''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağlarkızı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,718
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

--->''Kuşbakışı Hayat''

1fe82f19590f2535210a2adec45d815f.jpg

Etiketler

İşte Dağcılığın En Önemli Avantajlarından Fotoğrafcılığı En İyi Şekilde Değerlendiren Bir Arkadaş. Valla N e Diyeyim. Helal Olsun. Ricam Dağ Fotoğrafları Varsa Onlarıda Eklemen .

Dağlar kızı gerçekten resimlerin harika emeğine ve ellerine sağlık

Meralcim iyiki geç tşk etmişsin bu harika kareleri bende keşfettim sayende ;)

ellerine , objektifine sağlık, dağlarla ilgili olanlarıda bekliyorum :smiley:

Meral ellerine sağlık.Hepsi çok güzel.Muratın da dediği gibi sanki bir hikaye var arkalarında.Ben de resim havasından ziyade bir video formatı gibi algıladım.Sanki objeler her an harekete geçebileceklermiş gibi.

ceranus' Alıntı:
Meralcim iyiki geç tşk etmişsin bu harika kareleri bende keşfettim sayende ;)

ellerine , objektifine sağlık, dağlarla ilgili olanlarıda bekliyorum :smiley:
Çok teşekkürler Zerrin'cim.. :smiley: Beğenmene sevindim..Bu arada haftasonu yanına uğramıştım ama ne yazık ki biraz geç kalmışım kapatmıştınız.. :( İlk fırsatta geleceğim ziyaretine...

endüstri' Alıntı:
bende yeni fark ettim çok müthiş olmuş ellerin dert görmesin...
Çok sağolun..Hepimizin elleri dert görmesin... :smiley:

mogzilla' Alıntı:
Meral ellerine sağlık.Hepsi çok güzel.Muratın da dediği gibi sanki bir hikaye var arkalarında.Ben de resim havasından ziyade bir video formatı gibi algıladım.Sanki objeler her an harekete geçebileceklermiş gibi.
Sanada çok teşekkür ederim Nadir abi..Aslında beni hikayesi olan fotoğraflar çok daha fazla cezbediyor.Yani bir fotoğrafa baktığımda kafamda bir ampul yanıyor ve gayri ihtiyari zihnimde bir isim beliriyorsa kim ne derse desin o fotoğraf benim için başarılı bir fotoğraftır..Dolayısıylada kendimce bir şeyler çekerkende buna dikkat etmeye çalışıyorum..Ha hepsi böyle olacak diye bir şart yok tabi..Bunuda eklemek istedim.

Kış olduğu için biraz erken kaçıyorum , Meralcim gelmeden önce haber verirsen beklerim , mutlaka uğra, görüşelim :smiley:

dağlarkızı' Alıntı:
Çok teşekkürler Zerrin'cim.. :smiley: Beğenmene sevindim..Bu arada haftasonu yanına uğramıştım ama ne yazık ki biraz geç kalmışım kapatmıştınız.. :( İlk fırsatta geleceğim ziyaretine...
Çok sağolun..Hepimizin elleri dert görmesin... :smiley:

KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:
Selam sana Dağların Kızı...Ellerine sağlık sadece bakmamış görmüşsün...,Bizede gösterdiğin için teşekkürler...Çalışmalarının devamını heycanla bekleyeceğim...KAMER..
Çok teşekkür ederim..
Beğendiğinize memnun oldum..
Yeniler gelecek aslında hazırda tembellik başa bela.. :p

Fotograflarin cok etkileyici, anlamini tam veriyor... Ellerine, gozlerine, gonlune saglik daglar kizi.. Ben de calismalarini heyecanla bekleyenlerdenim :smiley:

Meral hanım hepsi birbirinden güzel fotoğraflar...Teşekkürler...Umarım daha çok fotoğraf görme şansımız olur...

(''Kuşbakışı Hayat'' ismini verdiğiniz fotoğraf görünmüyor...Fotokritik linki iptal olmuş sanırım...)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR