Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
HERKEZE MERHABA ÇİFTE BAYRAMINIZI KUTLARIM.
BAYRAMI ÜÇLEYEMEDİNİZ!
NEYSE Güzel bir ata sözümüz var (Havlıyan'dan korkma SESizden Kork!) Ben betül kardeşimizi rahatsız etmemek için şöyle biraz kenardan seyredip Gün batışını seyredeyim dedim.
Bu sistem çalışıyor diye daha önceleri yazdım elimden gelesiye anlatmaya çalıştım ancak Daha hazır değil dedim ısrarla amatörce hala burada geyik yapılıyor.
bu sistemi biz yıllarca üzerinde çalışıyoruz! sonuç almamıza rahmen eksikler tam giderilmediğinden Tamam diyemiyoruz.
Tahminlerimize göre bu ay içinde bitmesi planlanmıştı ancak çıkan bazı sorunlar yüzünden yine erteledik biraz.
Bu işle Yanlız betül kardeş ilgilenmiyor çok ciddi firmalar ilgileniyor merak etmeyin.
benim Başından beri karşı olduğum hazır olmayan bir şeyi Halkımıza kazıklamaya çalışmaları!
Zaten akaryakıt vurmuş vatandaşı birde bu tipler garibanları vurmaya çalışıyor benim kabüllenemediğim bu.
bu sistem gerçekleşirse ilk taktıracak olan kişiler yine memur,kamyoncu ve az kazanan vatandaşımız olacak! bunlara gelen vuruyor giden vuruyor! bırakında birkez mutlu olsunlar Kandırmayın Vatandaşı.
Bu sistemde %50/60 Tasaruf beklemeyin ancak en az %25/30 olacak Enerji işi çözüldü tek sorun Yakıt karışımında özel bir yeni parça geliştiriliyor bu konuda hal olduğunda Söz verdik burda öncelikle tanıtacaz ve açıklıyacaz Zaten burda bulunan Arkadaşlar HHO-Cell sistemini en iyi takip eden ve ne olduğunu bilen kişiler dolaysıyla
Beyaz ile Siyahı birbirinden ayırabiliyorlar Sazan gibi atlayıp oltaya gelmiyorlar! (geyikte yapıyorlar Doğru olan birşeyede en azından Doğru diyorlar.!
Umudunuzu yitirmeyin Betül kardeşimizinde şöyle büyük fazdası oldu HHO-Cell Sistemin Tanıtımında Anlaşılır hale gelmesinde büyük emeği oldu birde yaptık etik uçuyor kaçıyor demese anlaşacaz.