Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,973
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

alkım bey arayı açıyorsunuz gibi geliyor final da 3 mil i geçmeyelim lütfen :smiley:

Özgür değiştirmeyi düşünmüyorum dediğin gibi Usta ya da tekrar sordum alt/üst değiştirdim dedi. Son durum fotoğraftaki gibi maalesf :( Demek ki nazar... sana da maşallah :smiley: gerçi bizden nazar olmaz...

dün akşam arka kapıya ocağı monte etmek için gidip biraz sökme işlemi yaptım ne yalan söyliyeyim korkarak yaptım pas/çürük göreceğim diye. fakat o da ne... Canavar gibi maşallah tertemiz çıktı...

10395836_765222340166253_7143010232306750946_n.jpg

10390485_765223530166134_4419858859928909049_n.jpg

Etiketler

Valla Emre bey abartısız en az 1 aydır hayalperest i görmüyorum şimdi yıllık izindeyim geçen hafta da Son 20 gündür görevlendirme sebebiyle erzurumdaydım hayırlısı ile bu pazartesi kavuşacağım tekrar şimdilik sessiz sakin sizi takipteyiz :smiley:

Asker polis şimdiye kadar pek olmadı da saolsun Özel harekattan meraklıları çıkıyor evet bülent bey. Bende onların şortland dedikleri tabiri caizse akrep olarak geçen modifiye defenderlara binme imkanım oldu ne diyebilirim ki defender ile gezmek heryerde farklı bir duygu uyandırıyor zaten hem arazide hem şehirde :smiley:

Emre sayfa ilk açılınca ilk dikkatimi arka kapının resmi çekti oldukça temizmiş bence
defenderin temizlik kriterlerinden biri kapı içleri ;D
'' bizden nazar olmaz '' kesinlikle katılıyorum

daha önce yazdıklarımı her zaman okuyorum. okuyorum ki hedeften şaşmayalım. Daha önce demişiz ki;

mrdnmz' Alıntı:
Kesin listemiz soyle

On vincli tampon
2` kit tuff olacak
Komple alt taraf koruma
Lpg mikseri
Portbagaj
Lastik
Jant
Vinc
Elektrik ve tesisat isimiz var
İci ya dosemeciye girecek ya da degisecek. On koltuklar 380tl ye (cift) bulduk.

Kismetse Subat ortasi baslariz ve insallah yaz a hazir olur. Malum uzun bir gezi planimiz var...

bugün ise

On vincli tampon TAMAM
2` kit tuff olacak KİT'e GEREK YOK ama kesin HD YAY LAZIM
Komple alt taraf koruma SIRADA
Lpg mikseri SIRADA
Portbagaj TAMAM
Lastik TAMAM (üstündekilerle devam)
Jant SIRADA
Vinc TAMAM
Elektrik ve tesisat isimiz var ekipmanları tamamlanamk için bekliyorduk artık eksik yok...
İci ya dosemeciye girecek ya da degisecek. On koltuklar 380tl ye (cift) bulduk. ÖN Koltuklarımız hediye geldi :smiley:

demek ki çoğunu halletmişiz. Bu arada ilaveten yaptıklarımız da var. Demek ki hedeften şaşmadan yolu biraz değiştirerek devam ediyorum.

Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.

Erdal bey buyrun ben yardımcı olayım o konuda, aşağıdaki gibi bişi, kapılarınızı zırhlatmayı da unutmayın aman derim, kolay gelsin şimdiden :D

Emre bey sizden de Tomanın Son hali ile birkaç fötö bekliyoruz

uploadfromtaptalk1402652874982.jpg

voyvoda4' Alıntı:
Erdal bey buyrun ben yardımcı olayım o konuda, aşağıdaki gibi bişi, kapılarınızı zırhlatmayı da unutmayın aman derim, kolay gelsin şimdiden :D

Emre bey sizden de Tomanın Son hali ile birkaç fötö bekliyoruz

wohh en iyisi ben direk otosana baş vurayım akrep iyi fikir bide üzerine mg3 kursam tuzla tipi mekanizma ile 60 saniyede 1300 mermi atarım offroad tan direk savaş hazırlığına girerim :D böyle bir proje ile ancak savaş hazırlığı olur şavaşa girmek gibi bir niyetim yok :D şimdilik arazi ile mücadele etmek bana yetiyor fazla bile geliyor merakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim bu çalışma beni aşar :D

Selam Emre hd yay demişsin araçta sürekli olacak malzemeler ile orijinal yayların çok ezilmiyorsa arkayı takoz ile yükselt sürekli taşıyacağın yük yaylara çok geliyorsa değiştir aksi halde özellikle gazlı amortisörde çok sert kalabilir
birde o yapılacaklar listesi hiç bitmiyor ;D

HD ler çok sert. Ağır araziye girmeyecekse bence gerek yok. Artikülasyonu azaltıyor diğer tekeri yerden erken kesiyor. Kilit yoksa sıkıntı yaratır. Onlarda iki çeşitmiş, mavi offroad sarı yük taşımak için.
Valla yapılacaklar bitmiyor ama 2 haftadır arabaya bindiğim yok özledim özgür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hd yay yerine hd amörtisör yapalım o zaman. Bir şekilde desteklemek lazım fazlan yükleri...

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR