Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,098
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

gerçekten dehşet verici bir görüntüsü var videoda yanındaki kamyonetten daha yüksek olduğunu fark ettim.allah kolaylık versin.

Etiketler

Buranında sesi çıkmıyor.:D İlk başlarda aracı toplayan hemen fotoğraf atıyordu herkes yorum yapıyordu şimdi ses yok :D Takippppp...

Rize Çamlıhemşinden Selamlar...

evet goktug abı durum nedır sıf bu aracı gormek ve cayını ıcmek ıcın yanına gelecem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

araya mercedes girdi.. direksiyon tornacıda bekliyor 15 gündür. ben uğrayamıyorum 7 gündür.. Yaza kadar bitiririz sanırım ;D

çok güzel olmuş dahada olacak inşallah
kolay gelsin

Naturalist61' Alıntı:
Arkadaşlar bendede 150PW dodge var. Arazi şanzımanı forda benziyor. NP 205 nereden nasıl temin edebilirim. Bende şanzımandan beslenen vinç düşünüyorum. Selam ve saygılar.
şanzumanın resmini atarsanız yardımcı olurum bende dodge ram modeli akuple 4 ileri NP435 + arazi şanzumanı var isterseniz
ara şaft derdide ortadan kalkar yardımcı olurum kolay gelsin

Hala direksiyonla uğraşıyoruz. ustaya peşin para vermişler. 4 tane alt kutu yaptı hala olmadı. kış bitti bizim işler de yoğunlaştı. hafta da bir gidebiliyoruz yanına. biraz uzayacak gibi ...

moonwalker_arc' Alıntı:
kendisinin eski direksiyon sistemi o koca lastikleri döndürmeye gücü yetmedi. lastikler büyük ayrıca unimog diferansiyelleri ger dişli kısmı ağır, bir kampanası var, halter ağırlıkları gibi ;D tahminim her iki tarafta tüm sistei tartsak 250-300 kg gibi birağırlık mevcut. Eski sistemi en fazla 70-80 kg dı. Aradaki fark ciddi modifikasyonlar gerektiriyor. En basit direksiyon rot kolu 20 kg civarında. O yüzden eski sistemi iptal edip. isuzu 50NC lerin direksiyon sistemini adapte ediyoruz. Bağlantı ayakları filan hep değişiyor. Torna plazma filan bir dolu iş. Bu hafta biteceğine erkek sözü aldım. Dur bakalım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.