Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,765

Etiketler

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

toplam kırkiki sayfayı baştan sona okudum
bütün iftar sahur arasını doldurdu
tam pehlivan tefrikası olmuş
bol miktarda da bilgi karmaşası
velhasılı
ilgi ile takip ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
toplam kırkiki sayfayı baştan sona okudum
bütün iftar sahur arasını doldurdu
tam pehlivan tefrikası olmuş
bol miktarda da bilgi karmaşası
velhasılı
ilgi ile takip ...

Metin hocam aramıza hoş geldin tasarruf hariç her şey mevcut bu topikte

HERKEZE MERHABA ÇİFTE BAYRAMINIZI KUTLARIM.
BAYRAMI ÜÇLEYEMEDİNİZ!
NEYSE Güzel bir ata sözümüz var (Havlıyan'dan korkma SESizden Kork!) Ben betül kardeşimizi rahatsız etmemek için şöyle biraz kenardan seyredip Gün batışını seyredeyim dedim.
Bu sistem çalışıyor diye daha önceleri yazdım elimden gelesiye anlatmaya çalıştım ancak Daha hazır değil dedim ısrarla amatörce hala burada geyik yapılıyor.
bu sistemi biz yıllarca üzerinde çalışıyoruz! sonuç almamıza rahmen eksikler tam giderilmediğinden Tamam diyemiyoruz.
Tahminlerimize göre bu ay içinde bitmesi planlanmıştı ancak çıkan bazı sorunlar yüzünden yine erteledik biraz.
Bu işle Yanlız betül kardeş ilgilenmiyor çok ciddi firmalar ilgileniyor merak etmeyin.
benim Başından beri karşı olduğum hazır olmayan bir şeyi Halkımıza kazıklamaya çalışmaları!
Zaten akaryakıt vurmuş vatandaşı birde bu tipler garibanları vurmaya çalışıyor benim kabüllenemediğim bu.
bu sistem gerçekleşirse ilk taktıracak olan kişiler yine memur,kamyoncu ve az kazanan vatandaşımız olacak! bunlara gelen vuruyor giden vuruyor! bırakında birkez mutlu olsunlar Kandırmayın Vatandaşı.
Bu sistemde %50/60 Tasaruf beklemeyin ancak en az %25/30 olacak Enerji işi çözüldü tek sorun Yakıt karışımında özel bir yeni parça geliştiriliyor bu konuda hal olduğunda Söz verdik burda öncelikle tanıtacaz ve açıklıyacaz Zaten burda bulunan Arkadaşlar HHO-Cell sistemini en iyi takip eden ve ne olduğunu bilen kişiler dolaysıyla
Beyaz ile Siyahı birbirinden ayırabiliyorlar Sazan gibi atlayıp oltaya gelmiyorlar! (geyikte yapıyorlar Doğru olan birşeyede en azından Doğru diyorlar.!
Umudunuzu yitirmeyin Betül kardeşimizinde şöyle büyük fazdası oldu HHO-Cell Sistemin Tanıtımında Anlaşılır hale gelmesinde büyük emeği oldu birde yaptık etik uçuyor kaçıyor demese anlaşacaz.

HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. HFuel-systems İÇİN YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALAR İÇİN SİZİ TEBRİK EDİYORUM. YALNIZ SİSTEMİNİZİ PİYASA SÜRMEK İÇİN MERAKLI OLUPTA BİZİM GİBİ SAZAN OLMAYANLAR NE KADAR BEKLEMELİDİR. MÜHENDİSLER BİR OTOMOBİLİ 6-7 AY GİBİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLERKEN; BU SİSTEMİNİZİN BU KADAR SÜREDE TAMAMLANMAMIŞ OLMASI BİRAZ ENTERESAN. KASTİ BİR NİYETİM YOKTUR SAYGILAR :smiley:

Topik tasarruf konusunda pek geri kalsa,da sosyalleşme dilek temenni ve kutlama hususun,da bayağı işe yarıyor

elektroliz ile hidrojen üretiyorum aracımı suyla çalıştırıyorum yüzde yüz tasarruf sağlıyorum enerjiyi nerdenmi buluyorum? jeneratör koydum arkasına römorklu oradan geliyor değirmenin suyu ;D200 amper çekiyorum yüzde yüz hidrojenle çalışıyorum ;D
nasıl ama?tasarruf dediğin böyle olur ;D

hayırlısı ile tatile başladım ama merak ettim duramadım buradan da siteye bir bakayım dedim , bayağı bir yol alınmış...

betelguze dedıkkı al sana araba ... deneyelım anlatalım mıllet faydalansın (eger dogruysa tabıkı) sende para kazan.aylarca anlattı.ıs cıddıye bındı ortalıkta yok..ben hazırım beklıyorum hala.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR