler icin maliyet hesabına girdik, evet isin incelikleri oldugu kesin ama piyasada istenen fiyatlar makul degil.

Öncelikle kendi gezi arkadaslarımıza uyguladık, baktik ki oluyor ve maliyetini kurtarıyor, zaten elimizde suzukinin bakım isleri var, boş zamanda da bu isleri yapmaya karar verdik. Ve sanırım isabetli bir karar oldu. Yorumlar sizden :smiley:

cehchen' Alıntı:
sakaryada arazi araçları modifikasyonu yapan x firmadan fiyat almışdım hem yükseltme hem flanş fiyatı çok yüksek gelmişdi.bi arkadaşım sizi tavsiye etti fiyatlarınızdan ve işçiliğinizden memnun kaldım kısmet olursa aracıma kupa yükseltmeside yapdırmak istiyorum...şnorkel montajıda yaparmıyız teşekkürler

Yeniden merhaba,

Snorkel i bulursanız yada biz istanbuldan siparis geçerek montaj yapabiliriz, montajı ortalama 1-2 saat alır. Snorkel fiyati Plastik malzemeden 300 tl, fiber tavsiye etmiyoruz, zamanla içten asinabilir

Kupa yukseltme yapıyoruz, biraz uzun zaman alıyor. Ama tavsiye etmem görüntüden baska bir ise yaramıyor, islevsellik sıfır. Camurluk aralıkları kupa yükseltmeden sonra cok acik kalıyor, daha buyuk lastik takip kapatacak derseniz, buna da 1.6-2.0-2.5 motorlar ayna mahruti değişmeden izin vermiyor. Tabi illaki kupadan yükseltin derseniz yukseltebiliriz

aracımda görüntüyü seviyorum ama ayna mahrutiyle oynayamam :smiley:) o zaman sadece şnorkel takalım hafta içi servise uğrarım görüşürüz...

demir,saç malzeme fiyatı belirli öyle uçuk fiyatla bu işi yapanlar satanlar varki mübarek sanki burma bilezik satıyor size tavsiyem kaliteyi artırın fiyatı makul tutun 4x4 off road aracı kullananları enayi görüp soymaya çalışanlar PATİNAJ yapıp yerlerinden kalkamasınlar selamlar bol kazançlar hayırlı işler

Gayet güzel görünüyor. Elinize sağlık.
Suzikiler modellerin ağırlığı nedir ? m2 ağırlığı olsa daha iyi olur.

Aliminyumdan yapıyormusunuz.

küçük ağa' Alıntı:
demir,saç malzeme fiyatı belirli öyle uçuk fiyatla bu işi yapanlar satanlar varki mübarek sanki burma bilezik satıyor size tavsiyem kaliteyi artırın fiyatı makul tutun 4x4 off road aracı kullananları enayi görüp soymaya çalışanlar PATİNAJ yapıp yerlerinden kalkamasınlar selamlar bol kazançlar hayırlı işler

Cok haklısınız, fiyatlar ortada, kimse kar etmesin demiyoruz, herkesin çoluğu cocugu var para kazanmak zorunda ama bir maldan %200 kar yapmak bana gore Helal degil. İsin acigi gizlimiz saklımız yok, 5 kazanacağıma 1 kazanırım ki alan da satan da memnun kalsın.

Kaliteyi artırmak derken, herkesin görüşlerine acigiz, bu fiyati artırmadan ne kurtarıyorsa yapmaya hazırız. Bu fiyatın uzerine çıkmak Yanlis oluyor. 7-8 bin tl ye alınan araclara da takmak istiyoruz. 7-8 bin tl ye arac alıp 1000 kusur tl ye portbagaj kim takar ki :smiley:

whiteagle' Alıntı:

Bugun aklımdan gecti ama pazar olmasi sebebi ile tartı bulamadım sanayide, hafta ici o ısı halledip yazarım.

Aluminyum icin bir tane de olsa yapıp fiyat çıkaracağım. Su anda uygun malzeme bakıyorum. Aluminyum yaparsak mevcut sepetten %33 daha hafif olacak.

dostum suzuki armasını neden kaldırıyorsunuz! bence gayet hoş olmuş hatta süper olmuştu.. küçük bir [SIZE=78%] daha belki biraz daha masraflı olur ama, katlanabilir bir parça daha ekleyip kamp yaparken aracın üzerinde yatılabilir hale getirebilirsiniz. :smiley: [/SIZE]

UltraStore' Alıntı:
dostum suzuki armasını neden kaldırıyorsunuz! bence gayet hoş olmuş hatta süper olmuştu.. küçük bir [SIZE=78%] daha belki biraz daha masraflı olur ama, katlanabilir bir parça daha ekleyip kamp yaparken aracın üzerinde yatılabilir hale getirebilirsiniz. :smiley: [/SIZE]

İsteyen olursa yine suzukiyi yaparız problem degil ama ilerisi icin kendi markamızı basmak istiyoruz. Bu üretimler sadece suzuki içindi ileride kismetse butun markalar icin olacak

whiteagle' Alıntı:

ağırlığı son hali tartamadım ama kullandığım parçaları hesaplarsak

5 kapı için olan ortalama 24-25kg

3kapı için olan 21-22 kg arasında gelir.

yani her ayağa ortalama da 24/4 = 6 kg düşer.

toplam alan 1m*1,75m = 1000mm*1750mm= 175*10^4 mm2

birim alana düşen kuvvet 250 newton / [SIZE=78%]175*10^4 mm2 = 1,42*10^-4 MPa[/SIZE]

yada birim alana düşen ağırlık 25/1,80= 13,8 kg/m2

aracın asfalta verdiği yüke ek olarak m2 de 5,5 kg yük artışı olur diye hesapladım.

Al dan yapsak diye hesap edersek maliyet çok yükseliyor, en başta Al pahalı ve yanında Al kaynağı bizde yok dışarıdan aldığım fiyatlar makul çıkmadı. en az 2,5 kat maliyet çıkıyor. uğraşmaya değmez ama benim param çok diyeni de kırmam yaparız :smiley:

sehzata' Alıntı:
ağırlığı son hali tartamadım ama kullandığım parçaları hesaplarsak

5 kapı için olan ortalama 24-25kg

3kapı için olan 21-22 kg arasında gelir.

yani her ayağa ortalama da 24/4 = 6 kg düşer.

toplam alan 1m*1,75m = 1000mm*1750mm= 175*10^4 mm2

birim alana düşen kuvvet 250 newton / [SIZE=78%]175*10^4 mm2 = 1,42*10^-4 MPa[/SIZE]

yada birim alana düşen ağırlık 25/1,80= 13,8 kg/m2

aracın asfalta verdiği yüke ek olarak m2 de 5,5 kg yük artışı olur diye hesapladım.

Al dan yapsak diye hesap edersek maliyet çok yükseliyor, en başta Al pahalı ve yanında Al kaynağı bizde yok dışarıdan aldığım fiyatlar makul çıkmadı. en az 2,5 kat maliyet çıkıyor. uğraşmaya değmez ama benim param çok diyeni de kırmam yaparız :smiley:

Bilgi için teşekkürler.

Sakaryada mutlaka ziyaret edeceğim. Aliminyum malzameyi kendim temin edebilirim. Sadece montaj ve işçilik yaparız derseniz . Aliminyum tercihim olur.

whiteagle' Alıntı:
Bilgi için teşekkürler.

Sakaryada mutlaka ziyaret edeceğim. Aliminyum malzameyi kendim temin edebilirim. Sadece montaj ve işçilik yaparız derseniz . Aliminyum tercihim olur.

sadece iş için değil ne zaman yolunuz düşerse bekleriz,

Al malzemeyi temin ederseniz yardımcı olmaya çalışırım. montaj ve işçilik problem değil yaparız ama tek sorun Al kaynağı bizde olmadığından dışarıda yaptırmak zorunda kalıyoruz. müsait zamanınızda uğrarsanız hem tanışmış hem de konuyu daha detaylı konuşuruz.

merhaba, suzukide tavanda resimdeki gibi bar yoksa nasıl montaj yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri