Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,974

Etiketler

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

mrdnmz' Alıntı:
o zaman kırlangıç fotolarını bekliyoruz...

bu hafta için özel bir şeyler planlamıştık bakalım yapabilecek miyiz? ::smiley:
Kısmet..
Sabahtan istavrite akşam kırlangıça atıcaz artık. Ben salıya kadar burdayım gelin :D

Bugün debriyaj patladı. Allah tan yedek vardı da ekleye ekleye eve geldik. Bu hafta tekrar yapan ustaya ziyaret var.

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

Geçmiş olsun Emre bey, Allahtan kazasız belasız ulaşmışsınız da bu ekleye ekleye gitme olayına biraz yabancıyım debriyaj patladı dan kastınız teli mi koptu yoksa başka birşey mi, ve bu ekleye ekleye gidilen yedek nedir kısaca bir yazarmısınız teşekkürler :smiley:

Alt üst takım değiştireceksin emre. Ikiside yeni değilse yine kaçırır.
Bu arada Defender debriyajda tel yok. Alt üst merkez arası pedaldan hidrolik basıncıyla çalışır. Birinden biri contadan kaçırsa hidrolik ekler pompala pompala yola devam edersin. Debriyajsız 200 km gitmişliğim var baskı çatal sağlamsa yolda bırakmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba Alkım Bey,

Derya nın da yazdığı gibi Hidrolik üstten patladı ve Dot3/4 ekleye ekleye eve vardık. Zaten daha önceden de antrenmanlıydık bizi çok yormadı :p

Derya Üst değişmiş gördüm de alt nerede bulamadım bir tarif etsene...

bir de pedalları değiştirtmemiştim acaba mı diyorum? Sağ ya da sol oynama yok denenecek kadar az. üstü bozamaz diye düşünüyorum.

Bir ilave Uludağ Çakma Kış Kampı için aracımız elektrik işleri için en iyi ihtimalle 10 gün iptal :smiley:

burakuysal' Alıntı:
Geçmiş olsun. Nazar deydi herhalde :(

valla bu nazar işi hep yakamızda zaten. Araç komple nazar boncuğu mavisi ama yine de bir maşallah diyeni yok :(

çok da doğru bir tespit. Işıklarda beklerken yanımızdan geçenlerden birisi durdu döndü baktı sonra eliyle çok güzel işareti yaptı ve gitti. Yeşil yandı 1nci vitese aldık debriyaj patladı :smiley::smiley:

nasıl saydırdım arkasından belli değil :smiley:

mrdnmz' Alıntı:
Merhaba Alkım Bey,

Derya nın da yazdığı gibi Hidrolik üstten patladı ve Dot3/4 ekleye ekleye eve vardık. Zaten daha önceden de antrenmanlıydık bizi çok yormadı :p

Derya Üst değişmiş gördüm de alt nerede bulamadım bir tarif etsene...

bir de pedalları değiştirtmemiştim acaba mı diyorum? Sağ ya da sol oynama yok denenecek kadar az. üstü bozamaz diye düşünüyorum.

Bir ilave Uludağ Çakma Kış Kampı için aracımız elektrik işleri için en iyi ihtimalle 10 gün iptal :smiley:
İçeri yağ sızdırıyorsa pedal üstü bozmuş olabilir. Alt merkez manifoltun arkaya döndüğü kısımda. Üst merkezden inen boruyu takip et zaten görürsün.
Bende römork işine koşturuyorum 10 gündür arabaya bindiğim yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hımm Sizin talihsizliğiniz benim için faydalı bir paylaşım oldu teşekkür ederim ikinizede :D en kısa zamanda toparlarsınız umarım :smiley:

Geçmiş olsun Emre pedal dediğin gibi ise değiştirmene gerek hiç yok şimdi kullandığım aracın pedalında çok boşluk var ama henüz bir sıkın tı çıkarmadı
hemen bi tahtaya vurayım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR