Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
şimdi demek ki neymiş ? (öncelikle sayın pikaçuya tüm emekleri için teşekkürler)
herhalde sayın betelguz şimdi anladı aylar önce söylediklerimi... Daha doğrusu anlamıştı da bir şekilde işin içinden sıyrılmaya bakıyordu.
Demiştim ki , benden size bütçe , üniversitelere test ettireceğim , Auto Show ya da Oto Haberde yayınlatacağım , reklam ve bütçe pazarlaması da ayıracağım , İzmit sanayi şehridir , buradaki tüm fabrikalara filo araçlar için satış yapabilmeye yönelik çalışmalar da yapacağım , verin aracımda deneyelim.
Sayın betelguz ne demişti , "sizin forumdaki deiğer mesajlarınıza baktığımda bu kadar maddi gücünüzün olmadığını düşünüyorum" Ki mesajlar son derece farklı konulardaydı...
Sonra yok sizin aracınıza uygun chip yok dendi , başka araç önerdim ona da olmaz dendi , peki uyan bir araç getirsek ve araca bir zarar gelirse masrafları kimkarşılayacak dedim , ses çıkmadı...
O zaman anlaşıldı zaten bu sistemin aslında sadece deneme aşamasında olduğu , motora büyük hasarlar verebileceği. Yoksa şimdiye kadar üniversite hatta TÜBİTAK testi yapılırdı , piyasa yerinden oynardı diye de 40 defa yazdık.
Eylül ayında alınacak bir krediniz vardı , ne oldu o iş sayın betelguz ?
2011 Model pahalı bir araçta yapsaydınız bu denemeyi belki de sadece radyatör zararı bile olsa cebinizden 750-1500 arası bir para çıkacaktı sayın pikacu , bence başka parçalar bile hasar görebilirdi , e ne kadar teknoloji ve elektronik , o kadar hassas parçalar değil mi ?
Teşekkürler sayın betelguz , ileride büyük firmaların el atıp profesyonel hale getirebileceği bir sistemi , daha önce de belirttiğim gibi ticari ahlaka aykırı bir şekilde pazarlamaya çalışıyor ve canlar yakıyorsunuz. Çeşitli ülkelere yaptığınız 30-35 adetlik satışların da sonuçları kimbilir ne oldu... 70 derecelik eğimi 2.vitesle çıkan o BMW ci arkadaş ne oldu ?