KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hasanım. Gecmiş olsun öncelıkle. Şu 1 ve 2 nolu parkurlar nerdeymiş bilemedim. Ben derim ki keşfe çıkalım ayberk ve hasanla gecen gıdıgımız gıbı. Zaten muhakkak bi parkur olusuyo
Helede bu hafta sonu
Ya başkan atıl kurt HUDOFF 1 diyor ardından deniz kum diyo senin araba oraları o lastıklerle iki çekerde gezer neyse YAda keşif gezisine çıkarız olmadı
Hasanım. Gecmiş olsun öncelıkle. Şu 1 ve 2 nolu parkurlar nerdeymiş bilemedim. Ben derim ki keşfe çıkalım ayberk ve hasanla gecen gıdıgımız gıbı. Zaten muhakkak bi parkur olusuyo
Helede bu hafta sonu
Bana farketmez gençler bu ara çok çalışıyorum kısa parkurlu bol muhabbetli ateş başında çekirdek çıtlatarak semeverde çay keyfi tadında bi organize yapalım bana tüm parkurlar uyar takıldıgım yerde basarım dügmeye açarım havalı kilidimi geçer giderim
Selam arkadaşlar beni de unutmayın.Az çnce bir ton yazı yazdım tam yollarken bir hal oldu ve yazıklarım uçtu çok sinir oldum.Ben aracı tam hazırladım ama bu kez hep bizim delikanlı kullanır oldu.Kavis verdik janları ters cevirdik bu kezde direksiyonda titreme başladı ve rahatsız edeci.Size katılırsak inşaallah zorda kalıp günü tatsız heale getirmeyiz.Yakın ve hasanın dediği gibi semaver partisi olsa onada razıyım.şimdilik bu kadar.