İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sehzata' Alıntı:
Tesekkur ederim mahmut bey, comet ürünlerden hala var mı elinizde? Bir ara goruselim konu hakkinda, sepet üstünde hella isteyen arkadaslar var
Comet veya diğer modeller için tabiki yardımcı olurum. grand cherokee için yapacağınız modeli merak ettim bekliyorum..

Etiketler
mrdnmz' Alıntı:
Usta aklimda bambaska birsey var ama konusmamiz lazim. Gerci anladigim kadari ile su an tavan sepeti yuzunden bayagi bir mesgulsunuz ama olsun :smiley:

Frontera ust sepeti ile ilgili olculer uzunluk 140cm genislik 95cm yanlis hatirlamiyorsam yukseklik 12 ile 15 cm arasi ancak cumartesi kesin olculeri yazarim ayricz dha fazla foto da yuklerim.

Sonucta her iki bar arasina tam ve tasmasiz ve esnetmesiz olarak oturuyor ve 4 adet vida ile sabitledik ustune de ciktik zipladik gayet saglam. Biraz agir ama saglam :smiley:

Ozellikle bagaj ve kaput ustu icin aliminyum dusunuyorum ama dedigim gibi gorusmemiz lazim...

Ilk foto baska bir aci ikinci foto ne dusundugumle alakali.

tamam siz aklınızsdakileri buraya fotoğraf yoluyla yada yazıyla anlatın yardımcı oluruz. hiç olmadı telefon ile görüsürüz.

kasirga1' Alıntı:
Comet veya diğer modeller için tabiki yardımcı olurum. grand cherokee için yapacağınız modeli merak ettim bekliyorum..

kısmetse haftasonu onun üzerinde çalışmaya başlıyoruz teşekkürler.

moktug' Alıntı:
Suzuki Jimny e uygun varmı

malesef elimizde hazır yok, elimizde şu anda grand vitara ve vitaralara uygun var,

aynı tarzda sadece tavan ölçüleri farklı olduğundan, dilerseniz sipariş üzerine üretebiliriz.

HALTUN' Alıntı:
Arkadaşlar, yükseltme kitleride yapıyormusunuz....?...Tşk..

Evet get ile yürüyenden yukseltme

Kupadan yukseltme

Ayni zamanda Becce nin kitlerini de satmaktayiz

Snorkel montajı

Vinç montajı

Demir on-arka tampon imalatı

Ulusalda yarışan off road araclarinin bakımı da yapılmaktadır

Aracin mekanik bakimlari

şehzat bey merhaba frontera için bir şeyler yaptığınızda bana da haber verebilirseniz sevinirim.3.2 frontera. şimdiden tşk.

Suzuki imalatları çok güzel olmuş, emeklerinize sağlık. Araç üstü çadıra uygun bir bagaj da yapabilirmisiniz? çadır arkada kalacak, önde kısa bir boşluk, arka sis ve ön sis yerleri...

Dms Motor Sporları
Sehzat Bey in resimlerine ilavedir.
Port Bagaj İrtibat Semsettin Usta 0 532 476 12 30

Port bagaj 22.JPG

ugur_lu' Alıntı:
Dms Motor Sporları
Sehzat Bey in resimlerine ilavedir.

Sorularınıza cevap yazamadigim icin ozur dilerim, bir kac gun daha sehir dışındayim

İrtibat icin Ugur bey veya Semsettin usta ile iletisime geçebilirseniz sevinirim

mrdnmz' Alıntı:
Fotolari cektim yuklicem yakindir. Olculeri de yazicam. Ondan sonrasi artik usta isi :smiley:

Sehir dışındayim foruma giremiyorum

Serko' Alıntı:
Suzuki imalatları çok güzel olmuş, emeklerinize sağlık. Araç üstü çadıra uygun bir bagaj da yapabilirmisiniz? çadır arkada kalacak, önde kısa bir boşluk, arka sis ve ön sis yerleri...

mrdnmz' Alıntı:
Fotolari cektim yuklicem yakindir. Olculeri de yazicam. Ondan sonrasi artik usta isi :smiley:

Sehir dışındayim foruma giremiyorum

Hayırlı satışlar çok güzel bir çalışma olmuş özellikle Suzuki yazılarıyla orjinal gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR