gerçekten yapılanlar süper hele videodaki o ses harika resim yok mu acaba son halinden.Birde şahsi fikrim beğenir misiniz bilmiyorum yapılacaklar listesine filmlerde gördüğümüz tırların yandan çift taraflı eksozu gibi kabin arkasından çift taraflı kupa seviyesinden biraz yukarı mesala ??? çok daha bir vahşi olur düşüncesindeyim böyle bir eksoz düşünceniz var mı acaba ??
gerçekten yapılanlar süper hele videodaki o ses harika resim yok mu acaba son halinden.Birde şahsi fikrim beğenir misiniz bilmiyorum yapılacaklar listesine filmlerde gördüğümüz tırların yandan çift taraflı eksozu gibi kabin arkasından çift taraflı kupa seviyesinden biraz yukarı mesala ??? çok daha bir vahşi olur düşüncesindeyim böyle bir eksoz düşünceniz var mı acaba ??
Egzozun kupa seviyesinin üzerine çıkması demek, çıkan kısımlarının ısı yalıtımı yapılması işini gerektirir. Yalıtım olmazsa yanlışlıkla söyle bir yaslandığınızda taze kavrulmuş fıstık gibi olabilirsiniz ;D Bu aşamaya gelince arka teknenin içinden tavan seviyesinin üzerine verilebilinir.. Ama geçtiği yerlere en az 10 cm filan boya yanığını önleyici yalıtım gerekecek sanırım..