''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağlarkızı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,706
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Meral naber nasılsın... Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Dağlarkızı olmakla güzel fotograflar çekmeyi iyi harmanlamışsın bence... Daha önceden biliyodum fotograf çektiğinide görmek yeni nasip oldu... oda benim kabahatim sen koskoca gezenbilire daha önce neden üye falan olmazsın:smiley:
Fotoraflara gelince bence sen çok haklısın okdar da başarılı fotolar yok yani, insanlar neden bukadar abartıyo anlamadım : ) Tabiki şakaaaa.....
''Hayat Akarken'' deki yakalamış olduğun doğallık müthiş derecede güzel, ''yeşilin en güzeli'' için tek bir şey söyliyecem trabzona gittiğimde yaylaya çıkmak isteğimi kabarttın ve ''kadın olmak'' için ise derin bi iç çektirebildin... Ben bu üç resmi çok beğendim, hissettim ve mutlu oldum.. İşte içimden gelenler de bunlar.. Umarım sende bu yorumlarımdan mutlu olmuşsundur...
Kendine iyi bak : )

Etiketler
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Ooo Serhat seni burada görmek ne hoş..Kusura bakma yaa ben ne zamandır kayıptım..Yeni gördüm yorumlarını bu vesile ile yokluğumda yorum yapan herkese teşekkür... :smiley:
Artıl gelirim sık sık inşallah... :smiley:

Ynt: ''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

çok güzel kareler meral hanım.
beni alıp götürdünüz buralardan.
birde bir foto var ki çilekeş anadolu kadınının hazin hikayesini deşifre ediyor.
0f1e5581c78093dd991eb021c703b6fb.jpg

bu hanımın beyi %90 kahvede diğer erkeklerle muhabbet ediyordur. kadıncağız çalışsın dursun tarlada.

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KARELER..FOTO MAKİNANIZ NEDİR MERAK HANIM BENDE CANON POWER SHOT 3S 1S 6MP ALDIM FAKAT ...MAKİNAYI DAHA NET OLARAK ÇÖZEMEDİM ..NET RESİMLER ÇEKMEK İSTİYORUM BENDE AMA ACEMİYİM

Biraz toplu halde yorumlar olacak ama.. :smiley:
Benim kullandığım makina ''Canon 400 D''..Severim ben Canon'u O'da beni sever... :p
Beğenip yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..Öyle aman aman fotoğraf çekmeye gidemiyorum son zamanlarda..malum işi güç yaşamın diğer gerçekleri derken insan sadece boğulduğunu anladığı ana makinasını alıp düşüyor yollara...İşe başladıktan sonra bende öyle olmaya başladı yani.. :smiley:

Harika fotoğrafların için çok teşekkürler ilk fotğrafına ve çilekeş,ezilen,horlanan Anadolu Kadını fotoğrafını çok beğendim çalışma hayatında başarılar diler,fotoğraflarının devamını bekliyorum.Ellerine sağlık.

teşekürler ellerine ve emeğine sağlık
bende 5 seneden beri fotograf makinayi almamiştim elime
şimdi gene alacam galiba bu siteyi bana tavsiye edenlerden ötürü
tekrar teşekürler

''çocukca sessizlik''den çok etkilendim.bir çogu hüzünlendiren fotograflar.en azından ben öyle hissettim.tebrikler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.