Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Yarın 18 i.
İnsalalh dağ fare doğurmaz yine. Hertaraf fare oldu. :smiley:

Etiketler

18 ınden sonra yapalım demıstı sn.betelguz.muhtemelen yarın bır gun kararlastırılır.beklıyoruz sabırsızlıkla.. :smiley:

23:59:59 olduğu anda yazmaya başlayalım :smiley:

şaka bir yana gerçekten heyecanla ve umutla bekliyoruz.

ben morarmak istiyorum :smiley:

Hadi bakalım biraz daha bekleyelim.Eskilerin sözü; BEKLEYEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ!!!!!!!!!!!!

ben bu ıse anlam veremedım gercekten.kac aydır beklıyoruz ha bayramdı ha 18 ıydı. herkes dort gozle sonucu beklerken ve sonucun olumlu olması halınde buradakı buyuk potansıyelı gozardı edıp cevap yazmamak dusundurucu.

Bu ne heyecan arkadaşlar.Ben ayın 18 inden sonra deneyebiliriz demiştim.18 inde deneyelim dememiştim.Sebebide yurtdışından beklediğim bir malzeme vardı onun gelmesini bekliyordum ancak halen gelmedi.Bugün yarın gelir ama artık gelmesinide beklemeyeceğim ona alternatif bir malzemeyle sistemi bugün hazırlayacağım.Cuma yada cumartesi test yapabiliriz.Havalarda zaten kötüydü yeni düzeldi.Test için daha iyi oldu.
Sayın pikacu özelden iletişim bilgilerimi atıyorum.Görüşelim...

YİNE BİR IŞIK GÖRÜNDÜ.AZDA OLSA BİR UMUT VAR. DENENECEKMİ? DENENMEYECEK Mİ? SONUÇ OLUMLU ÇIKACAK YOKSA BEKLEYENLER HÜSRANA MI UĞRAYACAKLAR BELLİ DEĞİL. SONUÇ OLUMLU ÇIKSA YANİ TASARRUF SAĞLASADA 2 AY SONRA BU SİSTEM ARAÇLARDAN KALDIRILACAK. ÇÜNKÜ HAVALAR SOĞUYUP EKSİLERE DÜŞECEK. SİSTEMDEKİ SU DONACAK. AYRIYETTEN DEVLET BABA BUNDAN AYRI BİR VERGİ ALACAK. NEDE OLSA BURASI TÜRKİYE. DEVLETİMİZE ALLAH ZEVAL VERMESİN. DEVLET UÇAN KUŞTAN BİLE VERGİ ALIYOR... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR