Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Cıkk.

Bulamadım. Sanırım bu üyelik ile aynı idi.

Evet arkadaşlar.

Bu konuyu tamamen silmekte mutabık mıyız.?

Etiketler

silmeyelim kitlemeyelim de betelguz bey ne cevap verecek ona bir bakalım. Son bir savunma hakkı olsun. çok merak içindeyim nasıl bir savunma yapacak. bir açıklaması vardır elbet diyip iyimser bakmaya çalışıyorum.

silinmesin silinmesin
ibretlik olarak kalsın
moderatörlerden ricamız
herkesin anlayabileceği bir açıklama ile sabitlensin

kalsın öylece okur okur güleriz

çok iyi ya

keser döner sap döner,
moderatör gelir hesap döner :D

KESER.jpg

Sadece gülüyorum bu karalama kampanyanıza.Birincisi ben sabit ıp kullanmıyorum.ikincisi şuan sitenizde görünen ıp numarası ile çeşitli sitelerden baktığım ıp numarası tamamen farklı.Buyrun resmi.Benim ıp numaramın 12 aralıktan bugüne (31.12.2011) e kadar sabit kalması mümkün değil.12 aralıktan beri en az 3-5 kez elektrikler kesildi.sabit ıp olmayan bir hattın her seferinde aynı ıp numarasını alması imkansızdır.

ıp.jpg

Hadi farzedelim ben yazdım bütün mesajları.Buyrun ankaradaki bir vatandaşın adı soyadı telefonu, aracı.Arayın sorun.

yol.jpg

Rezaletin dik alası. Bu kadar kıvırtma, bu kadar insanları bilgisizlikle suçlama, bu kadar üç kağıtçılık işte sn betulgazın gerçek yüzü. Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz. Saygılarımla.

HANİ KEDİ KENDİ KUYRUĞUNUN ARKASINDA NE KADAR DOLANIRSA KENDİ KUYRUĞUNU YAKALAYAMAZ İŞTE BİZDEKİ O HESAP. BİZDE DÖNÜP DOLAŞIP TASARRUF YAPIYORMU YAPMIYORMU? MOTORA ZARARLIMI DEĞİLMİ? SN. BETELGUZ ARKADAŞIM SEN MALININ KALİTESİNE VE TASARRUFUNA GÜVENİYORSAN EN AZINDAN GAZETELERE REKLAM VEREBİLİRSİN. TELEVİZYONLARDA ATİKER, ZAVOLİ SIRALI OTGAZ SİSTEMLERİ GİBİ REKLAM YAPABİLİRSİN. BÜTÇEN YETMİYORSA EN AZINDAN BİR TV KANALINA SÖYLERSİN. ZATEN ADAMLAR HABER YAPMAK İÇİN SENDEN PARA DAHİ ALMAZLAR.

konu başilığına parantez içinde tamamen hayal ürünüdür veya kumpasa gelmeyin gibi özlü sözler eklermisiniz ;D

mertbirincioglu' Alıntı:
istanbulda da benzer bir servisle anlaşma sağlarsanız faydalı olacaktır . Sanırım hiç bir servis sattığı ürünün işlevini yapmaması durumunda iade almayı redetmeyecektir eğer esnaf ise....
yol otomotiv ankara şaşmazdaymış mutlaka buradan birileri tanıyor veya gidiyordur oralara ben hala ümitliyim birşeyler olabilir mi diye...umudumu kaybetmek istemiyorum...

mert yol otomotivin hidrojenle ilgili resimlerine bakarsan güven abinin arabayı ve bizim işyerinin resmini görürsün bunlar işi iyice azıtıp milleti enayi yerine koymaya başladılar

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Hakkında

Bahsi geçen fotoğraflar web sitelerinde mi yayınlanmakta.??

Web sitelerinin ekran görüntülerini Print Screen tuşu vasıta ve paint üzerinde fotoğraf formatında kaydedip saklayınız lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR