ılgınıze tesekkur ederım saglıcakla kalınfebulent' Alıntı:ilbeg sizin eklediğiniz görselleri göremiyorum amma emeğinize teşekkürler. bu sayfada yazan herkese teşekkürler.
evet eskı gonderılerın bır kısımı gozukmuyor aslında alıntı olanlar var alıntı yapılan sayfaları normalde konu altında belırtırım fakat bunlar acemılık gunlerıme gelmıs su an tekrar o sayfaları bulmak bayagı zaman alıcak sız ılgınızı ceken konu baslıklarını arama motoruna yazarsanız sanırım daha pratık olucak cunku sayfa uzerınden nasıl duzeltebılecegımı bılmıyorum tekrar aynı konuları yayınlamakta sanırım duzenı bozacak tum sayfalara tekrar ulasmakta bı haylı zaman dedığım gıbı sız bunun yerıne ılgılendınız yerlerı aratın yada su konu dıye ekleyın belkı bendekı kaynaklar arasında vardır sıze ozelden lık yada dosya seklınde yollamaya calısırım ....ılgınıze tesekur ederım belkı sayfa moderatöru alternatıf bı cozum bulabılır hatta bu konuları bı duzen ıcınde bastan toparlayıp bı dosya halıne bıle getırebılırız hep beraber tabı ))cunku dıer arkadaslarında cok degerlı paylasımları var cıktıları alınarak kaynak kıtapcık bıle olusturulabılır tabı cam sakızı coban armaganı tarzındakrizantem' Alıntı:daha önce okumadığım, duymadığım bilgileri edindim, gayet güzel ve daha önce dendiği gibi bunları herkese öğretmek çok güzel olurdu.. fakat ilbeğ, eklediğiniz görseller ve linkler zaman aşımına uğramış sanırım. zamanınız olur da yenileyebilirseniz çok güzel olur.
bu yöntem harika))) çok yaratıcı!VitaEsMorte' Alıntı:Doğada sıcak su imkanımız tabi ki azdır. Acil durumlarda herhangi bir plastik kaba koyacağımız suyu ateşe tutarak ısıtabiliriz. Nasıl mı?
Suyun ısısı kabın erimesini önleyecektir. Yalnız her halükarda bu sıcak su, acil durumlarda kullanılmak içindir. Yoksa tahmin edebileceğiniz gibi pet şişenin ısınması, suya kanserojen maddeler katacaktır.