Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,778

Etiketler
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

arkadaşlar bu bölümü tesadüfen gördüm ve sonuna kadar okudum, epey vakit aldı :smiley: neyse,bu sistem ile ilgili bazı çalışmalar yapıldı ve sonuçlar alındı, ilgilenen arkadaşlar için bağlantı:
http://forum.donanimhaber.com/m_46046831/tm.htm
konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. selamlar

Üşenmedim, donanım haber forumdaki herşeyi satır satır okudum. Sayın betelguzun sattığı sistemin tamamen fos çıktığı ,testi yapan kişinin objektif bir şekilde sayın betelguza sistemi iddialı bir şekilde satmaktan vazgeçip sadece komponent bazında ayrı ayrı satıp , insanlarında bunlardan alıp kendi sistemlerinde kullanmalarının daha doğru olacağını belirtmesi bizim de gezenbilirde daha çok sonuç bekleyeceğimizi gündeme getirdi kanısındayım.

ne oldu sayın betelguz , bir ara beni yalancılıkla itham etmiştiniz , neredesiniz ?
diğer arkadaşlar da nerelerde acaba , sistem bayağı bir gelişmiştir ben yokken...Dalavere sistemi...

arkadaşlar hidrojen sistemini bilindiği gibi ilk bizim işyerimizde denen mesine karar verilmişti çeşitli aksiliklerden dolayı ozaman deneyememiştik daha sonra satıcının yönlendirmesiyle bir citröene takıldı sistem fakat ondanda bir haber kaldık bize bildirecekti takan arkadaş ama malesef bildiren olmadı bu arada başka bir firma bu işe el atmış bana ulaştılar ankarada araçta denettim cihazı opel combo dizel araçta sonuç malesef hüsran yüzde 3 gibi bir tasarruf yaptı çekişte hiç bir değişiklik yok hidrojencilerin daha çok yol almaya ihtiyacı var gibi saygılar

raif usta' Alıntı:
hayaller olmasa hedeflerde olmazdı zaten :D :D
Aynen doğrudur, en inanılmaz icatlar bile hayal ürünü olarak ortaya çıkmıştır. bu arada HHO ile yakıt tasarrufu sağlanabiliyor ama uygun düzenek-uygun işçilik gibi standartlara dikkat edilmesi gerekiyor, selamlar ;)

mhmtabi' Alıntı:
Aynen doğrudur, en inanılmaz icatlar bile hayal ürünü olarak ortaya çıkmıştır. bu arada HHO ile yakıt tasarrufu sağlanabiliyor ama uygun düzenek-uygun işçilik gibi standartlara dikkat edilmesi gerekiyor, selamlar ;)

tabiki tasarruf sağlanıyor ama mevcut cihazlarda amper düşük çekmek zorunda kalıyorsunuz aracın dinamo ve aküsünü bozmamak adına bu da hidrojen üretimini yeterli karşılıyamıyor am per yükseltincede araçların tüm elektironik aksamlarında problemler başlıyor yoksa hali hazırda sırf hidrojenle çalışan motor da var fakat araçlarda deyil malesef

uygun dizayn edilmiş bir sistem ile ortalama 10 amper akım çekilerek yeterli miktarda 1,5-2 litre/dakika HHO üretimi rahatlıkla yapılabiliyor ve bu üretimde kullanılan yakıtın (benzin-motorin) silindir içerisinde tam manası ile yanmasını sağlıyor ve böylece aracın alternatörüne fazladan önemli bir yük bindirmeden verimi artırmaya yetiyor. Aşağıdaki bağlantıda verilen patenti incelerseniz
http://www.free-energy-info.com/PatE14.pdf

bu patentin en sonuna doğru verilen Sonuçlar şöyle listelenmiş;

Oda Sıcaklığı : 20°C
Atmosfer Basıncı : 1003 miliBar
Elektrolit Sıcaklığı : 25°C
Nem : 43%
Voltage : 2.8 Volt
HHO üretimi : 116cc/sn. => 116cc * 60sn = 6960cc/dk. = 6,96Lt./dk.
Coulomb (yani 1Amperle bir saniyede) başına Hidrojen üretimi : 2.6cc.
Coulomb başına Oksijen üretimi : 1.3cc.

Şimdi bunlara göre düşünürsek; 6,96 Litre HHO /dk. üretimi 2.8Volt * 30Amper = 84 Watt ile sağladıklarını iddia etmişler (claim) ve patenti almışlar.
selamlar

En son 22. sayfada konuyu bırakmıştım. 22. sayfa olmuş ve takipçileri tatmin edecek bir sonuç çıkmamış. Yalnız bir şey dikkatimi çekti; üyelerden hiç kimse bu sistemi kullanmıyor da birinin ilk olmasını bekler gibi bir durum oluşturulmuş.

Arkadaşlar 18. sayfaya bir geri döner misiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66743.msg906429;topicseen#msg906429
Ben daha bu konunun çıkmaza girdiği ilk anda daha önceden haberdar olduğum ekomax hidojen sistemini taktırmıştım. Yukarıdaki linkte resimler ve yorumlar var aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak yersiz.

ANCAK, sistemi taktırdıktan sonra 10.000 km kadar yol yaptım. ilk takıldığında fark edilir bir çekiş artışı oldu, uzun yolda yakıtta %20 gibi bir azalma olduysa da sonrasında araç çok yakmaya başladı (eskisinden daha fazla) yaklaşık 2 ay önce sıvı bittiği için sistemin sigortasını söktüm. Doluma gidince tekrar takarım diye düşünürken birde baktım yakıt sarfiyatım %10-15 azaldı. Bir depo LPG ile 190 km civarı yol yaparken 220-230 km yapmaya başladım. YANİ SİSTEM İŞE YARADI HHO KULLANMAYARAK TASSARRUF YAPTIM!!!!

Şaka bir yana yargısız infaz yapmak istemem, belki de sistemde bir arıza vardır. Pazartesi şanzıman ve öntakım için aracımı Auto-Mekanik - İlter beylere bırakacağım ve Perşembeye kadar orada kalacak, bu işlemlerden sonra Ekomax'a gidip bir baktıracağım. İşe yaramazsa paranızı iade ediyoruz diyor web sayfalarında bakalım ne kadar sözlerinin arkasındalar.

Bu arada ekomax'ın sattığı sistem Cyber energy'nin sattığı sistemden daha basit ve az parça içeriyor, gaz üretimi ve akım sarfiyatı (2Amper) çok düşük.

Uzun zamandır bakamamıştım siteye.Ama ben bakmayalı hala aynı tas aynı hamam devam ediyor.Kullanıp denemediğiniz bir cihaza asparagas , palavra gibi ithamlarda bulunmaya devam ediliyor.iade garantisi verilen bir cihazı bile alıp denemeye cesareti olmayan kişiler cihazı kötülemeye gelince şahin kesiliyorlar.Ben bu cihazı 9 aydır kullanıyorum çok çokta memnunum.11 lt den 7 lt ye düştü sarfiyat.Araçta müthiş bir rahatlama oldu.çekiş çok fazla arttı.Adreste verdik görmek isteyen gelsin görsün dedik ama ona bile cesaret edebilen çıkmadı.Neyse Allah cyber enerjiden razı olsun.9 aydır cihazın parası kat kat çıktı.

ggezer' Alıntı:
Uzun zamandır bakamamıştım siteye.Ama ben bakmayalı hala aynı tas aynı hamam devam ediyor.Kullanıp denemediğiniz bir cihaza asparagas , palavra gibi ithamlarda bulunmaya devam ediliyor.iade garantisi verilen bir cihazı bile alıp denemeye cesareti olmayan kişiler cihazı kötülemeye gelince şahin kesiliyorlar.Ben bu cihazı 9 aydır kullanıyorum çok çokta memnunum.11 lt den 7 lt ye düştü sarfiyat.Araçta müthiş bir rahatlama oldu.çekiş çok fazla arttı.Adreste verdik görmek isteyen gelsin görsün dedik ama ona bile cesaret edebilen çıkmadı.Neyse Allah cyber enerjiden razı olsun.9 aydır cihazın parası kat kat çıktı.

aracınız ne marka bir araç ve nerde ikamet ediyorsunuz aracı görmek isterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR