jeep' Alıntı:araya mercedes girdi.. direksiyon tornacıda bekliyor 15 gündür. ben uğrayamıyorum 7 gündür.. Yaza kadar bitiririz sanırım ;D
şanzumanın resmini atarsanız yardımcı olurum bende dodge ram modeli akuple 4 ileri NP435 + arazi şanzumanı var istersenizNaturalist61' Alıntı:Arkadaşlar bendede 150PW dodge var. Arazi şanzımanı forda benziyor. NP 205 nereden nasıl temin edebilirim. Bende şanzımandan beslenen vinç düşünüyorum. Selam ve saygılar.
jeep' Alıntı:Hala direksiyonla uğraşıyoruz. ustaya peşin para vermişler. 4 tane alt kutu yaptı hala olmadı. kış bitti bizim işler de yoğunlaştı. hafta da bir gidebiliyoruz yanına. biraz uzayacak gibi ...
kendisinin eski direksiyon sistemi o koca lastikleri döndürmeye gücü yetmedi. lastikler büyük ayrıca unimog diferansiyelleri ger dişli kısmı ağır, bir kampanası var, halter ağırlıkları gibi ;D tahminim her iki tarafta tüm sistei tartsak 250-300 kg gibi birağırlık mevcut. Eski sistemi en fazla 70-80 kg dı. Aradaki fark ciddi modifikasyonlar gerektiriyor. En basit direksiyon rot kolu 20 kg civarında. O yüzden eski sistemi iptal edip. isuzu 50NC lerin direksiyon sistemini adapte ediyoruz. Bağlantı ayakları filan hep değişiyor. Torna plazma filan bir dolu iş. Bu hafta biteceğine erkek sözü aldım. Dur bakalımmoonwalker_arc' Alıntı:Sorun nedir ?