gönül isterdiki randımanlı bir cihaz olsunda hepimiz rahat edelim ama malesef şimdilik hayellerimizi erteleyeceğiz gibiPIKACU' Alıntı:desenize hayallerım suya dustuuu..
hayal kurmak güzeldir :'(raif usta' Alıntı:gönül isterdiki randımanlı bir cihaz olsunda hepimiz rahat edelim ama malesef şimdilik hayellerimizi erteleyeceğiz gibi
hayaller olmasa hedeflerde olmazdı zatenlionehart' Alıntı:hayal kurmak güzeldir :'(
Aynen doğrudur, en inanılmaz icatlar bile hayal ürünü olarak ortaya çıkmıştır. bu arada HHO ile yakıt tasarrufu sağlanabiliyor ama uygun düzenek-uygun işçilik gibi standartlara dikkat edilmesi gerekiyor, selamlarraif usta' Alıntı:hayaller olmasa hedeflerde olmazdı zaten
mhmtabi' Alıntı:Aynen doğrudur, en inanılmaz icatlar bile hayal ürünü olarak ortaya çıkmıştır. bu arada HHO ile yakıt tasarrufu sağlanabiliyor ama uygun düzenek-uygun işçilik gibi standartlara dikkat edilmesi gerekiyor, selamlar
ggezer' Alıntı:Uzun zamandır bakamamıştım siteye.Ama ben bakmayalı hala aynı tas aynı hamam devam ediyor.Kullanıp denemediğiniz bir cihaza asparagas , palavra gibi ithamlarda bulunmaya devam ediliyor.iade garantisi verilen bir cihazı bile alıp denemeye cesareti olmayan kişiler cihazı kötülemeye gelince şahin kesiliyorlar.Ben bu cihazı 9 aydır kullanıyorum çok çokta memnunum.11 lt den 7 lt ye düştü sarfiyat.Araçta müthiş bir rahatlama oldu.çekiş çok fazla arttı.Adreste verdik görmek isteyen gelsin görsün dedik ama ona bile cesaret edebilen çıkmadı.Neyse Allah cyber enerjiden razı olsun.9 aydır cihazın parası kat kat çıktı.