EGEYELI
Ana Kamp
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...
Emre Bey Hayirli Ugurlu Olsun
kazasiz belasiz kullanin
Emre Bey Hayirli Ugurlu Olsun
kazasiz belasiz kullanin
EGEYELI' Alıntı:Emre Bey Hayirli Ugurlu Olsun
kazasiz belasiz kullanin
Araçlara baktınız mı acaba?tafa4196' Alıntı:Yarın kısmetse araca bakmaya gidicem detayları hakkında bilgi veririm.
derinmai' Alıntı:Araçlara baktınız mı acaba?
tafa4196' Alıntı:Evet diğer araçları da araç ayarlayamadıkları için getirmemişler henüz. Resim çekmedim maalesef ama görmek isterseniz yolumun üzeri sayılır geçerken çekip paylaşa bilirim 15bin liranın altına düşmeyince çok üstünde durmadım açıkçası. 1000 tl. tüp ,1000 tl ruhsat... , 1000 tl ici ,1500 tl gibide boyası için harcasam araca zaten 20000 tl civarına gelecek hic bir şey yapmadan eee üstüne de lastik di oydu buydu deseniz 30000 tl'yi bulacak bu fiyatlara hazır toplanmış sahibini bildiğim araçlar var onları tercih ederim. rakamları düşerlerse anca o zaman düşünebilirim bu araçları...
Dediğim gibi araç hakkında bilgi isterseniz uğrayıp baka bilirim.
yasakşehir07' Alıntı:sayın tafa tespitleriniz çok doğru ama ben aradığımda bir başkası da aradı ve bende diğer telefona (işyeri telefonuna) bakmasını ve bekleyeceğimi söyledim.aynı anda iki kişi defender soruyorsa onlarda o fiyatların altına inmezler ve mutlaka biri alır o aracı.sonrada yandı gülüm keten helva türküsünü çığırır durur artık...
dturan' Alıntı:Tafa, pınar ı kandırdın en sonunda herhalde niyeti bozduğuna göre
Hadi hayırlısı. Ben yılbaşından önce gelemem herhalde. yinede belli olmaz. bu arada emrenin aracın ön sol aks a bir baktırın, o gün ibrahim abiyle konuşmuştuk söylemeyi unuttum sanki kesik gibi o aks. rampada sağ frenli kayarken ön sol dönüyodu.tafa4196' Alıntı:Kardeşim benim 3 yıldır niyet bozuk da anca düğün falan derken. Tabii Pınar'ında okeyini aldık sayılır. Gerçi bu ara cok ihtiyacım olmucak nasılsa Emre'nin araba burada o yüzden acele etmiyorum bu arada dün biraz çamurladık Emre'nin aracı gerçi doyamadı. Yılbaşından önce bişeyler yapalım diğer tarafada yazdım.