Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
beni saçmalamakla suçlayıp baya bir saçmalamışsınız ve çok ayıp etmişsiniz.
sizin tokat ta başlayıp ankara ve antep te biten cj projesinde de, antepte yaptığınız projelerde de takip etmiştik, yorumlar yazmıştık ve özelden mesajlaşmıştık. bu başlık altında da konuyu takip edip yorumlarımızı yazmıştık. sizde benim garaj da aştığım cj 5 toplama konusuna yorumlar yazmıştınız.
ne firma sahibi olmanız, ne çok yoğun çalışmanız ne de ailenize ayırdığınız zamana bir gönderme yapmadan, hunileri çıkarmışsınız derken ( ki hunili konu başlığını yazan sizsiniz) daha aklı başında, akıllıca işler yaptığınızı, diğer cümlede de artık tecrübeli bilgili kişilerle fikir alışverişinde bulunduğunuzu ima etmiştim. çünkü ilk projenizde biraz burnunuzun dikine gidip, aynı işi defalarca yapıp bozmuştunuz.
son cümlede ise gayet açık ve net bir şekilde gelişmeleri ve yeni fotorafları heyecanla beklediğimizi yazmışım. bir de cümlenin sonuna gülen adam koyarak.
insan okuduğunu anlayamayabilir, yanlış anlayabilir ama bu ona bu kadar saldırgan ve kaba olma hakkı asla vermez.
bu forumda devamlı en üst düzeyde tutulmaya çalışılan görgü ve nezaket kuralları bu kadar ucuzca harcanıyorsa araç toplamayı öğretmenin yanında insanlık ve görgü öğretmeye de ihtiyaç var demektir.
ve işin ilginci bu konuda doğru, soğuk kanlı, iyimser ve olumlu yaklaşımlar yapıldığı gibi kraldan çok kralcı kesilip daha ne olduğunu anlamadan, büyük ihtimalle polemik çıksa da neşelensek diyen iki üyenin gazlamalarına şaşırdım. çok yazık.
ben troll yapıyorsam dalkavukluk yapanlarda var ormancı arkadaş. polemiğe girmemek lazım demişsin ama sen niye giriyorsun.
ve ben kimseye hesap sormadan, kabalaşmadan, her hangi bir hizmeti veya malı parayla satın almış gibi davranmadım sadece ''heyecanla bekliyoruz'' dedim. siz de benim gibilerden şikayet edip evet böyleleri de var demeye getirmişsiniz lafı. şimdi sizinde aynı cümleyi kurduğunuz 100 tane konu bulurum en azından sayın tempus. bazılarının yangına körükle gitme huyu yüzünden vosdost artık forum üyesi değil biliyorsunuz.
yıllardır bu forumda birbirini takip etmiş, birbirine yardım etmiş, bir şekilde bir iletişim kurmuş, aynı ortak paydayı paylaşıp aynı etkinliklere katılmış, aynı heyecanı yaşamış insanlarla kendimizi artık sanki daha yakınmışız gibi görüp büyük bir hata etmişiz, bundan dolayı üzgünüm.