Hayatı İdame Teknikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 250,955

Etiketler
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri

linkler için teşekkür ederim ama baya meşakkatli ve kullanımı zor en iyi yol bildiğin yol...

Sayın ilbeğ, paylaşım için teşekkürler. Gerçekten akılda kalması gereken bilgiler. Devamını bekliyoruz. Selamlar...

bu bölümü baştan beri okudum
emeği geçenlere teşekkürler. faydalı bilgiler.

SENELERDİR DÜNYANIN PEK ÇOK YERİNDE BUNLARIN PEK ÇOĞUNU UYGULAMIŞ BİRİSİ OLARAK ŞİMDİ BİLİYORUM Kİ UYGULAMAK,YAŞAMAK ÖNEMLİ AMA EN ÖNEMLİSİ PAYLAŞMAKMIŞ. NEREDE NE ZAMAN BAŞINIZA NE GELECEĞİ BELLİ OLMAZ, BU BİLGİLERİN HEPSİ ALTIN DEĞERİNDE : EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER..........

ilbeg sizin eklediğiniz görselleri göremiyorum amma emeğinize teşekkürler. bu sayfada yazan herkese teşekkürler.

daha önce okumadığım, duymadığım bilgileri edindim, gayet güzel ve daha önce dendiği gibi bunları herkese öğretmek çok güzel olurdu.. fakat ilbeğ, eklediğiniz görseller ve linkler zaman aşımına uğramış sanırım. zamanınız olur da yenileyebilirseniz çok güzel olur.

krizantem' Alıntı:
daha önce okumadığım, duymadığım bilgileri edindim, gayet güzel ve daha önce dendiği gibi bunları herkese öğretmek çok güzel olurdu.. fakat ilbeğ, eklediğiniz görseller ve linkler zaman aşımına uğramış sanırım. zamanınız olur da yenileyebilirseniz çok güzel olur.
evet eskı gonderılerın bır kısımı gozukmuyor aslında alıntı olanlar var alıntı yapılan sayfaları normalde konu altında belırtırım fakat bunlar acemılık gunlerıme gelmıs su an tekrar o sayfaları bulmak bayagı zaman alıcak sız ılgınızı ceken konu baslıklarını arama motoruna yazarsanız sanırım daha pratık olucak cunku sayfa uzerınden nasıl duzeltebılecegımı bılmıyorum tekrar aynı konuları yayınlamakta sanırım duzenı bozacak tum sayfalara tekrar ulasmakta bı haylı zaman dedığım gıbı sız bunun yerıne ılgılendınız yerlerı aratın yada su konu dıye ekleyın belkı bendekı kaynaklar arasında vardır sıze ozelden lık yada dosya seklınde yollamaya calısırım ....ılgınıze tesekur ederım belkı sayfa moderatöru alternatıf bı cozum bulabılır hatta bu konuları bı duzen ıcınde bastan toparlayıp bı dosya halıne bıle getırebılırız hep beraber tabı :smiley:))cunku dıer arkadaslarında cok degerlı paylasımları var cıktıları alınarak kaynak kıtapcık bıle olusturulabılır tabı cam sakızı coban armaganı tarzında :smiley:

buda gecenlerde denk geldıgım bı kaynak denızde hayatı ıdame ıle ılgılı belkı ılgınızı ceker arkadaslar ( dosya halınde asagıda )

Ekli dosyalar

• denizde-kisisel_can_kurtarma_teknikleri.pdf
    477.2 KB · Görüntüleme: 276

VitaEsMorte' Alıntı:
Doğada sıcak su imkanımız tabi ki azdır. Acil durumlarda herhangi bir plastik kaba koyacağımız suyu ateşe tutarak ısıtabiliriz. Nasıl mı?

dsc00082mv1.jpg

Suyun ısısı kabın erimesini önleyecektir. Yalnız her halükarda bu sıcak su, acil durumlarda kullanılmak içindir. Yoksa tahmin edebileceğiniz gibi pet şişenin ısınması, suya kanserojen maddeler katacaktır.
bu yöntem harika:smiley:))) çok yaratıcı!

apolloturk "valla discovery tv de iki tane program var biri survival man digeri ultimate survival diye ozeliikle ultimate survival deki adami izleminizi oneririm 1 kasatura ve 1 cakmak tasiyla ve 1 matara ile adam her turlu ormandan,colden kurtuluyor afrika collerinden amerikan ormanlarina kuzey kutbuna kadar adami atmadiklari yer kalmadi valla Cheesy"

Merhabalar. Ülkemizden bir insan Serdar KILIÇ. Bu kişi ise sadece bir bıçak ile (çakmak taşı, su, matara v.s. olmadan) doğada hayatını idame ettiriyor.
İçimdeki Doğa isimli bir programı vardı izlemenizi tavsiye ederim. Teknikleri uygualaması ile birlikte vermekte ve bu işi şova kaçmadan gerçekten yapmaktatır. Selamlar.

selamlar benim anlamadığım insan isteyerek hayatı idameye maruz kalmaz bu söylenilen malzemeleri her zaman yanımızda bulunduramayız bence doğada bulunabilecek bitki türlerinin ne gibi hayati önem taşıdığını paylaşmalıyız gerisi hikaye...

Haklısınız. Zaten Serdar KILIÇ'ta bu konunun eğitimini vermek için bu programı yapıyor, ve bahsettiğiniz gibi yenilebilecek bazı bitkileri de tanıtıyor. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR