yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
;D ;D ;D ;D ;D sabır diliyorum sana.
;D ;D ;D ;D ;D sabır diliyorum sana.
daisuki' Alıntı:gerçekten yapılanlar süper hele videodaki o ses harika resim yok mu acaba son halinden.Birde şahsi fikrim beğenir misiniz bilmiyorum yapılacaklar listesine filmlerde gördüğümüz tırların yandan çift taraflı eksozu gibi kabin arkasından çift taraflı kupa seviyesinden biraz yukarı mesala ??? çok daha bir vahşi olur düşüncesindeyim böyle bir eksoz düşünceniz var mı acaba ??
daisuki' Alıntı:gerçekten yapılanlar süper hele videodaki o ses harika resim yok mu acaba son halinden.Birde şahsi fikrim beğenir misiniz bilmiyorum yapılacaklar listesine filmlerde gördüğümüz tırların yandan çift taraflı eksozu gibi kabin arkasından çift taraflı kupa seviyesinden biraz yukarı mesala ??? çok daha bir vahşi olur düşüncesindeyim böyle bir eksoz düşünceniz var mı acaba ??
moonwalker_arc' Alıntı:Egzoz konusunda kesinlikle katılıyorum bu araca kesinlikle yapılması lazım.
Egzozun dışından delikli krom saçla muhafaza yapılırsa yanma problemi olmaz diye düşünüyorum hem görüntüyü de tamamlar
yinede ısınacaktır.Eksoz borusu ve dış kılıf arasına yalıtıcı asbestli malzemeler var(İzocam türevi) uygun olur.moonwalker_arc' Alıntı:Egzoz konusunda kesinlikle katılıyorum bu araca kesinlikle yapılması lazım.
Egzozun dışından delikli krom saçla muhafaza yapılırsa yanma problemi olmaz diye düşünüyorum hem görüntüyü de tamamlar
chala' Alıntı:taktığınız hunileri çıkardınız galiba.
akil adamlardan fikir almalar, ulemaya sormalar, bi rutine filan girmeler, ustayı, zamanı bahane etmeler
Göktuğ bey heyecanla son halinin fotolarını bekliyoruz, kolay gelsin.
dread' Alıntı:İsmide GAZİ olsun (hem bulunduğu il hemde kullanılan çıkma parçaların hatırına)