Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
sayın beyelguz , ne halin varsa gör yaklaşımı tabii ki sergilemiyorsunuzdur ama tamir ettiğiniz şey kendi sisteminiz... ona gelen hasarı hallediyorsunuz. Ya araca gelecek hasarı ? bunu ısrarla yanıtlamıyorsunuz ben de artık sormuyorum.
eylülde gelecek finansmanın olmayacağını zaten az çok belirtmiştim , bu arada neden sadece o kredi ile yetindiniz , sadece üniversite yeni mezunlarına verileceğini okumadınız mı kredi başvuru koşullarında ??? aylarca boşuna mı beklediniz , temel şartı bilmeden ? trajikomik... başka krediler de var girişimcilere yönelik , ben olsam sisteme güveniyorsam her ihtimali denerim.
olmadı yeni buluşlara açık sanayicilerin kapısını çalarım , aylar önce dragons türkiye'den alphan manastan filan bahsetmiştik , hepsi hikaye oldu.
Kabul etmek istemediğiniz şu : henüz bir "sistem" yok. Sistem dediğiniz (adı üstünde sistem) her araca , her hacime , her bilmemeneye göre yapılacak ufak ayarlamalarla ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yapılır. Sizin sistem dediğiniz her araçta , her hacimde bir dolu modifikasyon , iyileştirme gerektiriyor. Yani daha sistematik sıfatını hak etmemiş bir çalışma. Yok orasına şu korumayı ekledim , yok şu bağlantısını değiştirdim , yok o çipe uygun sistem yok , vs vs ...
benim baştan beri söylediğim diğer nokta , herşeyi bitirmişsiniz sorun yokmuş gibi pazarlamaya kalkmanız , işte bu ticaret ahlakına aykırı. anlatabildim mi ? kanunda da açıkça cezası var , google da aratınca bile bulursunuz...