''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağlarkızı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,705
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

çok hoş kareler... gözünüze sağlık.
ışığınız bol olsun.

Etiketler

Fotoğraflrınız çok güzel, takdiri hak ediyor
Özellikle "sıralanmış umutlar" isimli fotoğrafınızı çok beğendimi söyleyebilirim.
Başarılı çlaışmalarınızın devamını dilerim.

Hepsi çok içten ve anlamlı fotoğraflar.Ben özellikle yaşamın kıyısından isimli fotoğrafı çok beyendim.Duvarın arasından çıkmış gibi duran ağaççığın renklerinin orjinal bırakılması veya deforme edilmemesi sanki sizin hayatı, yaşamayı yüceltme mesajınız ben böyle hissettim.Siz bu renk deformasyonu ile ilgili gerçekte ne amaçlamıştınız
anlatabilirmisiniz.Böyle yapayım daha enteresan olsun havasında değil çünkü hiç.Sevgiler.

@ ayduran,@solana;@gültekin;@umit.tuncer;@Kamer Erdoğan;

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..Aslında sizin olumlu eleştirileriniz beni çok mutlu etmekte lakin bu konuda ben kendimi biraz ince eleyip sık dokuyorum sanırım..Anolog makina kullanırken atıyorum 36 poz içinden eğer bir tane fotoğrafımı beğenmişsem o bana yetiyordu..Olurda es kaza bu sayı ikiye çıkmışsa değmeyin keyfime..Dijıtale geçince durum biraz farklılaştı ama olsun ben hala kendimi kendime bir türlü beğendiremiyorum... :smiley:...

ERSAN' Alıntı:
Hepsi çok içten ve anlamlı fotoğraflar.Ben özellikle yaşamın kıyısından isimli fotoğrafı çok beyendim.Duvarın arasından çıkmış gibi duran ağaççığın renklerinin orjinal bırakılması veya deforme edilmemesi sanki sizin hayatı, yaşamayı yüceltme mesajınız ben böyle hissettim.Siz bu renk deformasyonu ile ilgili gerçekte ne amaçlamıştınız
anlatabilirmisiniz.Böyle yapayım daha enteresan olsun havasında değil çünkü hiç.Sevgiler.

''Yaşamın Kıyısında'' isimli fotoğraf hikayesi olan fotoğraflarımdan birisi...Trabzon-Akçabat'ın ara sokaklarında arkadaşımla çekim yaparken denk geldik o çocuklara..Önce işte farklı bir kaç fotoğraflarını aldık sonra ben azıcık onlarla oyun oynadım arkasından tam gidecekken arkama dönüp baktığımda kıvrılan bir yolun sonunda kendi halinde oyun oynayan çocuklar takıldı gözüme..Daha fotoğrafı çekmeden isim kafamda belirmişti..Kesinlikle bu fotoğrafın adı ''Yaşamın Kıyısında'' olmalıydı..Derken bana ve arkadaşıma düşen tek şey denklansöre basmak oldu..
Renk deformasyonu ise tahmin ettiğiniz gibi enteresanlık değilde hüzünlü olduğunu hisettiğim bir fotoğraf karesine ''Umut'' unsurunu katmaktı..O gün çok keyifli bir gündü benim için..
Bir daha tekrarlanamayacak bir gün... :(

dağlarkızı...fotoğraflarının bir de hikayelerinin olması ne güzel...anlık değil..yaşayan resimler...aslında hepimiz hergün bir hikaye yaşıyoruz..yada yaşanan başka hikayelerin içinde ki kahramanlar oluyoruz..ne hoş ki sen bunları görüntüleyebiliyorsun...eline sağlık...

Dağlarkızı hiç yanılmamışım.Umut değilmidir hayatı yaşanılır kılan yücelten. Ç ok tebrik ediyorum.Sanırım artık gazetelerin sergi köşelerinde adını duyma vakti gelmişde geçiyor.Ne dersin.Hem belki Gezenbilir ekibinide davet edersin vesile olur görüşmemize.Işık yolunu hep aydınlatsın.

Yok o kadar iyi fotoğraflar çektiğimi düşünmüyorum henüz.. :( Daha çok yolun başunda görüyorum kendimi..Çok teşekkür ederim gerçekten eleştirileriniz çok güzel..Beğenmenizede çok sevindim.. :smiley:
Hepimizin ışığı bol olsun ve her daim önümüzü aydınlatsın... :smiley:

Meral hanım gerçekten çok güzel kareler,elinize sağlık.. Umarım devamı gelir :smiley:

Çalışmalarınızı beğendim...
Eline Sağlık Dağlar Kızı :smiley:

Bu galeride gördüğüm, iyi çalışmalardan birisi. Kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

tebrikler , hayata dair çok hoş kareler gerçekten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR