Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,953
Doğrudur şu an -22 derece burası :smiley: plan proje bitmez. Siz daha detaylı yapacağınızı tahmin ediyordum sanırım şase ye kadar ineceksiniz. Zor bir süreç.

Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama benim kapasitemi de biliyorsunuz ona göre zor sormayın :smiley:

Merakla bekliyoruz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

Tafa öbür konu karman çorman oldu o yüzden buraya attım resmi. Farlar bunlar işte

image.jpg

Uu projector beam 130w lık zannımca bunlar, hayırlı olsun Derya Bey, bende bu ara amerkadaki sislere bakıyordum daha uygun alabilirm belki diye, ama enteresandır Türkiye de daha ucuza buluyorum hele ki doların son fiiyatından sonra misal Hella Comet 550 yi ebayde en ucuz 40-50$ a bulabiliyorken bizim burda sanayide 70-80tl ye alabiliyorsun, kardeşim gelecekti amerikadan bir iki parça söyliym dedim sonra vazgeçtim, yinede seçiminiz bence çok güzel aydınlık gecelerde kullanmanızı dilerim.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar xenon far. Kendi trafoları var içlerinde. Burada bir arkadaşım da satıyor bunlardan ama bana Barlas hediye gönderdi Amerika'dan. Burada 300 tl gibi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. ABD de 100-120 $ gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

voyvoda4' Alıntı:
Uu projector beam 130w lık zannımca bunlar, hayırlı olsun Derya Bey, bende bu ara amerkadaki sislere bakıyordum daha uygun alabilirm belki diye, ama enteresandır Türkiye de daha ucuza buluyorum hele ki doların son fiiyatından sonra misal Hella Comet 550 yi ebayde en ucuz 40-50$ a bulabiliyorken bizim burda sanayide 70-80tl ye alabiliyorsun, kardeşim gelecekti amerikadan bir iki parça söyliym dedim sonra vazgeçtim, yinede seçiminiz bence çok güzel aydınlık gecelerde kullanmanızı dilerim.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Hella ların çok iyi taklitleri var burada. (Nikelaj işi ile uğraştığım için biliyorum ) orj. Ayırt edilemeyecek kadar iyiler. Tek fark bir süre sonra Işık şiddeti düşüyor yerli üretimlerin. Hella bakıyorsanız g.osmanpaşa da Turan Zaim var. Orj hella ürünleri satarlar. Benim şuan araçtaki ff75 leri 3 yıl önce oradan almıştım ne Işık şiddeti düştü ne de ampul değişti şimdiye kadar.
Saygılar

[q uote author=tafa4196 link=topic=99585.msg1#msg1 date=1389368289]
Kardeşim bunlar benim subwoofer :smiley: iyimiş güle güle kullan sorması ayıp ama genede sorcam yanına gelene kadar çatlarım meraktan kaç kuruştur bunlar....
[/quote]
Tafa bunlar öne olacak tepeyede bunun 12 cm liğinden 2 delici 2 yayıcı gelecek. Allah'tan aküm 115A. :smiley:

Derya o kadar ışık kesinlikle kaputta sonra gözünde patlar.

Şapka mıdır nedir onlar dan ya da benim frontideki cam dan takman lazım.

Ama nolursa olsun sen dağdaki ev den yak biz aşağıdan görürüx seni :smiley:

Nasıl olsa konu afsd oldu şu plan işini sorayım. Arada bende.

Ne durumdayız gençler?

Tafa bu aralar ist. gelecek. Ya da en kötü ihtimalle ben sömestr da uğrayacağım Gölcük e. Detayları konuşucaz o zaman. Benim boya tedariki yaptığım firma bir tarım aletleri firmasına boya veriyor. Onlardan 2 römork için sponsor olmalarını istiycem bu hafta. 1 tonluk galveniz kasalı 2,5mtx120

Ben araziye çok sık girdiğim için herşeyi römork üzerine inşa etmeye karar verdim. Çadır da römork üzerinde olacak, bisiklet taşıyıcı da. Hem gereksiz ağırlık olmayacak hemde kampa gidiyorum dediğimde herşeyim hazır olucak bağlayıp çıkıcam ;)

mrdnmz' Alıntı:
Vay bende de var bombalar :smiley: inşallah olur.

Tafa naptı acaba?

Tafa ne yaptı ne yapsın işte biraz senin arabayla uğraştı yağdı suydu, biraz evle uğraşıyo kısmetse bu hafta taşıyo, sonra bir petrolcüyle pazarlık yapıyo şaka biyana koşturuyoruz emrecim sponsor peşine en önemlisi araba bakıyorum benim punto iflas etti 5 gündür serviste gider ayak başıma iş açtı yoksa bugün istde deryanın yanında olacaktım kısmet işte. Aklımda bişeyler var Derya'yla konuşup bişeylerin planını yaparız sen nezaman buralarda olucan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri