Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,960
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

Bu ara nedense hep çift mesaj gönderiyor tapatalk mesajda silemiyorsun mecbur böyle içerik düzenlemesi yapacağız ara ara... mesajda gülen yüz görürseniz bilinki silemediğim için düzeltilmiş mesajdır. Böyle :smiley:

Etiketler

Ya Emre bey bu paylaştığınız fotoğraftada var Land Rover yazısını uygun fiyata bir yerlerden temin edemezmiyiz ki, ben sordum sanırsam bu yazı orijinalinde range ler için yapılmış ve 290tl gibi bir fiyatı var yuhunuz dedim. :(

voyvoda4' Alıntı:
Ya Emre bey bu paylaştığınız fotoğraftada var Land Rover yazısını uygun fiyata bir yerlerden temin edemezmiyiz ki, ben sordum sanırsam bu yazı orijinalinde range ler için yapılmış ve 290tl gibi bir fiyatı var yuhunuz dedim. :(

Bir bakınayım. O kadar para etmez yahu...

Yani tek parça halindeymiş galiba bu yazılar kalıp gibi o şekilde yapışıyor da birde rangerover yazısı olunca 290 tl nedir yahu harf başına 33tl neredeyse, bizim burada 5 tl ye de satıyorlar, Hayalperest mi yazsam bende napsam :smiley:

571553d9cec105ca5aa8d9c620e34639.jpg

Herkese hayırlı bayramlar...

4 günde 2000km yol yapmışız. Zaten 1600km si Antalya - Gölcük git/gel di. ortalama 90kmh hızla gidiş 11:30 dönüş 10:30 saat sürdü. Ortalama 110TL ile 260km yol gittik full gaz hiç çekmedim ayağımı. aracı kantara soksaydık 3ton a çok yakın olduğunu tahmin ediyorum.

arka bagaj full tepeleme doluydu... diğer ekipmanları da eklersek ağır abi olduk...

yol da ön lastik 31 arka yük yüzünden 32 hava bastım.

şimdilik bu kadar...

Ne güzel gezi olmuş tebrik ederim ileride beraber gezilere de katılırız dilerim, :D
bu arada güngör beye katılıyorum Emre bey sanki o lastik basıncı normal araç basıncına daha yakın, ben önler 38 arkalar 40-41kullanıyorum, 235/85/16 da.

Bildiğim kadarıyla ebat büyüyünce yüksek basınç vermek gerekmiyor. Ben de 235-85-16 larda 30 civarı kullanıyorum. Hatta ufak, düşük yanak lastikte tam tersine daha yüksek basınç kullanmak gerekiyor. Arazide 15-16'lara kadar düşürülebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri