İğneada Off-Road Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,944
İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Jeepcj7' Alıntı:
Gezi sıkıcı değildi ama beklendiği gibi değildi sadece. Igneada keşif gezisi derken ben Isoff'un web sayfasındaki resimlerden hareketle hayal kurmuştum ama bu mevsimde yollar kuruydu... Sanırım Isoff aralık gibi gidiyor, o zaman zorlu olur parkur.... Serkan ve Hakan'da makine vardır ve düzgün resimler onlardadır... Serkan'ın işleri yoğun, Suat Abi'de de makine vardı sanırım...

Bu bir keşif gezisiydi, beklendiği derecede parkur zor olsaydı ( http://www.isoff.org.tr/galleries.asp?ctID=18&RecID=50 ) dereler kabarmış yollar çamur olsaydı bizim arabalarla bile hala oralarda olabilirdik... Bence ya karda gitmek lazım, yada karlar eridikten hemen sonra... resimlere bakılırsa Isoff bu geziye çok yıldızlı araçları götürüyor.
[/quot

Haberimiz olamadığından değilde etaptan tırstığımızdan gelemedik... :D

Etiketler

Sayın SDC bu bir keşif gezisiydi ve hedef sapsa bile Igneadaydı. ISOFF'dan gördüğümüz resimlerden ve duyduklarımızdan aracı yeterli olmayan ve tecrübesi olmayanların girebileceği bir parkur beklemiyorduk ve gerçektende son anda haberleşerek karar verildi. Mustafa abi sağolsun forma yazdı... Biliyorsunuz paylaşım formumuzda gezi düzenlemek serbest, her isteyen (siz dahil) gezi düzenleyebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse ; Şu anda bile haber verip akşam parkura gilebiliriz. Sizin formda konuyu yakalayıp yakalayamamanız, aracınızın uygun olup olmaması, zamanınızın olup olmaması bizim gece parkura girmemize ve paylaşmamıza engel olamaz. Insanların offroad bilgileri, parkur ve teknik bilgileri paylaştıkça sitede oluşan bir veritabanı sayesinde artabilir. En azından seneye mevsimler benzer giderse, Igneada'ya ne şartlarda gezi düzenleyeceğimizi biliyoruz. Aralıkta bir keşif gezisi daha yapmalıyız bence.

evet bana müsade...
serbest muhabbet köşesine koşup yeni arkadaşlara hoşgeldiniz,ne iyi ettiniz de geldiniz,bakalım sizi gurubumuz içindeki hangi guruba alıcaz filan demek lazım..
Aile olmak bunu gerektirir,hem meaj sayımı da bu tür diyaloglarla artırmış olurum... :D

Dönüşte benim aracım 2. köprüye 2-3km kala yaklaşık 130 ile giderken arka diferansiyeli dağıttı. Önleri bağlayıp devam ettik. Aslında aracı aldığımdan beri bir uğultu vardı ama hep çamur lastiği ile kullandığım için bir türlü ayırt edemedik, lastik uğultusumu diff uğultusumu :smiley:

Zaten arka aksları kuvvetlendirip aylar önce getirdiğim detroit'i takacakdım, fırsat oldu :smiley: Jeep sanayide :smiley:

Geçmiş olsun. Gecenin bir yarısı bayağı uğraştırmıştır tahmin ederim..

Teşekkürler Murat Bey..

Yok ya çok uğraşmadık esasında, sadece arka lastiklerden birini söküp fren balatalarına felan baktık.. geçen hafta bütün balatalar merkezler değiştiği için şüphelendim balatamı kitledi diye ama diff damlayan yağ görünce lastiği takıp 4H'da yola devam :smiley: arada bir takır tukur ses yaptı ama yolda bırakmadı...

çok geçmiş olsun orkun neyseki kısa mesafe kalmış oralarda dağıtmamış bu da bir şans

valla doğru esasında Yücel ama çapak veya su varsa sürekli yüksek deviri görünce dağıtmıştır diyo sanayidekiler... Gezide dağıtsaydı önlerle idare ederdim ;)

hangi araba olsa bu şartta tamamlardı ama benim CJ'le anlaşmam var :smiley: malum Jandarma emeklisi kendisi... alırken daha dedim ki beni yolda bırakma emekliliğin dağ da tepe de ait olduğun yerde geçsin, suyun yağın eksik olmasın.... yoksa seni satarım cadde jeepi yaparlar altına ışıklar takarlar dedim, korktu :smiley: ...
malum 27 yaşında eşşek...

Ynt: İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Benim için çok keyifli bir gezi oldu...Cumartesi akşamı Yükselle iftardan sonra sigaraları yakar yakmaz bir ışık çaktı ve hadi gidelim dedik....ve ekibi kastro da kampta yakaladık...Yer dere kenarında ve mükemmel doğa manzarası olan bir yerdi....Sonra ...sonra....Hadi Serkan ..Hakan...FOTOLAR NERDE?

Ynt: İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Orkun geçmiş olsun ya...üzüldüm...iyiki atlatılmış..başka sıkıntı olmamış....birde biz önden gitmiştik..Aslında beraber dönmenin bir amacıda bu....sıkıldım valla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.