Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
konuyu az önce baştan sona okudum , zaman zaman hararetli tartışmalar olmuş fakat kaç aydır çarpıcı bir sonuç elde edebilen olmamış. Adıyaman'da test yapılmış fakat her nasıl olduysa gazetelere manşet olabilecek % 30 tasarruf sağlayan bir sistem hiçbiryerde adını duyuramamış ???
efendim % 25 bulan oldu , eski bir mercedes'e taktık % 30 oldu vesaire ben hiçbirine kusura bakmayın inanmadım. efendim bütçe kısıtlı o yüzden test yaptıramadık üniversitelere , bakanlık onayı alamadık diyorsunuz ya , işte size fırsat gelin benim aracıma takın sistemi , reklam bütçesi , test bütçesi ,sponsorluk vesaire ben ayarlayacağım , sistemin duyulması için gerekli bütçeyi temin edeceğim , şahsım olarak da sisteminizden en az 20 adet satın alacağım. evet var mısınız ? aracım 98 model grand cherokee 5.9 benzinli , hiçbir modifikasyon görmemiş ya da lpg takılmamıştır.
ben , efendim ateşleme sistemim arızalandı , yok benzinim bitmiş , yok fuar vaktimi aldı , tek işim bu değil ki demeyeceğimi , sistem takıldığı gün ankara - izmit arası seyahat ile hemen test edeceğimi , sonuçları da ertesi gün yayınlayacağımı garanti ediyorum.
daha net olabilir miyim diye düşünüyorum sanırım olamam. evet üniversite testleri için bile bütçeniz hazır sayın sistem firmaları haydi buyrun !
aksi taktirde burada güven beyin çok kızdığı özgür arkadaşımız haklı çıkacak.