Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,098

Etiketler

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

gerçekten yapılanlar süper hele videodaki o ses harika :smiley: resim yok mu acaba son halinden.Birde şahsi fikrim beğenir misiniz bilmiyorum yapılacaklar listesine filmlerde gördüğümüz tırların yandan çift taraflı eksozu gibi kabin arkasından çift taraflı kupa seviyesinden biraz yukarı mesala ??? çok daha bir vahşi olur düşüncesindeyim böyle bir eksoz düşünceniz var mı acaba ;) ??

daisuki' Alıntı:
gerçekten yapılanlar süper hele videodaki o ses harika :smiley: resim yok mu acaba son halinden.Birde şahsi fikrim beğenir misiniz bilmiyorum yapılacaklar listesine filmlerde gördüğümüz tırların yandan çift taraflı eksozu gibi kabin arkasından çift taraflı kupa seviyesinden biraz yukarı mesala ??? çok daha bir vahşi olur düşüncesindeyim böyle bir eksoz düşünceniz var mı acaba ;) ??

bence de çok harika olabilir

daisuki' Alıntı:

Egzozun kupa seviyesinin üzerine çıkması demek, çıkan kısımlarının ısı yalıtımı yapılması işini gerektirir. Yalıtım olmazsa yanlışlıkla söyle bir yaslandığınızda taze kavrulmuş fıstık gibi olabilirsiniz ;D Bu aşamaya gelince arka teknenin içinden tavan seviyesinin üzerine verilebilinir.. Ama geçtiği yerlere en az 10 cm filan boya yanığını önleyici yalıtım gerekecek sanırım..

Yarın fotoğraf çekerim inşallah..

Egzoz konusunda kesinlikle katılıyorum bu araca kesinlikle yapılması lazım.

Egzozun dışından delikli krom saçla muhafaza yapılırsa yanma problemi olmaz diye düşünüyorum hem görüntüyü de tamamlar :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:

Egzozun dışından delikli krom saçla muhafaza yapılırsa yanma problemi olmaz diye düşünüyorum hem görüntüyü de tamamlar :smiley:

OK.. katılıyorum..

moonwalker_arc' Alıntı:

yinede ısınacaktır.Eksoz borusu ve dış kılıf arasına yalıtıcı asbestli malzemeler var(İzocam türevi) uygun olur.

taktığınız hunileri çıkardınız galiba.

akil adamlardan fikir almalar, ulemaya sormalar, bi rutine filan girmeler, ustayı, zamanı bahane etmeler :D

Göktuğ bey heyecanla son halinin fotolarını bekliyoruz, kolay gelsin.

göründüğü gibi hiç kolay değil , ben geçen hafta gördüm aracı lastikler benim arabam kadardı :D
onları çevirmek için harici bir motor lazım bence :D

chala' Alıntı:
taktığınız hunileri çıkardınız galiba.

akil adamlardan fikir almalar, ulemaya sormalar, bi rutine filan girmeler, ustayı, zamanı bahane etmeler :D

Göktuğ bey heyecanla son halinin fotolarını bekliyoruz, kolay gelsin.

Masrafları karşılamış ve karşılığını alamamış gibisiniz. Hayırdır bu ne saçmalama ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR