Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,974
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

Hep derim En iyi defender eldeki defender, hayırlı olsun aile Saadeti devam o halde, V8 neden sınıfta kaldı ne sıkıntıları varmış ki?

Etiketler

alkım bey araç yorgun çıktı o yüzden vazgeçtik.

Bu arada madem vazgeçtik bir süredir beklettiğimiz çalışmalarımıza başladık. Marin de kullanılan elektrik paneli aldım tüm elektriksel kontrolleri oradan yapacağım. 8 tuşlu ve ayrıca sigorta korumalı Bauhaus fiyatı 79TL başka bir yerde göremedim.

Benzinli testere istiyordum. BIM de kampanya varmış denk geldi aldık 169TL

Tamir işleri vardı debriyaj yağ kaçırıyordu yeni koltuklar dolayısı ile kapıların trimleri bozulmuştu arka kapı kilidi ayarsız/bozuktu onları yaptırdık.

antalya nın yaz ı meşhur ve sıcaklar da bastırmaya başladı LPG ayarı yaptırdık. Daha doğrusu kontrol yapıldı km de 45krş

tüm yağlar ve keçeler kontrol edildi yağlar değişti filtreler değişti.

sırada içinin yapımı kaldı...

Çadır bekliyorum.

hepsi bu....

Ocak, Elektrik panosu, benzinli testere, telsiz in fotoğraflarını ekliyorum...

IMG_20140531_220422.jpg

IMG_20140525_205838.jpg

IMG_20140531_215011.jpg

IMG_20140531_215039.jpg

IMG_20140531_220327.jpg

Jeneratör yok Niyazi abi düşünmüyoruz da. Ama invertör var toma da. İşimizi görüyor. Bugün brandayı deneyeceğiz. Decathlon daki bitmiş uydurma birşeyler yapacağız bugün. Akşama eklerim fotoğraflarını.

Twitter : Overland_Tr
Instagram : overland_turkey

Malzemeleri güle güle kullan.
Yaptıklarının detaylı paylaşımlarını merakla bekliyorum.

Koçtaş tan 8,49tl ye aldığımız branda bugün sağanak yağısta muhteşem performansıyla decathlon daki tarp ı bize unutturdu. İlk fırsatta bir tane daha alıp yedekleyeceğiz.

Brandayı tutturduğumuz ayaklar yine koçtaş tan. 12,99tl ve teleskopik ayarlı max 1,80cm. Min 100cm. Bugün denedik hem rüzgarda hem yağmurda sorun yok.

Çok güzel bir gün geçirdik yine ailece. Yağmur keyfimizi bozamadı bu sefer. Aslında yağmuru bile bile çıktık. Test edelim hem kendimizi hem de ekipmanlarımızı.

Diğer detaylar facebook / Overland TURKEY sayfasında...

ImageUploadedByTapatalk1401655653.556055.jpg

ImageUploadedByTapatalk1401655668.790982.jpg

AKİVA' Alıntı:
Malzemeleri güle güle kullan.
Yaptıklarının detaylı paylaşımlarını merakla bekliyorum.

Henüz pek birşey yapamadık işin aslı. Yani evet malzemeleri aldık ama an itibariyle aldığımız gibi duruyorlar. Çok ağırdan alıyoruz galiba.

mrdnmz' Alıntı:
Henüz pek birşey yapamadık işin aslı. Yani evet malzemeleri aldık ama an itibariyle aldığımız gibi duruyorlar. Çok ağırdan alıyoruz galiba.

Aynı dertten bende muzdaribim biraz.
Aldığım LED barı ancak 3 ay sonra takabildim.
Sepetteki sisler 2 haftadır enerji bekliyor ki ışıldasınlar.
işten ve aildeden çok zaman kalmıyor.Sadece pazar günleri bir kaç saat o da hava güzel olursa.

Bugün Hella Dynaview lerinin kargoya verildi. Çok araştırdım çok inceledim yok led di yok bar olsun yok HID mıdır nedir.

En sonunda port bagaja sis lambası takmamaya taksamda görsel amaçlı olacağına karar verdiğimizden ayrıca Dynaview in viraj ve yanları da aydınlatma özelliği olması ve yine bu özelliğinde ufak bir anahtar vasıtası ile sürekli kullanılabilmesi dolayısı ile karar verdik aldık.

Mahmut Bey (kasırga1) ile ikinci alışverişimiz kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

Dynaview ler geldi ama bir sorun var. Bunlar normal bildiğimiz sis lambalarına benzemiyor :smiley: bir ton alet kabloyla geldi öyle tak yansın değilmiş.

ImageUploadedByTapatalk1402066515.617906.jpg

Bir tane 12 trafo al emre. evde dene, çalışan şeklini arabaya bağla. sonuçta aç kapa devre olacak elektrikcinin keyfini beklemeye deymez valla.
Bu arada ben 4 gün balıkdayım ;D

dturan' Alıntı:
Bir tane 12 trafo al emre. evde dene, çalışan şeklini arabaya bağla. sonuçta aç kapa devre olacak elektrikçinin keyfini beklemeye değmez valla.
Bu arada ben 4 gün balıktayım ;D

eksiği yok anahtarına kadar geldi kargoyla. diğer ekipmanlarla birlikte bağlatıcam. Tesisat işimiz var zaten sende biliyorsun.

Balık değilde bot un fotolarını yolla :smiley: bir de suya nasıl indireceksin onu da :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR