Hayati İdame Ekipmanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,509
Ynt: Hayati İdame Ekipmanları

febulent' Alıntı:
http://www.pusuladogasporlari.com/malzemesatisi.htm

Daha önce alışveriş yaptığım bir market, ama iyi anılarım yok, ticaret ahlakından yoksun bir yapıları var. Kayserideki merkezlerinden alışveriş yapıyordum ama artık vazgeçtim. Bilgilendirmek istedim.

Etiketler

OR' Alıntı:
Bu bıçağı almayı düşünüyorum (LMF II Infantry). Amazon.com'da mükkemele yakın yorumlar almış. Aranızda bunu kullanan veya bilen varsa bıçak hakkındaki düşüncelerini bizimle paylaşabilirmi?

Teşekkürler

Orhan

Kaça buldun???

Amazon.com'da 69 dolar idi ve siparişim geldi. Bıçaktan anlamadığım için iyi mi kötümü bir şey diyemem ama görünüşü dehşet.

kazasız kullan sevdikten sonrası hikaye kullandıkca keyfini ve marifetini anlayacaksın.

byseyyah' Alıntı:
Daha önce alışveriş yaptığım bir market, ama iyi anılarım yok, ticaret ahlakından yoksun bir yapıları var. Kayserideki merkezlerinden alışveriş yapıyordum ama artık vazgeçtim. Bilgilendirmek istedim.

Pusula doğa sporları İstanbulda faliyet göstermektedir. kayseride şube yada temsilcilikleri yoktur. Sahibi Kutsal Hoca ile bir kaç treking aktivitesine ve hayatta kalma kursuna katıldım. Halen görüşürüm hatta çok faydalı olacağına inandığım bir kitabı çıktı, isim benzerliği olmasın benim bildiğim kutsal hoca ya bu durumu anlatın olayı anında çözer bende yarın söyleyeceğim kendisine araştırsın. (Kayseride kim ismini kullnıyor baksın ) http://www.pusuladogasporlari.com/iletisim.htm

PDS
Pusula Doğa Sporları
ve
Pusula Doğa ve Macera Sporları

İsim Tescili Yapılmış bir markadır.

Marka Tescil No:
2008/74245

Marka Tescil Tarihi:
29 Aralık 2008

OR' Alıntı:
Amazon.com'da 69 dolar idi ve siparişim geldi. Bıçaktan anlamadığım için iyi mi kötümü bir şey diyemem ama görünüşü dehşet.

amazon.com abd mi ? oradan turkiye ye gönderi yapılamıyor biliyorum özellikle silah ve turevleri vede elektronik yanılıyormuyum ?

febulent' Alıntı:
amazon.com abd mi ? oradan turkiye ye gönderi yapılamıyor biliyorum özellikle silah ve turevleri vede elektronik yanılıyormuyum ?

Haklısınız ben başka bir yola getirttim. Süreci buradan takip edebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59521.0

byseyyah' Alıntı:

Ömer bey,

Kutsal Hocamla konuştum dediğiniz firmayla alakası uzaktan yakından yok kayseri ili ile bağlantısı yok... alış veriş yaptığınız kişi kurum ne ise bilgilerini verin tahkikatını yaptıralım. bu bizim (bizim diyorum yaptıkları yapmaya calıştıkları yapacakları işler ile övgüyü hak eden bu kişiler olduklarına inandığım için söylüyorum.) kendisi Yamaç paraşütü yarışlarında özellikle rica etti size yazmam konusunda telefonumu ver mutlaka ulaşsınlar beni bilgilendirsinler dedi...

Bence kamu oyuna açık yukardaki cümlenize istinaden söz konusu kurumu temize çıkartmak konusunda yardımcı olmanız vazifeniz olmuştur. Lütfen Yorumlarda daha dikkatli olalım.

febulent' Alıntı:
Ömer bey,

Kutsal Hocamla konuştum dediğiniz firmayla alakası uzaktan yakından yok kayseri ili ile bağlantısı yok... alış veriş yaptığınız kişi kurum ne ise bilgilerini verin tahkikatını yaptıralım. bu bizim (bizim diyorum yaptıkları yapmaya calıştıkları yapacakları işler ile övgüyü hak eden bu kişiler olduklarına inandığım için söylüyorum.) kendisi Yamaç paraşütü yarışlarında özellikle rica etti size yazmam konusunda telefonumu ver mutlaka ulaşsınlar beni bilgilendirsinler dedi...

Bence kamu oyuna açık yukardaki cümlenize istinaden söz konusu kurumu temize çıkartmak konusunda yardımcı olmanız vazifeniz olmuştur. Lütfen Yorumlarda daha dikkatli olalım.
kutsal bey cok degerlı bı ınsandır kutsal beyle benımde tıcarı munasebetım olmustu ve son derece ıyı nıyet tıcaret oncesı dost kazanmayı amaclayan tavrı gosterdıgı kolaylık takdırımı kazanmıstı bende kesınlıkle bı yanlıslık oldugu zannındayım ...hatta sukadar soylıyeyım kı onlne post cıhazı yok ve banka kapandıgı ıcın net uzerınden havele yapmıstım bı sekılde kutsal hocada banka hesabını kontrol edebılecek bı pozısyonda deıldı fax cıhazımda olmadıı ıcın msn uzerınden makbuzu kopyala yapıstır olarak yolamıstım ve bı cok yerı cıkmamıstı yanı uazatmıyayım parayı havale yaptıgıma daır bı belge sunamadım ve buna ragmen sıfayen telefondakı beyanıma ıtamat edıp urunu yollamıstı kı o zaman kendısıyle telefonda ılk kez gorusuyordum buna ragmen guven gostermesı takdıre sayan tıcaret mantına aykırı tamamıyle doga dostu herkese bu hobıye merak duyan herkese yardımcı olabılme matıgıydı ...kutsal hocam sen hep ıyı ol ınsALLAH

byseyyah' Alıntı:

Merhaba,

Pusula Doğa Sporları'nın İstanbul dışında bir şubesi veya dükkanı yok. Ayrıca bazı özel malzemeleri sattığımız kişilerin isim listeleri ve tüm kargo belgeleri kayıtlarımızdadır. Size bir satışımız bulunmamaktadır. Yanlışınız var. Hayatta kalma ekipmanlarının satışını yaparken, şahsen ilgilenirim ve kendi adımla gönderiririm. Bu yüzden Kayseri kaynaklı alışveriş yaptığınız yerin ismini burada bildirmeniz gerekmektedir. Çünkü incelediğinize inanmadığım linkimiz için olumsuz yorum yapabiliyorsanız, alışverişinden memnun olmadığınız yerin isminizi de vermeniz gerekir. Aksi takdirde kötüleme veya taklit edilme şüpheleri ile algılayacağımızı buradan bildiririm.

Saygılarımla
Kutsal Zafer Şahin

Merhaba,

(Şu an Selçuk'tayım. Bu durumla ilgilenemiyorum. Türkiye Paraşüt Şampiyonası'nda yarışıyorum. Dostlarımın dostluk duyguları ile geçen seneki Drakkar sınıfı Türkiye birinciliğimi tekrar elde edeceğime inanıyorum.)

Pusula'nın İletişim Linki:

http://www.pusuladogasporlari.com/iletisim.htm ( İstanbul / Küçükyalı )

Şahsi Telefonum:

0530 225 50 28

Kutsal Zafer Şahin

Bu yılda birinci olmanızı diliyoruz, başarılar ve bol şans..

Kutsal' Alıntı:
Merhaba,

(Şu an Selçuk'tayım. Bu durumla ilgilenemiyorum. Türkiye Paraşüt Şampiyonası'nda yarışıyorum. Dostlarımın dostluk duyguları ile geçen seneki Drakkar sınıfı Türkiye birinciliğimi tekrar elde edeceğime inanıyorum.)

.....

Kutsal Hocam Size her koşulda güveniyoruz. Şansınız bol olsun sevinçli haberlerinizi bekliyoruz umarım buradan yazarsınız.
Saygılar selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR