Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,050
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

e su ısıtıcısı iyi gider BMC ye (evet dızzzzt sesi veren 130 da olur) çay demler şöför , ıhlamur olur kışın vs vs... fena mı yani ?

şaka bir yana getirdiği sistemi monte bile etmeyen arkadaşlar , parasıyla alıcam , tasarruf gerçekleşirse reklam , üniversite onayı bana ait önerime bile cevap veremeyenler halen bu sistemlerden , tasarruftan bahsediyorlar. İnanan var mı ?

Tasarrufu gerçekten yapan bir kişi bile halen yazı yazmadı , % 60 mış , pöööh !

bence BMC...

Etiketler

Selamüaleyküm. Herkese hayırlı sabahlar. ben yeni üye oldum. İsmim Ferahaddin. bu sistem beni çok düşündürmeye başladı. sn. betelguza bir soru sormak isterim. bu sistemi bu 6 aydır daha resmi bir sonuca ulaştıramadınız. çünkü bu sistemi çevremdeki arkadaşlarıma şöyle tasarruf sağlıyor şöyle bakım giderlerini azaltıyor dediğimde bunun resmi olan kanıtlanmış olan bir belgesi varmı diyorlar. açıkçası sn.betelguz iyi bilir. kendisine ait internet sitesindede kendisine mesaj göndermiştim. gittigidiyor internet sistesindende az kalsın L2 sistemi alıyordum. fakat çok kuşkulanıp vazgeçtim. sn. betelguz sistemin garantiliğini ispatlamanız için daha ne kadar beklememiz lazım. herkese hayırlı günler dilerim

SELAM CEYBER Lİ ARKADAŞLAR BEN SİZİN ÇALIŞMALARINIZA KARŞI FALAN DEĞİLİM. SİZ ARAŞTIRA DURUN DİYORSUN! BAK BEN YAPTIM DİYORSUN!! SİZ HİÇ BİR ŞEY YAPMAMIŞINIZ !!! BUNLAR ZATEN VAR YILLARDIR AMERİKADA SATILIYOR. GEÇ BU İŞLERİ
ŞİMDİ 20 VOLT 30 AMPER!!! İNSANIN HER HANGİ BİR YERİNE BAĞLASALAR HİDROJEN ÜRETİR.!
12VOLT 15 AMPER 5.5L/D ÜRET ÇIK TAMAM BEN BİR ŞEYLER BULDUM DE! SENİ İLK ÖNCE BEN TAKTİR EDEYİM.
VE NEDENSE BEN BİR ŞEYLER YAYINLIYORUM ARKADAŞLAR İŞİ KAVRASIN DİYE SEN BİR ŞEYLER İSPAT ETMEYE ÇALIŞIYORSUN.SİZ VE BEN HİÇ BİR ŞEY İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ, AMA BU İŞLE İLGİLİ ARKADAŞLARA DOĞRU BİLGİLERİ VERMEK ZORUNDAYIZ.
GERÇİ SİZ TİCARİSİNİZ BİZ ARAŞTIRMACI!
BİZ YAKINDA VİDEO DEĞİL GERÇEK SU İLE ÇALIŞAN ARACI TÜRKİYE CADDELERİNDE GEZDİRECEĞİZ.! ARAÇTA HAZIR VE BİLİMSEL OLARAK HER ŞEYİ İSPATLIYACAĞIZ.
KOPYA DEĞİL GERÇEK MADDE İN TÜRKİYE FARK BURADA OLACAK. TEKNİK,KALİTE,KANITLANMIŞ VE SERİ ÜRETİM.
ACELEMİZ YOK YAVAŞ BİLİNÇLİ EMİN ADIMLARLA GELİŞTİRİYORUZ. 12 V 15A 5.5 L/D HER ARACA TAKILABİLİNİR SORUNSUZ VE RODYOTÖREDE GEREK YOK.
ŞU GÖSTERDİĞİNİZ SİSTEM ARAÇTA NE AKÜ BIRAKIR NEDE DİNOMO!!! KOLAY GELSİN

YOK CANIM BU KADARDA ÜMİTSİZ OLMAYIN (BU SORUNU ÇÖZECEĞİZ EVELALLAH) YOKSA 3 SENE SONRA ARAÇLARA BİNEMEYİZ!!
BİZİM BMC İÇİN DEĞİLDE ARAÇLAR İÇİN KİT HAZIR ! GEREKEN SON TEST VE RAPORLARI HAZIR OLUNCA ÖNCELİKLE BURDA BULUNAN İLGİLİ ARKADAŞLARIMIZA BU ZEVKİ TATIRACAĞIZ.
BU İŞLEM YANLIZ ŞÖYLE OLACAK TÜRKİYENİN ÇEŞİTLİ İLERİNDEN EN AZ 5 ARAÇ (FARKLI MODELDE) GÖNÜLLÜ (ÜCRETSİZ) TAKILACAK.
GÖNÜLLÜ TAKTIRICI ARACININ MODELİNİ VE MOTOR TİPLERİNİ ÖNCEDEN İLAN EDECEĞİMİZ WEB ADRESİNE BAŞ VURACAKLAR, BU KİŞİLERE RANDEVU VERİLECEK
ÖZEL EKİBİMİZ TARFINDAN TAKILACAK VE TESLİM EDİLECEK.
BU ARAÇ SAHİPLERİ YİNE YENİ (HHO-CELL TAKILI ARAÇLAR) İÇİN HAZIRLANMIŞ BİR FORMDA ARAÇLAR ÜZERİNDEKİ GÖZLEMLER PAYLAŞILACAK, HHO-CELL TAKILI ARAÇLARIN ÜZERİNDE ÖZEL (SİTİKER YAPIŞTIRILACAK) 3 AY TAKILI KALACAK OLAN BU SİSTEMLER 3 AY SONUCUNDA ARAÇLARIN ÜZERİNDE TAKILI (CİPLER) TOPLANACAK VE HERKEZ KARARINI VERECEK.
BU SÜREÇTE PRATİKTE DENENMİŞ OLAN BU HHO-CELL LER 'İN AKİMETİ DE NETLEŞMİŞ OLACAK.
BU PROJE İÇİN 100 ADET KİT PLANLANMIŞ OLUP 50 AUTOMOBİL 10 kAMYON 10 TIR 10 OTOBUS 10 TRAKTÖR 5 DENİZ VASITASI 5 JENERATÖR PLANLANMIŞTIR.
BU DENLİ BÜYÜK BİR (ÇİFT YAKIT) SİSTEMİ ARAŞTIRMA YAPAN BİZLER BU KONUDA EN AZ HEDEF %30 TASARUF VE SIFIR EMİSYON EMİSYONU ZATEN %100 HAL ETİK
HHO-CELL KİTİ KULANAN ARAÇLARIN EGZOSLARINDA DUMAN OLMIYACAK!
SABREDEN MURADINA ERERMİŞ.
HADİ BMC İÇİN YAPILAN KADAR GÖSTERİŞLİ OLMASADA SİZİN KİTLERİNİZİN NASIL GÖRÜNDÜĞÜNE BAKIN.!

HHO-Cell Saray 100 Kit.jpg

HFUEL-SYSTEM SİZE BİR ŞEY SORMAK İSTEDİRİM. BU SİSTEMİN BİZE MALİYETİ NE OLUR. GARANTİSİ VARMI. BAYİLİK SİSTEMİ VEYA ŞUBELİK SİSTEMİ OLABİLİRMİ?

sayın Hfuel-systems ben de birşey sormak istiyorum , mesleğiniz nedir acaba ve nerelisiniz ?

(şimdilik) en azından 100 adet ücretsiz , gönüllülere takılacak olan kitler , sonuçların paylaşılacak olması iyi haberler , tabii boş çıkmaz , sözde kalmazsa...

öyle satıcılar var ki , bedelini ödeyerek almak istiyorum diyorsunuz , biz monte edemeyiz sadece satarız siz başınızın çaresine bakın diyorlar :smiley::smiley::smiley:

ama tabii suç onlarda değil , hala kandırabilecek birilerini bulabiliyorlar , ne yapsınlar tatlı geliyor. Fakat yazıktır , haramdır...

sayın ferahaddin , bayilikten kastınız nedir , şubelikten kastınız nedir ? merak ettim...

Sayın arkadaşlar
Sorularınıza kısaca cevap vermeye çalışacam. Araştırmacıyım 45 yıldır yurt dışı ve şu an Amerika,Tayvan,Avrupa ve Türkiyede Tekirdağ ilinde 2 yıldır HHO-Cell ile 25 yıldır araştırmalar yapıyoruz.Aynı zamanda Güneş enerjisi ile Hidrojen üretimi depolama ve dispanser çalışmaları gibi konularla ilgileniyoruz.
Ülkemizdede çok duyma kulaktan hemen tamam bu çalışıyor şu kadar tasaruf falan şu paraya deyip vatandaşımızı yanıtıp paralarını alıyorlar veya ümitlendiriyorlar.!
Dünyada bu çalışmalar başka ülkelerde de var aynı sistemle paralar topluyorlar,Ancak Herkezin Dikkatinden kaçan bir şey var bu sistem Fabrikasyon veya (LPG) gibi resmi
satışı yok! neden çünkü tam hazır değil.!
Dünyada bir çok şirket bu konuda çalışıyor onlardan biride biziz. Ancak (Araştırma geliştirme) olaarak öncelikle yatırm yapmak gerekiyor buda zaman ve yatırım.
Biz 100 adet için toplamında 500.000- usd yatırım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Ancak resmi ve belgelenmeden ve %100 sonuçlar elde edilmeden halka sunmayı düşünmüyoruz.
Size daha önce belirtiğim gibi 100 adet Pratik deney çalışmalarından sonra (LPG) sistemi gibi yetkili bayii sistemi tarafından takılacak ve garanti ve Güvenlik önlemleri alındıktan sonra Sizlerin kulanımına sunulacak.
Bu sistem çalışıyor ancak Teknik olarak uygulamada bazı sorunlar var (Motor çeşitleri) gibi bu da her model için yüksek yatırımlar getirmekte dir bunun için çeşitli marka veya motor tipleri için Ortak çözümler üzerinde çalışılmaktadır.
Ülkemizin Sanayisi yeterlilik olarak şu an üst seviyelerde dir dolaysıyla Kalite ve fiyat rekabeti başka ülkelerin yapması zordur.
HHO-Cell sistemi ile üretilen (Hidrojen gazı depolanmadığından ) Tehlikeli değildir.
Çok kısa bir zaman diliminde Orjenal Fabrika çıkışı bu sistemler araçlara takılacaktır. Dünyada çalışmalar bu yönde hızla devam etmektedir.
Bu yüzdendir sizleri HHO-Cell sistemleri ile ilgili şimdiden bilgilendirmeye çalışmaktayız.
Bu tarz çalışmalar yapan kişi ve ya şirketleri gönülden destekliyoruz ancak hazır olmayan birşeyi de satmaya çalışmalarını da onaylamıyoruz.
Her türlü soru veya merak etiklerinizi cevaplamaktan memnuniyet duyarız.
saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR