İğneada Off-Road Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,944
Ynt: İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

IMG_6974.jpg

IMG_6975.jpg

IMG_6978.jpg

IMG_6980.jpg

IMG_6984.jpg

IMG_6985.jpg

IMG_6986.jpg

IMG_6994.jpg

IMG_6997.jpg

IMG_6999.jpg

IMG_7000.jpg

IMG_7003.jpg

IMG_7009.jpg

IMG_7012.jpg

IMG_7015.jpg

IMG_7020.jpg

IMG_7022.jpg

IMG_7025.jpg

IMG_7028.jpg

IMG_7029.jpg

Etiketler

Valla ellerine sağlık Hakan ve Serkan... Resimler süper... Dün resimleri upload ettim ama bilgisayar azizlik yaptı... Bu akşam tekrar denicem :smiley:

Mustafa Abi kıra döke yeniliyoruz arabayı :smiley: senin kilit arızasını halledebildin inşallah :p önümüz kış...CJ gibi kullanma XJ'i :D

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşları, karpuzu dağıttık haftasonuna yetiştirmeyi planlıyoruz.... ama daha kuvvetli akslar ve 100%'ü takmadan sanayiden çıkarmakda istemiyorum. Ordayken ufak tefek işleride var halletmeye çalışıcaz artık...

ELLERİNİZE GöZLERİNİZE SAĞLIK SERKAN hakan harika resimlerÇOK güzelllll
hele bakınca konuşmalar espiriler aklıma geldi yine o anı yaşadım.

Güzel fotolar için eline sağlık Hakan.Şimdi bakıyorumda güzel bir geziymiş gezi esnasında hiç keyif almamıştım oysa.
Sanırım oruçtan kaylaklanıyor.Oruç tutarken off-road pek zevk vermiyor arkadaşlar.

Hakan eline sağlık..Çok güzel fotolar yakalamışsın..Yakalamışsın diyorum , çünkü o ayrı birşey :smiley:

Ve birde bu resimlere zamansız baktığım zaman (şu an işteyim ve yoğunum )...hemen gaza geliyorum...O heyecanla birisi arasa hadi dese...vınnn..turizm yaparım... :D

Valla bu fotoğraflarınızı görünce, jeep alasım geliyor :D

Orkun hocam geçmiş olsun, aynısı bana da olmuştu ben de Sarozdan gelip Nişantaşında dağıtmıştım differansiyeli, neyse ki uzakta bi yerde olmamış yoksa yol bitmezdi, inşallah çıkma falan ayarlarsın da çok masraf olmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.