dağlarkızı
''bayangezer''
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)
--->''Kuşbakışı Hayat''
--->''Kuşbakışı Hayat''
Çok teşekkürler Zerrin'cim.. Beğenmene sevindim..Bu arada haftasonu yanına uğramıştım ama ne yazık ki biraz geç kalmışım kapatmıştınız.. İlk fırsatta geleceğim ziyaretine...ceranus' Alıntı:Meralcim iyiki geç tşk etmişsin bu harika kareleri bende keşfettim sayende
ellerine , objektifine sağlık, dağlarla ilgili olanlarıda bekliyorum
Çok sağolun..Hepimizin elleri dert görmesin...endüstri' Alıntı:bende yeni fark ettim çok müthiş olmuş ellerin dert görmesin...
Sanada çok teşekkür ederim Nadir abi..Aslında beni hikayesi olan fotoğraflar çok daha fazla cezbediyor.Yani bir fotoğrafa baktığımda kafamda bir ampul yanıyor ve gayri ihtiyari zihnimde bir isim beliriyorsa kim ne derse desin o fotoğraf benim için başarılı bir fotoğraftır..Dolayısıylada kendimce bir şeyler çekerkende buna dikkat etmeye çalışıyorum..Ha hepsi böyle olacak diye bir şart yok tabi..Bunuda eklemek istedim.mogzilla' Alıntı:Meral ellerine sağlık.Hepsi çok güzel.Muratın da dediği gibi sanki bir hikaye var arkalarında.Ben de resim havasından ziyade bir video formatı gibi algıladım.Sanki objeler her an harekete geçebileceklermiş gibi.
dağlarkızı' Alıntı:Çok teşekkürler Zerrin'cim.. Beğenmene sevindim..Bu arada haftasonu yanına uğramıştım ama ne yazık ki biraz geç kalmışım kapatmıştınız.. İlk fırsatta geleceğim ziyaretine...
Çok sağolun..Hepimizin elleri dert görmesin...
Oke anlaştık... Mutlaka ararım zaten gelmeden önce..ceranus' Alıntı:Kış olduğu için biraz erken kaçıyorum , Meralcim gelmeden önce haber verirsen beklerim , mutlaka uğra, görüşelim
Çok teşekkür ederim..KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:Selam sana Dağların Kızı...Ellerine sağlık sadece bakmamış görmüşsün...,Bizede gösterdiğin için teşekkürler...Çalışmalarının devamını heycanla bekleyeceğim...KAMER..