Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,937

Etiketler

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

Evet güzel video gerçekten basit ve açıklayıcı.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

derinmai' Alıntı:
Araçlara baktınız mı acaba?

Araclara baktık 110 iyi durumda gerçi o kadar tavkiye yapmamıza rağmen çalışmadı ama ya ateşleme yada benzin pompasında sorun var diye düşündük. bir gün önce çalıştırmışlar benzin kacakları olmuş. Araç 7 koltuklu bagaj kısmında da koltuğu var ic döşemenin elden geçmesi gerekli. 130lar da kaporta iyi durumda değil. Rutubet kokusu var içinde. Bu arada 15 binliranın altına düşmüyor. Bu hafta digerlerinide getirecekmiş araçların ama anladığımız kadarıyla en iyi durumda olanlar bunlar.

Evet diğer araçları da araç ayarlayamadıkları için getirmemişler henüz. Resim çekmedim maalesef ama görmek isterseniz yolumun üzeri sayılır geçerken çekip paylaşa bilirim 15bin liranın altına düşmeyince çok üstünde durmadım açıkçası. 1000 tl. tüp ,1000 tl ruhsat... , 1000 tl ici ,1500 tl gibide boyası için harcasam araca zaten 20000 tl civarına gelecek hic bir şey yapmadan eee üstüne de lastik di oydu buydu deseniz 30000 tl'yi bulacak bu fiyatlara hazır toplanmış sahibini bildiğim araçlar var onları tercih ederim. rakamları düşerlerse anca o zaman düşünebilirim bu araçları...

Dediğim gibi araç hakkında bilgi isterseniz uğrayıp baka bilirim.

sayın tafa tespitleriniz çok doğru ama ben aradığımda bir başkası da aradı ve bende diğer telefona (işyeri telefonuna) bakmasını ve bekleyeceğimi söyledim.aynı anda iki kişi defender soruyorsa onlarda o fiyatların altına inmezler ve mutlaka biri alır o aracı.sonrada yandı gülüm keten helva türküsünü çığırır durur artık...

Maliyetler konusunda dedikleriniz çok mantıklı hatta muhtemelen yukarı çıkacaktır. Daha motorlarında aktarma ve yürüyen aksamlarında ne gibi sürprizler var belli değil artık yeni sahipleri kim olursa bu sorunlarla onlar yüzleşecek. Ben Defenderi tanıma aşamasındayım. Şu ana kadar izlenimlerim bu araçlara yapılacak en zor tadilatın motor swaplama olduğu yönünde. Doğrusu Lpg ile bile bu araçlara binmek yürek ister gibi geliyor, en azından günlük kullanıma yönelik düşünülürse. Tekrar gitmek konusunda eğer kendiniz için giderseniz gitmişken merak eden arkadaşlar(bu grubun içindeyim) için bir iki kare çekerseniz memnun olurum ama çok elzem değil. Tşkler.

tafa4196' Alıntı:
Evet diğer araçları da araç ayarlayamadıkları için getirmemişler henüz. Resim çekmedim maalesef ama görmek isterseniz yolumun üzeri sayılır geçerken çekip paylaşa bilirim 15bin liranın altına düşmeyince çok üstünde durmadım açıkçası. 1000 tl. tüp ,1000 tl ruhsat... , 1000 tl ici ,1500 tl gibide boyası için harcasam araca zaten 20000 tl civarına gelecek hic bir şey yapmadan eee üstüne de lastik di oydu buydu deseniz 30000 tl'yi bulacak bu fiyatlara hazır toplanmış sahibini bildiğim araçlar var onları tercih ederim. rakamları düşerlerse anca o zaman düşünebilirim bu araçları...

Dediğim gibi araç hakkında bilgi isterseniz uğrayıp baka bilirim.

Tafa, pınar ı kandırdın en sonunda herhalde :smiley: niyeti bozduğuna göre :smiley:

yasakşehir07' Alıntı:
sayın tafa tespitleriniz çok doğru ama ben aradığımda bir başkası da aradı ve bende diğer telefona (işyeri telefonuna) bakmasını ve bekleyeceğimi söyledim.aynı anda iki kişi defender soruyorsa onlarda o fiyatların altına inmezler ve mutlaka biri alır o aracı.sonrada yandı gülüm keten helva türküsünü çığırır durur artık...

Bu piyasanın en büyük sıkıntısı bu zaten talebin çok olduğunu görünce fiyatları yukarı çekiyorlar bu sefer gerçekte bu değeri eden araç sahipleri de haklı olarak bu araç bu kadar ediyorsa benimki daha fazla eder diyor otomatikman piyasa yükseliyor. Biz üç arkadaş gittik Emre,Özgür ve ben ortak kararımız bu fiyatın bu araç için yüksek olduğudur.

dturan' Alıntı:
Tafa, pınar ı kandırdın en sonunda herhalde :smiley: niyeti bozduğuna göre :smiley:

Kardeşim benim 3 yıldır niyet bozuk da anca düğün falan derken. Tabii Pınar'ında okeyini aldık sayılır. Gerçi bu ara cok ihtiyacım olmucak nasılsa Emre'nin araba burada o yüzden acele etmiyorum bu arada dün biraz çamurladık Emre'nin aracı gerçi doyamadı. Yılbaşından önce bişeyler yapalım diğer tarafada yazdım.

tafa4196' Alıntı:
Kardeşim benim 3 yıldır niyet bozuk da anca düğün falan derken. Tabii Pınar'ında okeyini aldık sayılır. Gerçi bu ara cok ihtiyacım olmucak nasılsa Emre'nin araba burada o yüzden acele etmiyorum bu arada dün biraz çamurladık Emre'nin aracı gerçi doyamadı. Yılbaşından önce bişeyler yapalım diğer tarafada yazdım.
Hadi hayırlısı. Ben yılbaşından önce gelemem herhalde. yinede belli olmaz. bu arada emrenin aracın ön sol aks a bir baktırın, o gün ibrahim abiyle konuşmuştuk söylemeyi unuttum sanki kesik gibi o aks. rampada sağ frenli kayarken ön sol dönüyodu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR