İğneada Off-Road Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,941
Ynt: İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Deep' Alıntı:
Amina, jeep alma Land Rover al :D :D

Aradaki farkı bir de bilsem... :D benim tek bildiğim citroen c3 ya da golf 5, kız arabası işte :D

Ama, hakkaten bu off road gezilerin fotoğrafları çok güzel, adrenalin buraya kadar hissediliyor. :smiley:

Etiketler

Arkadaşlar, gezi güzel bir rota keşfi olmuş bence, kışın emin olun çok farklı olacak, ben orman içinde yaşadığım için orman yollarında çamur durumunu her gün gözlemleme fırsatım oluyor, yağan yağmurlara aldanmayın, toprağın suya doymasına daha çoook var, yağışlar hep bölgesel sağanaklar şeklinde zaten, bunu geçen Kemerburgaz gezisinde gördük, Çiftalan tarafına hiç yağmamışken Camel yağış almıştı, ciddi bir kar görmesi lazım toprağın, kardan sonra çok çok iyi çamur olacak, tabii bu sene kar olursa

Türkçede jeep veya cip, selpak gibi olmuş, markanın adı aracın da adı olmuş, arazi aracı demek de zor geliyo tabii cip diyoruz :smiley:

BamBina' Alıntı:
Aradaki farkı bir de bilsem... :D benim tek bildiğim citroen c3 ya da golf 5, kız arabası işte :D

Ama, hakkaten bu off road gezilerin fotoğrafları çok güzel, adrenalin buraya kadar hissediliyor. :smiley:

yuysal' Alıntı:
Güzel fotolar için eline sağlık Hakan.Şimdi bakıyorumda güzel bir geziymiş gezi esnasında hiç keyif almamıştım oysa.
Sanırım oruçtan kaylaklanıyor.Oruç tutarken off-road pek zevk vermiyor arkadaşlar.
yüksel güzelmiş güzel onu bulamayanlarda var :'( keşke takılsaydım size cumartesi akşamı tüh pazar tatildik.

BamBina' Alıntı:

onlarlada olur onlarlada
04-xtr-offroad.jpg

countryfaltdachnet2.jpg

Deep' Alıntı:
Orkun hocam geçmiş olsun, aynısı bana da olmuştu ben de Sarozdan gelip Nişantaşında dağıtmıştım differansiyeli, neyse ki uzakta bi yerde olmamış yoksa yol bitmezdi, inşallah çıkma falan ayarlarsın da çok masraf olmaz

Sağol Mert birader, sıfır alacaz heralde... biliyon ayna ve mahruti fabrikada evlenmiş olmalı yoksa ilişkileri problemli oluyor.. çıkmadan biraz çekiniyorum...bakalım yarın belli olacak işin rengi :smiley:

BamBina' Alıntı:

Bambina sana bir discovery yakışır bence :D Discovery biraz daha feminen Mert haklı land al...

yahu nazara geliyo senin cj orkun gene en iyi fotoğrafı o vermiş ;D ;D

parodi' Alıntı:
onlarlada olur onlarlada

yahu golf 2'yi ne hale getirmişler :D

Orkun bey, bir de... şöyle tek başına giden bir land varsa,ben sadece keyfini çıkartsam, onu tercih ederim :D

eyvahhhh yeni tartışma başlatır bu disco feminen benzetmesi orkun ::smiley: ::smiley: ::smiley:

sisli puslu hava güzelmiş çok severim(kurt adammıyım neyim) sis pus karda olsa of mis zaten turşuyu koymuş hakan kütür kütür

opel nerden çıktı yahu iyi kapak olmuş serkanla birlikte ;D ;D ;D

parodi' Alıntı:
yahu nazara geliyo senin cj orkun gene en iyi fotoğrafı o vermiş ;D ;D

yok be Fatih nazar gelmez, eskimiştir :smiley:
poz verir o ayrı çamurlanmak karakterinde var :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

SON KONULAR

Geri