İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,320
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sehzata' Alıntı:
Tesekkurler

On sis icin 2 sis ayağı yaptik, ama bunlar daha ilk ürünler isteğe ve elestrilere bağlı olarak geliştireceğiz.
Dal siyirici guzel fikir, unutulmuşgelecek ürünlere eklenecek
[SIZE=78%]dal sıyırıcı, öne 4 sis için yer arkaya 2 sis lambası için yer ..... tadından yenmez :smiley:[/SIZE]

Etiketler
6 ay evvel ilk yaptığımız montaj fotoları, statik boya olmayan, yeniler statik boyalı.

-yeni ürünlerde suzuki logosu olmayacak, 4x4DMS olacak
-yazı kırmızı olacak
-dal sıyırıcı ayağı eklenecek
-isteyenler için sis ayakları ön ve arkada artırılacak
-sipariş üzerine başka model ve markalar için üretim yapılacak
-özel siparişler 1 haftada teslim edilecek(başka model marka ve opsiyon isteyenler için)

P3250601.JPG

P3250598.JPG

P3250593.JPG

P3250592.JPG

P3250589.JPG

Harika olmuş ellerinize sağlik frontera size uğramam lazım yeriniz nerede?

kolay gelsin

damast' Alıntı:
Harika olmuş ellerinize sağlik frontera size uğramam lazım yeriniz nerede?

kolay gelsin

yolunuz düşerse bekleriz, sakarya da erenler emniyet müdürlüğü arkasındayız.

tel 0 532 476 1230 şemsettin erdoğan

Size ufak bir tavsiyem olacak acizane,imalat sırasında sislerin elektrik kablosunuda boruların içinden geçirip tam kapı hizasından dışarı çıkarırsanız süper olur kanaatideyim.Ben kendi aracıma yaptığım sis farları için bara bunu uyguladım ortalıkta kablo görüntüsü olmuyor.Saygılar.

DEMİRAL' Alıntı:
110 defendere varmı varsa fiat nedir hayırlı işler dilerim

Merhaba öncelikle beğendiğiniz icin tesekkurler,

110 defender a gore henuz calışma yapamadık, öncelikle suzuki grubunu tamamlamayı dusunuyoruz, ürüne son halini verdikten sonra butun araclara gore üretim yapılacak,

Fakat sizleri kirmamak adına aracinizi görebilirsek ayni modelde daha uzun ve genişini 1 hafta icinde uretebiliriz. Detaylar icin yarin istediğiniz saatte arayabilirsiniz, ama gezenbilirden aradığınızı hatırlatın. Tesekkurler

apollo7474' Alıntı:
Size ufak bir tavsiyem olacak acizane,imalat sırasında sislerin elektrik kablosunuda boruların içinden geçirip tam kapı hizasından dışarı çıkarırsanız süper olur kanaatideyim.Ben kendi aracıma yaptığım sis farları için bara bunu uyguladım ortalıkta kablo görüntüsü olmuyor.Saygılar.

Ne demek fikir ve eleştirilere acigiz, akıl akıldan ustundur :smiley: fikir icin tesekkurler uzerinde çalışacağız

bende aracıma port bagajı şemsettin beyden temin ettim çok memnunum.prot bagaj ayakları çok kullanışlı hiç bir yeri delmeden montajını yaptı fiyatta kullanılan malzemeye yapılan işçiliğe göre güzel...ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim

cehchen' Alıntı:
bende aracıma port bagajı şemsettin beyden temin ettim çok memnunum.prot bagaj ayakları çok kullanışlı hiç bir yeri delmeden montajını yaptı fiyatta kullanılan malzemeye yapılan işçiliğe göre güzel...ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim

Tesekkur ederiz, guzel yorumunuz icin,
Uzun zaman oldu gorusemedik bir ara uğrayın çayımızı icin.
Yukseltme ve flanslarin durumu nasil? Bir problem yok sanırım uğramadınız.
İyi günlerde kullanmanız dilegiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri