Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Yavuz bey siz baştan beri konuyu takip eden biri olarak sistemi daha öncede test için verdiğimiz ancak alan arkadaş bir süre depoyu doldurup test edemediğinden daha sonrada aracında başka arızalar olduğundan aylarca bir türlü test yapamamıştı.Bu durumdada mağdur olan ben ve bu konuyu takip edenler olmuştu.Tekrar benzer bir durumun yaşanmaması için teste gönüllü olan kişinin nelere hazırlıklı olması gerektiğini belirtme zorunluluğu gördüm.Sonuçta burda test için malzemeler hazırlanıyor, zaman harcanıyor.Burda ne ben nede başkaları mağdur edilmemeli.

Sayın pikacu aracınızda testi yapalım.Benim için uygundur.Ayın 18 inden sonra test yapabiliriz sizinde uygun olduğunuz bir gün.

Etiketler

sn.betelguz sızde haklısınız.

umarım 18 ınden sonra buradakı butun ınsanların merakını gıdermıs oluruz .ben her zaman musaıtım. sızın musaıt oldugunuz gunu bana bıldırısenız sevınırım.uygulama ıstanbulda nerede olacak ve hazırlıklı olmamız gereken full depo dısında baska bır durum varmıdır..

yavuz-çelikel' Alıntı:
Coşku bey kötüleyen kimse yok forumda , neye göre kötülüyor dediniz açarmısınız?

kötülüyor derken iş yapmayacağını düşünüp o yönde yazıyoruz demek istedim aslında.

arz edilen malzemelerin işe yaradığını daha dogru durust test edilmedi, site sakini biri tarafindan. talip olanlardada yok senin araca olmaz yok depo vs. sorunlar oldu. insallah şimdi ful depo ve ürün bir araya gelecek ve test sonuçlanacak.inşallah olumlu olur iki taraf içinde. daha once yazilip cizilenler guven eksikliginden kaynakli, sukur su an arz var , basarilida olursa ne mutlu bize.

yavuz-çelikel' Alıntı:
arz edilen malzemelerin işe yaradığını daha dogru durust test edilmedi, site sakini biri tarafindan. talip olanlardada yok senin araca olmaz yok depo vs. sorunlar oldu. insallah şimdi ful depo ve ürün bir araya gelecek ve test sonuçlanacak.inşallah olumlu olur iki taraf içinde. daha once yazilip cizilenler guven eksikliginden kaynakli, sukur su an arz var , basarilida olursa ne mutlu bize.

haklısınız yavuz bey..sıte sakınlerınden kımse test etmedı bu sıstemı.dolayısıyla yapılan ıyı ve kotu yorumların gecerlılıgı olmadıgı kanısındayım.boyle bır sıstemın ıse yarıyor olmasını umıt edıyorum.herkesın en onemlı sorunu yakıt problemınınde cozulmesı kadar sevındırıcı bırsey olamaz.

CYBER ENERJİNİN İNTERNET SİTESİNDEKİ MESAJ PANOSUNA CABBAR DİYE BİR ARKADAŞ SİSTEMİN SİGORTASININ OLUP OLMADIĞINI SORMUŞTU. CYBERENERJİ.COM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. CEVAP OLARAK SİSTEMİN MONTAJINI YAPACAK ELEKTRİKÇİ SİSTEME SİGORTA DEVRESİ EKLEYECEKMİŞ. HALBUKİ İNTERNET SAYFANIZDA SİSTEMİN TAM HAZIR KUTULU OLARAK SATIŞINI YAPMAKTASINIZ. MONTAJINI YAPAN ELEKTRİKÇİ SİSTEME SİGORTA DEVRESİ EKLEMESE VE SİSTEM KISA DEVRE YAPIPTA ARACIMI YAKARSA VEYE ZARAR VERİRSE BEN BUNUN TASARRUFUNDAN NE ANLADIMKİ. SİSTEM ARACIMA ZARAR VERİRSE GEREKÇE OLARAK SİGORTA DEVRESİ EKLENMEŞ DERSİNİZ VE ZARARI KARŞILAYACAĞINIZI HİÇ SANMIYORUM. 700-800 TL'LİK SİSTEMİ SATMAYI BİLİYORSUNUZ AMA 10-15 TL'LİK SİGORTA DEVRESİ KOYMUYORSUNUZ. HAA BEN DEMİYORUM SİSTEM İŞE YARAMIYOR. AMA İDDİALI VE KALİTELİ BİR ÜRÜNLE PİYASADA PAZAR YARATMAK İSTERSENİZ GEREKLİ BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALIP SATIŞINIZI ÖYLE YAPABİLİRSİNİZ. HAYIRLI FORUMLAR....

Sayın Betelguz denemenin biran önce yapılıp sonucların ortaya çıkması forumu takip eden herkezi çok sevindirecektir. Daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi sayın Pikacu dan sonra benim aracımda (lada Niva) sizin denemeniz için emrinize amadedir. Araç hiç bir elektronik işletim sistemini barındırmamakta ve 1993 model karbüratörlüdür.Alternatör 100 A. dir. Dolayısıyla sizin aracınıza uygun CHIP bulunmamakta, vs gibi aksilikler yaşanmasını şimdiden önlemiş oluruz. Aracım şu anda 0,24 tl/km lpg harcamaktadır.Yanlız tek sıkıntı Ankarada ikamet etmemdir. Eğer Ankaraya yolunuz düşerse seve seve misafir etmekten mutluluk duyacağım. Yeterki sistemin ne olduğu ortaya çıksın.Saygılarımla. İyi çalışmalar.A. Ziya Akalın

Yeni üyeyim iki gündür 45 sayfayı ve baglı linklerin çoğunu okudum aracım olmadığı halde hepinizden çok belki ben merak ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR