Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,097
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

jeep' Alıntı:
Masrafları karşılamış ve karşılığını alamamış gibisiniz. Hayırdır bu ne saçmalama ???

Göktuğ bey galiba arkadaş böylesi projelerin çılgınca olması gerektiğini başka yönlendirmelere gerek olmadığını sizin bu işi kotarabileceğinizi dolaylı yoldan anlatmak istemiş gibi anlıyorum yanlış mı? anlıyorum.

Etiketler

y.gulesenoglu' Alıntı:
bakın bu isim gerçekten güzel olur...
bu arada pes etmeyin sakın, iyi gidiyorsunuz kolay gelsin...

çoğu insan beni servisi olan bir usta filan zannediyor. Arada telefonum parça siparişi için filan çalmıyor değil. ;D Bu benim hobim ve bu hobiyi paylaşmaktan zevk alıyorum. Arada faydalı olduğum insanlarda oluyordur elbet.

Bilet satıp foruma zorla sokmuyoruz, ya da bu konuyu okumak için üye olunması gerek, karşılığı şu paradır da demiyoruz.

Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.
Ben 38 yaşında 2 çocuk babası Gaziantep te bir inşaat firması sahibiyim. İnşaat mühendisiyim ve şu anda açık olan 5 şantiyemiz ile 70 den fazla çalışanımız var. Ödemelerimiz ve alacaklarımız var. Herkes gibi.. Bunlarla ilgilenmem takdir edersiniz ki forddan cj den mercedesten daha önemli. Kış aylarında işlerimiz azalıyor ve zamanımız artıyor. Akşam eve gidip çocuklardan sıyrıldığımda foruma bakıyorum. Diğer zamanlarda ancak cepten sadece okuyorum.Bu anlattıklarım aslında kimseyi ilgilendirmez ama yine de kendimi bunları yazmaya sorumlu hissettirdi. Sıktıysam kusura bakmayın.

Bu araç belki 1 yıl daha bitmez. Belki 2 ayda biter. Bilemiyorum. Şu anda offroad aracım var ve bu aracı kendime yapmıyorum. Beklentileriniz hemen bitmesi yönünde ve ben bunu sağlayamıyorsam özür dilerim.

dopamin' Alıntı:
Göktuğ bey galiba arkadaş böylesi projelerin çılgınca olması gerektiğini başka yönlendirmelere gerek olmadığını sizin bu işi kotarabileceğinizi dolaylı yoldan anlatmak istemiş gibi anlıyorum yanlış mı? anlıyorum.

Bu kadar iyimser olamadım, üzgünüm..

lütfen, sıkılmak söz konusu bile değil yoksa bu forumda ne işimiz olabilirdiki? ;)
kendi adıma konuşayım, benim bu konuları takip etmemdeki amaç bu tür konuların hoşuma gitmesi, açılan konuların içerisinden birşeyler kapabilmek yada atıyorum belkide benimde bir yardımım dokunursa yardımcı olabilmek.. hatta bazende hayal dünyamı genişletmek ;D
sanıyorum sizi takip eden bizler forumdaki bazı konular gibi bu konununda hızlıca sonlanabileceğini düşünerekten bir an önce sonuca ulaşmak adına sabırsızlanmış olabiliriz...

arkadaşların yazdıkları troll diye tabir edilen şeylere benziyo bence hiç cevap verilmeyip polemiğe girmemek lazım..

bende off road yarışlarına sabahın köründe gidip akşama kadar orda fotograf çekip gelmiştim, 2-3 fotograf yükleyip yorgunum kalanları sonra yüklerim dediğim için demediklerini bırakmamışlardı , ne saygısızlığım kaldı ne ciddiyetsizliğim :smiley:)

forumlarda bir süre sonra insanlar karşılarındaki kişilerinde kendileri gibi bu işi zevk için yapan insanlar olup bişeyler paylaştığını unutup sanki parayla satın almışlar ve karşılığını bekliyorlarmış gibi davranıyorlar :smiley:

Siz vaktiniz olduğunca aracınıza yaptıklarınızı paylaşın, bilinki izleyici kitleniz çalışmalarınızdan önemli ölçüde haz alıyor. Ellerinize, emeklerinize bilgi ve tecrübe alışverişiniz için ayrıca teşekkürler.

beni saçmalamakla suçlayıp baya bir saçmalamışsınız ve çok ayıp etmişsiniz.

sizin tokat ta başlayıp ankara ve antep te biten cj projesinde de, antepte yaptığınız projelerde de takip etmiştik, yorumlar yazmıştık ve özelden mesajlaşmıştık. bu başlık altında da konuyu takip edip yorumlarımızı yazmıştık. sizde benim garaj da aştığım cj 5 toplama konusuna yorumlar yazmıştınız.

ne firma sahibi olmanız, ne çok yoğun çalışmanız ne de ailenize ayırdığınız zamana bir gönderme yapmadan, hunileri çıkarmışsınız derken ( ki hunili konu başlığını yazan sizsiniz) daha aklı başında, akıllıca işler yaptığınızı, diğer cümlede de artık tecrübeli bilgili kişilerle fikir alışverişinde bulunduğunuzu ima etmiştim. çünkü ilk projenizde biraz burnunuzun dikine gidip, aynı işi defalarca yapıp bozmuştunuz.

son cümlede ise gayet açık ve net bir şekilde gelişmeleri ve yeni fotorafları heyecanla beklediğimizi yazmışım. bir de cümlenin sonuna gülen adam koyarak.

insan okuduğunu anlayamayabilir, yanlış anlayabilir ama bu ona bu kadar saldırgan ve kaba olma hakkı asla vermez.

bu forumda devamlı en üst düzeyde tutulmaya çalışılan görgü ve nezaket kuralları bu kadar ucuzca harcanıyorsa araç toplamayı öğretmenin yanında insanlık ve görgü öğretmeye de ihtiyaç var demektir.

ve işin ilginci bu konuda doğru, soğuk kanlı, iyimser ve olumlu yaklaşımlar yapıldığı gibi kraldan çok kralcı kesilip daha ne olduğunu anlamadan, büyük ihtimalle polemik çıksa da neşelensek diyen iki üyenin gazlamalarına şaşırdım. çok yazık.

ben troll yapıyorsam dalkavukluk yapanlarda var ormancı arkadaş. polemiğe girmemek lazım demişsin ama sen niye giriyorsun.

ve ben kimseye hesap sormadan, kabalaşmadan, her hangi bir hizmeti veya malı parayla satın almış gibi davranmadım sadece ''heyecanla bekliyoruz'' dedim. siz de benim gibilerden şikayet edip evet böyleleri de var demeye getirmişsiniz lafı. şimdi sizinde aynı cümleyi kurduğunuz 100 tane konu bulurum en azından sayın tempus. bazılarının yangına körükle gitme huyu yüzünden vosdost artık forum üyesi değil biliyorsunuz.

yıllardır bu forumda birbirini takip etmiş, birbirine yardım etmiş, bir şekilde bir iletişim kurmuş, aynı ortak paydayı paylaşıp aynı etkinliklere katılmış, aynı heyecanı yaşamış insanlarla kendimizi artık sanki daha yakınmışız gibi görüp büyük bir hata etmişiz, bundan dolayı üzgünüm.

Arkadaşlar , malesef internette yazışarak iletişim kurulduğunda karşılıklı yüz mimikleri ses tonları, gülümsemeler görülemediği için, kelimeleri doğru seçmezsek karşımızdaki bazen çok iyi niyetle yazdığımız şeyleri farklı anlayabiliyor. Defalarca başıma geldi bu yüzden olabildiğince temkinli davranırım forumlarda yazarken. Bişeyi şaka gibi söyleyip sonuna gülen yüz koyarsın bu seferde dalga geçiyor diyebilirler.

O yüzden lütfen karşılıklı iyi niyet ortadayken birbirimizi anlamsız sözler ile kırmayalım.

Amacımız güzel projeler görmek sohbet etmek ve bu hobiyi paylaşmak. Göktuğ'da burda en ilginç projelere imza atan arkadaşlarımızdan birisi, onuda anlamak lazım. Ben 7 aydır araba topluyorum artık herkesin ne zaman biticek araba demesi canımı sıkmaya başladı örneğin bende gidip ustaların canını sıkmaya başladım ;D

tamam göktuğ beyi anlayalım da ( zaten anlıyoruz) bizi kim anlayacak. veya ortada anlaşılmayan ne var. bir insana saçmalama demek, saçmalamışsın demek bu kadar kolay ve ucuz mu.

tekniğini öğrenip bu konudan bir daha mesaj gelmesini engellemeye çalışacağım, böylece ne rahatsız olacağım, ne de rahatsız edeceğim.

Çağla bey, bende sizin ilk yazdığınızı okuduğumda Göktuğ'un anladığı gibi dalga geçen bir tavır algıladım. Yazdıklarımıda bu yüzden yazdım. Ama anlattığınız gibi sadece bir yanlış anlama madem benim yazdıklarımın bir önemi kalmadı özür dilerim.

vosdost nickli kişi ile olanları hemen böyle bir mevzuda ortaya koymanız hoş olmadı ama siz bilirsiniz. O mevzu kapandı 1000 kere aynı şey olsa 1000 kere aynı şekilde davranırdım. Haksız isem bir konuda özür dilemeyide bilirim ama haklıysamda herhangi birşey davranışımı yada kararımı değiştirmez. vosdost un yaptığı şekilde insanlara hakaret eden bir iletişim şekli ile iletişim kuran herhangi birisine forumda yada gerçek hayatta tavrım değişmez. Konuşmak, tartışmak, bilgi paylaşmak güzeldir aynı fikirde olmamak ve fakrlı bilgilere sahip olmak daha güzeldir. Ama bunları yaparkende belirli kurallar ve çizgileri geçmememiz lazım.

Bende sizin söylediğiniz gibi Göktuğ'un size kızdığına benzer bir cümle kurmuşumdur geçmişte bir çok kez. Ama genelde bunu yaptığım arkadaşlarım yüzyüze de görüştüğüm yada nazım geçen dostlarım bu nedenle yanlış anlaşılmadım bu güne kadar.

Umarım bu forumdaki luzumsuz gerginlikler fazla uzamadan biter. Ne benim ne burdaki kimsenin niyeti iş güç hayatımızda doluyken hobimiz için girdiğimiz bu forumda kavga etmek gerginlik yaratmak değildir. Sadece soğuk ve sert internet yazısı iletişiminde biraz dikkatli olursak hepimiz aynı amaç için burdayız tadını çıkartalım :smiley:

Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR